icon

Krváceni ve 14tt - může to dopadnout dobře?

jitulka87
18. únor 2019

Ahoj
Prosim o vase zkusenosti. Sestra je ve 14tt a vecer ji pichlo v brise a okamzite zacla krvacet. Lezi v nemocnici, davaji ji leky a injekce na zastaveni krvaceni. Bricho ji neboli. Mate nekdo zkusenost? Vim, ze nejste lekari apod...jen asi potrebuju uklidnit, ze i tak muze mit vse dobry konec a krvaceni nutne neznamena potrat. Diky

jana2381
•
18. únor 2019

Jj. Muze a u me melo. Nekolikrat silne krvaceni od 12-13 tt. Hematom a nizko placenta. Mela jsem klidovy rezim a tehu dopadlo dobre. Hodne stesti.

lennisek1
•
18. únor 2019

Taky jsem krvácela v 7 tt. Byl to hematom a vstřebal se. Dneska už tady máme holčičku 2,5 roku. Držím palečky, aby vše dobře dopadlo😉

monculais
•
18. únor 2019

Já zašpinila asi ve 12tt, to jsem byla 4 dny v nemocnici na pozorování. Ve 14tt krvácení jako když se rozjíždí ms. Do nemocnice jsem nechtěla, měla jsem jet za 3 dny na 1. screening. Tam bylo vše v naprostém pořádku. Krvacela jsem z hematomu asi 8x8mm. Krvácení bylo asi ty 3 dny a pak už to bylo dobrý. Dnes mam téměř 13m dceru. Opravdu to vždy nemusí být konec. Sestře přeji hodně štěstí.

jitulka87
autor
•
18. únor 2019

Děkuju všem. Už má jeden raný potrat za sebou, doma 16m holčičku..ale máme v rodině více bolesti. Mně umřelo mimi po předčasném porodu a teď jsem v 19tt. Takže máme pořád všichni strach ☹

marketa1218
•
18. únor 2019

@jitulka87 strachu naprosto rozumím, já jsem v 11 tt a na miminko jsme dlouho čekali. Také se všeho hrozně bojím .. moc držím palečky vám oběma, všechno bude určitě v pořádku..

jitulka87
autor
•
18. únor 2019

@marketa1218 diky. Vam taky. Strach je kazdodenni, snad uz mame vse zle vybrano. A nas malicky nas z nebe pohlida vsechny

saminomimino
•
18. únor 2019

U mě to začlo ve 12tt divný tlak v břiše do chvíle krve jak kdyz otevřeš kohoutek,rychle nemocnice,počítala jsem s potratem, miminko žilo a odkud krvácím nenašli ale prý to v tomto období je časté jak se zavrtává placenta často rupbe céva,to byl nakonec můj případ,zastavili krvácení a pak se mi udělal hematom,po propuštění z nemocnice do týdne zpět,rozjrvacel se hematom,střídavě se krvácela a spinilo asi 7tydnu než se hematom vyprázdnil,brala jsem Ascorutin a magnezko plus homeopatika a ta ta mi výborně pomohla k urychlení vyprázdnění hematomu,určitě jsou šance že sestra nepotrati ,jistě půjde o cévu narušenou placentou ,držím palce

slunicko1551
•
24. únor 2019

Tchyne krvacela opravdu hodne silne a dopadlo to dobre 🙂 jen musela mit klidovy rezim a par dni si polezela v nemocnici

jitulka87
autor
•
24. únor 2019

Nastesti jsou oba v poradku a zitra je pusti domu. Bude muset ale co nejvice lezet