icon

Nemáme jméno pro naši holčičku 😞

maxinkaa
13. dub 2016

Holky,pořád nemáme jméno pro naši holčičku,pořád se nám nelíbí žádné tak, že bychom řekli, Jééé, to je ono. Ještě na to máme 3 měsíce,ale už mě to znervozňuje 🙂 Co vám pomohlo s konečným výběrem? Doma už máme Julinku.

mamka37
28. led 2017

my budeme mít dianku 💗 a patricii 💟

verunkanatalka
1. únor 2017

Ja jiz mam Natálku a cekam Verunku😀.

stuplakova
1. únor 2017

Ještě nevíme co to bude, ale mě by se líbilo třeba jméno Ema pro holčičku a Sebastian pro chlapečka, ale ještě máme čas na rozhodování.

anve77
2. únor 2017

@mamka37 taky máme Dianku.....❤
@verunkanatalka I Verču ....❤ Krásné jména..

maudd
2. únor 2017

Hodně zaleží na příjmení, aby se eto k sobě hodilo. Ted nechci nikoho urazit ale když vidim třeba " Viktorie Vomáčková" tak se mi to k sobě moc nehodí. Ja chtěla jméno bez "r" kdyby melo dítě problem s výslovnostní. Nakonec máme Jáchyma, pro holku jsme měli Editu, po moji babičce. Jinak se mi moc libi Antonie, Josefina, Matilda...a Leopoldina (byla moje prababička, rikalo se ji Poldi 🙂) bohužel nic z toho neproslo pres manžela 😄 ale je to i tim, ze máme dlouhé příjmení...

diamanta
2. únor 2017

Já už nemám komu udat jména, který se mi líbily. Evička, Stánička, a z těch "jinačích" se mi moc líbí Zoí (čteno zouí po anglicku, znamená to řecky život a je to velice časté tam u nich) a nebo Dafné (to zas znám Holanďanku s takovým jménem) takže obojí jsou fungující jména. Naše verze pro Zoí je Zoja, ale to už vůbec není hezké.

laurinka2016
2. únor 2017

Taky jsem názoru že má jméno ladit s příjmením, musí to prostě hezky znít, pak také význam jména jako takový jsme řešili Teda spíš já 😀 a vnitřní pocit že je to ono, já chtěla prvně Sandru, tu mi známí rozmluvili kvůli,, menšiny " že se tak jmenuje každá druhá,, ciganka " tak pak jsem chtěla Emicku počáteční písmeno E má moje nejlepší kamarádka která je mi jako sestrou a M počáteční písmeno mého přítele, nakonec mi jednoho dne poslal přítel smskou jména která se mu líbí a tak jsem nakonec vybrala Laurinku a byla to nejlepší volba 😀 úplně se k ní hodí a pokud by mě někdy osvitilo a rozhodla bych se pro druhé s partnerem tak chlapeček bude po tatínkovi Michal a holčička vysněná Ema

verunkanatalka
2. únor 2017

@laurinka2016 Laura je krásné jméno..jenže manželovi se líbí Verunka..pro první dceru jsem si vysnila Natálie a docela mi to k sobě s Veronikou jde..

laurinka2016
2. únor 2017

Souhlasím že Natalie a Veronika jsou víc noblesní k sobě na druhou stranu první výběr byl tvůj druhý bych nechala manželovi 🙂

cutie_01
2. únor 2017

@diamanta Však v kalendáři je Zoe...

verunkanatalka
2. únor 2017

@laurinka2016 přesně tak to je😆..ale má štěstí😇,že se mi Veronika taky líbí..mě se líbilo ještě Zuzanka..noprošlo,prý zná jednu ze základky a byla to prý pěkná mrcha☺☺

bruckner
2. únor 2017

@diamanta asi by to melo byt spis Zoe, ne?😁

valeri10
2. únor 2017

Ahoj tak my máme po dlouhém boji konečně vybráno.Nejdříve to měla být Karolína,Valerie,ale nakonec to bude Evelínka🙂

diamanta
2. únor 2017

@bruckner v kalendáři to tak asi je, ten jsem nezkoumala, jen znám tu Zoju, a to se mi nelíbí. A pokud je tam Zoe, tak by mě zajímalo, jak se to tady u nás vůbec vyslovuje. Jestli Zoe nebo Zoí.

katie87
2. únor 2017

My máme Irmu, naprosto spontánní výběr, v obchoďáku u květinky cedule ,,Dnes má svátek Irma". Nebýt toho snad by jsme nevybrali, bylo to měsíc před termínem a jsme nadšený. Řekli jsme si bude to Irma a víc jsme se v tom neplacali😃.

koulekulata
2. únor 2017

My meli vybrano jeste pred otehotnenim 😉 Chteli jsme oba Elisku, jenze za 11 let je to jmeno najednou vsude a uplne prvni. ( stve me to, v dobe vyberu nebylo snad ani v prvni 10, (vedla tereza, adela a kristyna). U syna jsme dopadli stejne 😀 Pred 7lety nebyval prvni a ted jo. Mame Jakuba. U tretiho jsme vymyslene nejak nemeli a hlavne manzel cekal az bude 100% pohlavi ( pry nebude vymyslet neco zbytecne) ve 13tt na 60% kluk, jmena nadhozena ( matej, ondrej, stepan, vojtech) , v 17tt na 80%kluk jmena zustavaji. Ve 21tt 100% kluk ten samy den vzal chlap mobil a nasel aplikaci at se hodi jmeno k prijmeni a neslavi vsechno dokupy. Co takhle Vaclav? Tak jo, to se mi libi. Takze hotovo. Trvalo to cca 5 minut. 😀

koulekulata
2. únor 2017

No my mame ceske prijmeni a mame v nem í a ř coz je treba jmeno uz trochu vybirat.
Jenze dcera se predpokladame vda 😉 A nejlepsi je kdyz se vdala od kamaradky babicka stepanka a co myslite? Vzala si stepance. Takze Štěpánka Štěpancová co dodat. 😀 A cely vyber jmena sel vite kam.

babanci
2. únor 2017

@koulekulata My před 22 lety dali,na tu dobu,neobvyklé jméno -Johanka. A ona se teď zamilovala a zasnoubila s Novákem.🙂

kituska20
2. únor 2017

Chtěly jsme Miu ale bude to malý Standa 😅

kituska20
2. únor 2017

Ještě se mi líbil Beátka, Ema, Rozárka

valeriem
2. únor 2017

Ja mela pro holcicku u prvniho tehotenstvi Michalku, u druheho Ivetku a u tretiho Adelku (a mam Michala, Martina a Honzika 😀)

pastikaa
2. únor 2017

Náš první prcek bude Alice (Štajnerová), nikomu se to v okolí nelíbí, ale my se na tom s přítelem okamžitě shodli a doufám, že bude nazrzlá po tatínkovi 😊

pastikaa
2. únor 2017

A tříletá neteř jí říká Alička palička a mně to přijde děsně roztomilé 😃 tak jí doma a už i babička říká palička 😂

verunkanatalka
2. únor 2017

@kituska20 já čekám holčičku,ale kdyby ti byl chlapeček,tak je to taky Standa😀.

ivussska
2. únor 2017

My jsme u syna měli jasno hned - Michal a u dcery jsme to měnili na porodním sále, do poslední chvíle jsme se nemohli rozhodnout (já a manžel jsme měli zcela odlišný názor na jména), i tak jsme se shodli, že budeme mit Innu. No a na porodním sále, jsem řekla, že to nutně musíme přepsat 😀 A máme doma Moniku 🙂

mariehrncarkova
2. únor 2017

Mame Jasminku. Miluju to jméno 🙂

vevi1
2. únor 2017

My mame Violettku a Elisabettku🙂

babanci
3. únor 2017

@mariehrncarkova Tak by se měla případně jmenovat naše další vnučka. Naši mladí chtějí dávat květinová jména a už mají Violku.

cutie_01
3. únor 2017

@diamanta U nás samozřejmě ZOE 🙂 (svátek má v ten den spolu se Šarlotou)

kituska20
3. únor 2017

@verunkanatalka fakt? A po tátovi? Takový hezký český jméno a teď je to strašně neobvklý:D

Strana