icon

Jméno Valentýna nebo Jasmína. Které se Vám více líbí?

23. říj 2019

Ahoj holky 🙂.. Čekáme miminko a v případě, že by to byla holčička, jsou ve hře jména Jasmínka nebo Valentýnka. Příjmení mimi bude něco podobného jako např. Křepinský/á, ale samohlásky má jen 2 (např. Břeský). Poradíte, které jméno se Vám víc líbí nebo hodí k příjmení? Děkuji a všem těhulkám přeji hodně štěstí. 🙂

Strana
z2
hezz17
25. říj 2019

@ninive211 jo, to je možné, ale má ho každá druhá rusaka 😉

leymea
25. říj 2019

@sudylichozrout holt musis mit neco specialniho 😀

rebe
5. lis 2019

My máme Jasminku, přál si ji manžel, já byla původně proti, ale teď to jméno miluju. Říkáme jí Míno, Minnie, Jas, strejda dokonce Jessie, dá se s tím hodně hrát. A kamkoli jdeme, někdo mi to jméno chválí. Voní po květinách. Chápu, že se někomu nelíbí, ale rozesmívá mě, že se tak jmenuje každé druhé dítě. Ve skutečnosti je v celé zemi 1 300 žen a dívek, které mají některou z variant (s krátkým, dlouhým i, s a nebo bez na konci, s J nebo Y na začátku). Jan je 264 tisíc, Terezek 83 tisíc, Helenek 74 tisíc, Emiček 17 tisíc. Dianek 4500 🙂

babanci
6. lis 2019

@rebe Je to krásné jméno. My máme taky květinové - Violku a druhá holčička má jméno, co je v ČR jen 44 x. Schválně? Uhodneš?

rebe
7. lis 2019

@babanci Všechno, co mě napadlo, má aspoň 1000, nevím 🙂

marketa11112
7. lis 2019

@rebe mame take Jasminku. Miluji to jmeno,kazdy ho chvali. Neni v nasich koncinach zrovna obvykle. My jsme moc spokojeni.
Valentynka byla take ve hre + tedy nekolik dalsich jmen.

babanci
7. lis 2019

@rebe Je to labutí princezna Odetka.

Strana
z2