Koupila jsem přístroj na poslouchání srdíčka
Ten pristroj na poslouchání srdicka.koupila jsem ho za 400na netu a je to fajn jsem v.14t a v klidu ne jako porad nervy zda je vse ok . doporučuji.
Holky ja to nahrala tak,ze jsem to dala na plny koule na sluchatka a ty jsem prilozila k mikrofonu na telefonu a zapnula nahravani.A je to krane slyset 🙂 Pak to jen pretahnete z mobilu do PC 🙂
@luckiesj
@m_o
program se jmenuje Pistonsoft a je ke stažení zde:
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?qs=piston...
Je to jen zkušební verze, ale na pár nahrávek si s tím vystačíte. Jen pozor na PC dávejte jack do zdířky, kde je označení mikrofonu 😉
Holky teď jsem koukala na aukro a Angel sounds tak mají za 399,- + 175,- poštovné takže celkem 574,- a píšou nový.
@sluuniicko o tom jsem taky uvazovala, ale do dirky ve sluchátkách na mobilu se mi to bohuzel nevejde.
@m_o ne ne,myslim to jinak 🙂 Zapnu angelsounds,dam sluchatka,najdu srdicko,hlasitist dam na max.Pak zapnu na twlefonu nahravani(diktafon) a ty sluchatka(vedou z angelsoundu) ve kterych bije srdicko na max.hlasitost prilozim k mikrofonu u telefonu a nahravam 🙂
My jsme nahrávali propojením angelsound a počítače přes jack do sluchatkoveho portu v kompu. Normálně jsme to pak slyšeli v reprackach a dalo se nahrát. Ve windowsech je defaultne nahrávací programem... Myslí že v nastavení, příslušenství a tam ještě pod něčím, nevím co přesně.
@sluuniicko ajo 🙂 tak to taky zkusim, protoze jinak mi to prostě nahrat nejde ☹
@verunka_korunka
Me to prave pres jack skuchatek nechce nahrat ☹ normalni zvuky z venci se nahrajou ale jakmile pripojim angelsounds tak je ticho.
Určitě doporučuji. Občas poslechnu, zda je vše ok. Teď jsem nebyla u doktorky měsíc a po poslechnutí mám vždy úlevu, bez něj bych byla pořád nervozní 🙂 .
Holky nemáte prosím některá na prodej ?
@welbloudek ještě máte ten přístroj ?
Ja budu v lednu prodavat.
@m_o za kolik?
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, taky mam angel sound a posloucham od 11 tt . jen mi to srdicko miminka prijde tak rytmicky stejne jako moje . nemate nektera nahravku z 12tt jak zni ? diky
@lzii ahojky 🙂 na YouTube když si zadas angelsounds tak jsou nahrávky na porovnání ...jinak zní to jako Velká pardubická 🙂 a na straně ovu, u me ND, spíš níž jak začínají růst chlupy uprostřed... Snad to pomůže a neboj se pritlacit a hlavně gel nebo krém mezi kůži a pristroj
@bluekobylka aha tak to by me zajimalo co tam teda posloucham od 11 tt :D:D:D ja myslela ze je to ono , kdyz to reknu blbe tak je to jako kdyz pocitas čtyry a dvacet , a znova dokola ...
@bluekobylka navic ten zvuk najdu vzdycky vedle otvoru pupiku.. ted kdyz koukam treba na tohle video :
tak je to asi opravdu spatne , ale co to tedy je :D
To bude tvá tepna...Ale nejlepší je to ráno nalačno, krém mám obyc. niveu a fakt trošku zatlac neboj se určité to brzy najdeš
..
@lzii tak nahoře ještě mimco není, zajed fakt dolu fakt až pod kalhotky a za mě uprostřed.
@bluekobylka tepna jo ? aha .. tak jo jdu na to ! 🙂
Nečetla jsem celou diskuzi,ale jestli můžu poradit, tak s gelem to jde slyšet mnohem líp.
juu nasla jsem vazne v miste ochlupeni , to je teda rychlost :D jsem na to chvilku koukala s otevrenou pusou 🙂 Mazec !! Díky moc
@zuzinka2323 koupila jsem ho za 1 300 a kdyz ho budu prodavat, tak na nem bude jeste vice nez rok zaruka, takze asi 900 - 1 000 bych za nej chtela 🙂 to uz je o domluve...

@leeenaa ja to chci taky prave nahrat, ale nevim jak ☹ asi tam nemam v PC ten spravny jack, protoze kdyz to pichnu misto sluchatek, tak to nelze nahrat ☹ jinam to nejde.