icon

Můžu v 19tt cítit srdíčko plodu?

carolineg1
12. zář 2013

jsem v 19tt a občas když šáhnu na břicho cítím takové jemné pulzování, co myslíte jsou to zvuky srdíčka mimča nebo jen odrazy mého?

hofka1
•
12. zář 2013

tvoje pulzování

dorinek
•
12. zář 2013

Já myslím, že jsou to odrazy Tvého srdce. Aby jsi cítila srdíčko miminka tak bys asi musela dát ruku přímo na něj. Když jsem v těhu chodila na toko (kardiotokograf), tak měla sestra občas problém zachytit srdíčko miminka, sem tam se do toho "motalo" moje srdce. Takže zachytit to rukou je asi nepravděpodobné. 🙂

mamkamarketa
•
12. zář 2013

Kdyz si das ruku na krcni tepnu a bricho, je to stejne. Oboje ses ty 😉

renca_hanych
•
12. zář 2013

takhle brzy asi tvoje,později spíš ucítíš škytavku mimča než tlukot jeho srdíčka 😉 nebo že by první pohyby 😉 at je to co je to, je to krásné tak užívej těhotenství 😵

eficenka
•
12. zář 2013

srdíčko miminka neucítíš pod rukou nikdy....

kustka
•
12. zář 2013

Nejspíš to bude Tvoje srdce, ale taky už jsem nad tím přemýšlela- nebylo by to totiž špatný, kdyby to takhle fungovalo😉

partyzanka91
•
22. led 2014

No já jsem si všimla že teď v těhu když si položím ruku na bříško tak cítím tep výrazněji. Ale asi je to tím že bříško je až po pupík trochu vystouplé a tak jsou asi vystouplé i tepny, protože ten břišní tep se shoduje s mým. Dávám si tam ruku protože občas k tomu tepu cítím i takové nepravidelně zvedání a pohyby, jako bych měla v bříšku hada nebo tak něco. No určitě je to ten maličký, jak se hýbě, ale jeho srdíčko můžeme asi sotva cítit. zas takovou sílu aby se tolik chvělo nemá.