icon

Koupila jsem přístroj na poslouchání srdíčka

verunatom
8. srp 2015

Ten pristroj na poslouchání srdicka.koupila jsem ho za 400na netu a je to fajn jsem v.14t a v klidu ne jako porad nervy zda je vse ok . doporučuji.

Strana
z3
m_o
5. zář 2015

@leeenaa ja to chci taky prave nahrat, ale nevim jak ☹ asi tam nemam v PC ten spravny jack, protoze kdyz to pichnu misto sluchatek, tak to nelze nahrat ☹ jinam to nejde.

leeenaa
5. zář 2015

@m_o Musíš si na to stáhnout program. Já ho myslím stahovala na slunečnici. Chvilku to trvalo, než jsem našla ten správný. Kdyžtak se ti pak podívám, jak se ten program jmenuje.

sluuniicko
5. zář 2015

Holky ja to nahrala tak,ze jsem to dala na plny koule na sluchatka a ty jsem prilozila k mikrofonu na telefonu a zapnula nahravani.A je to krane slyset 🙂 Pak to jen pretahnete z mobilu do PC 🙂

luckiesj
5. zář 2015

@leeenaa Mohla bych taky prosím pak info o tom, jak se ten program jmenuje? Díky moc 🙂

leeenaa
5. zář 2015

@luckiesj
@m_o
program se jmenuje Pistonsoft a je ke stažení zde:
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?qs=piston...
Je to jen zkušební verze, ale na pár nahrávek si s tím vystačíte. Jen pozor na PC dávejte jack do zdířky, kde je označení mikrofonu 😉

luckiesj
5. zář 2015

@leeenaa Díky moc 🙂

kolmenka
5. zář 2015

Holky teď jsem koukala na aukro a Angel sounds tak mají za 399,- + 175,- poštovné takže celkem 574,- a píšou nový.

m_o
6. zář 2015

@leeenaa moc dekuji, zkusim to, snad to pujde 🙂

m_o
6. zář 2015

@sluuniicko o tom jsem taky uvazovala, ale do dirky ve sluchátkách na mobilu se mi to bohuzel nevejde.

sluuniicko
6. zář 2015

@m_o ne ne,myslim to jinak 🙂 Zapnu angelsounds,dam sluchatka,najdu srdicko,hlasitist dam na max.Pak zapnu na twlefonu nahravani(diktafon) a ty sluchatka(vedou z angelsoundu) ve kterych bije srdicko na max.hlasitost prilozim k mikrofonu u telefonu a nahravam 🙂

verunka_korunka
6. zář 2015

My jsme nahrávali propojením angelsound a počítače přes jack do sluchatkoveho portu v kompu. Normálně jsme to pak slyšeli v reprackach a dalo se nahrát. Ve windowsech je defaultne nahrávací programem... Myslí že v nastavení, příslušenství a tam ještě pod něčím, nevím co přesně.

m_o
6. zář 2015

@sluuniicko ajo 🙂 tak to taky zkusim, protoze jinak mi to prostě nahrat nejde ☹

@verunka_korunka
Me to prave pres jack skuchatek nechce nahrat ☹ normalni zvuky z venci se nahrajou ale jakmile pripojim angelsounds tak je ticho.

ajik123
9. zář 2015

Určitě doporučuji. Občas poslechnu, zda je vše ok. Teď jsem nebyla u doktorky měsíc a po poslechnutí mám vždy úlevu, bez něj bych byla pořád nervozní 🙂 .

werca92
12. lis 2015

Holky nemáte prosím některá na prodej ?

zuzinka2323
20. lis 2015

@welbloudek ještě máte ten přístroj ?

m_o
21. lis 2015

Ja budu v lednu prodavat.

werca92
21. lis 2015

@m_o to už je dlouho, ale moc děkuji 😊

zuzinka2323
21. lis 2015

@m_o za kolik?

lzii
22. lis 2015

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, taky mam angel sound a posloucham od 11 tt . jen mi to srdicko miminka prijde tak rytmicky stejne jako moje . nemate nektera nahravku z 12tt jak zni ? diky

loc
22. lis 2015

@lzii bohuzel nemam, nicmene pokud je to stejna rychlost jako tvoje srdce, mimi to urcite neni, tomu bije srdicko uz od zacatku 2x a vice rychleji... Zkus hledat dukladneji, urcite se zadari a jakmile srdicko miminka jednou najdes, uz si to pak nikdy nespletes 😉

lzii
22. lis 2015

@loc nejde mi sem vlozit nahravka ,ale je to velice podobne memu :( nic jineho jsem zatiim nenasla ... a ma to byt na strane ovulace ze ?

bluekobylka
22. lis 2015

@lzii ahojky 🙂 na YouTube když si zadas angelsounds tak jsou nahrávky na porovnání ...jinak zní to jako Velká pardubická 🙂 a na straně ovu, u me ND, spíš níž jak začínají růst chlupy uprostřed... Snad to pomůže a neboj se pritlacit a hlavně gel nebo krém mezi kůži a pristroj

lzii
22. lis 2015

@bluekobylka aha tak to by me zajimalo co tam teda posloucham od 11 tt :D:D:D ja myslela ze je to ono , kdyz to reknu blbe tak je to jako kdyz pocitas čtyry a dvacet , a znova dokola ...

lzii
22. lis 2015

@bluekobylka navic ten zvuk najdu vzdycky vedle otvoru pupiku.. ted kdyz koukam treba na tohle video :

https://www.youtube.com/watch?v=WnYHyjn4Sg0

tak je to asi opravdu spatne , ale co to tedy je :D

bluekobylka
22. lis 2015

To bude tvá tepna...Ale nejlepší je to ráno nalačno, krém mám obyc. niveu a fakt trošku zatlac neboj se určité to brzy najdeš
..

bluekobylka
22. lis 2015

@lzii tak nahoře ještě mimco není, zajed fakt dolu fakt až pod kalhotky a za mě uprostřed.

lzii
22. lis 2015

@bluekobylka tepna jo ? aha .. tak jo jdu na to ! 🙂

fidelka81
22. lis 2015

Nečetla jsem celou diskuzi,ale jestli můžu poradit, tak s gelem to jde slyšet mnohem líp.

lzii
22. lis 2015

juu nasla jsem vazne v miste ochlupeni , to je teda rychlost :D jsem na to chvilku koukala s otevrenou pusou 🙂 Mazec !! Díky moc

m_o
23. lis 2015

@zuzinka2323 koupila jsem ho za 1 300 a kdyz ho budu prodavat, tak na nem bude jeste vice nez rok zaruka, takze asi 900 - 1 000 bych za nej chtela 🙂 to uz je o domluve...

Strana
z3