Jméno Olivie - znáte nějakou?
Ahoj holky, pomalu přemýšlím o jménu...
Moc se mi líbí Olivie 🙂 Myslím, že jich moc není. Znáte nějakou? 🤔😉
Hezký den
Kamarádka má teď 10m holčičku, ale má tvar Olivia, to už se mi trosku vic líbí zmíněný tvar Olivie, ale jak píšou holky, taky mi přijde hezčí Livie, u Olivie se mi nelíbí tvar Olivko, Olivo a celkově mám ráda jména, která mají víc možností, jak jimi říkat, většinou to bývají právě ta klasická 🙂 My máme Michaelu, v okolí žádnou nemáme a říká se ji pěkně 🙂
Každopádně si ale myslim, ze to je teď jméno, které má boom, no jak to tak bývá 🙂
Hlavní ale je, aby se libilo vám, zbytek bych neresila 😊
Znam. Znamy ma asi dvouletou krasnou holcicku 🙂
Primo ja osobne zadnou Olivii neznam, ale na socialnich sitich to jmeno vidam casto, je to dost trendy jmeno. Kazdopadne podle nasejmena ma to jmeno v Cesku 251 nositelek, takze zatim, v tuto chvili je to porad pomerne originalni jmeno, ale osobne bych se bala, ze z toho bude dalsi Sofinka nebo Emicka🙂
Ted se narodila Olivie moderatorce Kořínkové, Snidane s Novou, pekne jmeno
Znám dvě, obě malé holčičky 🙂
@vineta dobre diky za vysvetleni.. budu na ni koukat uz lehce jinak 😊na jine ale ne. Ale to je muj nazor no. Ostatnim se nemusi libit muj, takze to chapu 😉 ja proste jen zas nesnasim, kdyz si lidi mermomoci chteji hrat na buhvico a pak pusobi akorat trapne.. Smetanu uz tedy vynechavam 🙂 stejne je diskuze o necem jinem. Diky, hezky vecer
Ano naši kočku 😂
Ano, znám holčičku cca rok a čtvrt...Olivie se mi líbí...už se mi tolik nelíbí Olivko a Olí, jak jí říkají téměř všichni...
Jo,moje 7leta dcera 😂😂
Já jednu znám, bývalá kolegyně si to jméno sama vybrala a nechala se přejmenovat. Mně se osobně se to jméno nelíbí, ale proti gustu. 👍🏻
@astyna88 Italky si třeba nechávají svá příjmení.. je to tradice zas u nich.. když jsou chlap a ženská se stejnýmpříjmením, tak si automaticky všichni myslí, že jsou sourozenci.. takže ne všude to tak je.. to samé Rusko je jak my, Slovensko.. já osobně mám třeba cizí jméno, jsem u nás v republice jediná, ale nenapadlo me si dat muzsky tvar prijmeni po svatbe, kdyz jsem Ceska a ziju v CR 🙂 Kdyz bydli lidi mimo a pomuze jim to, tak ok, ale jinak se hrdost asi nevytraci jen behem hokeje, jinak jo 🙈 ale to je taky na jine debaty 😀
Já žádnou neznám, ale taky nad tím jménem uvažuji. Moc se mi líbí a je takové neokoukané. Doma už máme Sofii, tak by k sobě holky krásně ladili. Manželovi se ovšem moc nelíbí, že jí budou říkat Olivo. Ale co...olivy máme taky rádi :D
Mám segru Olivii a kdyby přítel povolil, tak se tak bude jmenovat i dcera :D 🙂
Mám doma Olívii 🙂 nejčastěji ji říkáme Olí, Olivko, Oliváčku..když zlobí tak Olivo a ani mi to nepřijde divný 😄
K nam do prace chodi maminka s Olivii a druha s Oliverem. V obou pripadech slysim same Olivo,Olivko. Predstavim si vzdycky nakladanou olivu a nebo zdrhovadlo na kalhotech. Ackoli jmeno jako takove neni spatne,tak ty zkomoleniny se mi nelibi. Livie se mi libi vic,tam uz na olivu/Olivu neni prostor 🙂
dcerka ma ve skolce, ve tride Olivku. Myslim, ze to je moc povedene jmeno 😊. Jeji mamka ji rika Livi. Deti ji rikaji Olí nebo Olivko
Olivka od Pepka a Olivia Newton John, ci jak see to pise. Ibe sympatandy a jedna k tomu naramna kocka. Pekne jmeno

@ve_run_ka Hm, to jsem nikdy neslyšela, ale Lído, to bych zase věřila....