Odhalíte mi pohlaví miminka vy? Když dr. nechce
Ahoj ženský 💙💖
Pomozte mi Prosím odhalit pohlaví miminka
,jsem 17 tt a doktor mi zatím odmítá něco říct.Rekl mi jen že mi pohlaví vyfotí ať prý mam doma na co přemýšlet..

ja bych tipla, ze dole je hlava a ruce ma za hlavou takže to nahore v pravo je noha a druhe neni videt a to mezi je bimbas 😀
To je teda děsná fotka🙂 Ale mi se zas zdá, že hlava je nahoře, mimi jakoby sedí a dole vidím spíše ,,kávové zrno''... Tak a teď si vyber😀
podle mě to nejsou varlátka ale kávové zrníčko, tak myslím že to bude holčička 🙂
V 17 tt. je to zatím hodně nejisté, počkala bych do 20 tt. na velký UTZ
@janinkaves fakt jo!
@amazonka.k já vím ,já jenže doktor říkal,že to tam jde krásne videt😉 Ať se líp podivat,ale ja už z toho mám matiky před očima
@amazonka.k Tak já nevím,skoro všude jsem četla,že od 15 tt už jde pohlaví na utz rozeznat dobře.Mě dokonce u prvního dítka dr řekl že čekáme chlapečka už ve 12 tt na screeningu
Tvůj doktor je blb. Když to vidí, tak Ti to má říct a ne Ti dávat hádanky, o které nestojíš... 🙄
@suzanna123 známá jednou povídala, že byla na kontrole v 8m u zastupujícího dr. a ten kdy se ji tam koukal, tak řekl: je hele, vy tam máte dítě 😀 prý to byl nějaký dobrý srandista
@suzanna123 já vím , ale co nadělám ...
i sem mu řekla ať mi to řekne když už tuši,ale řekl mi že mi to řekne ve 20tt
17. tt ..? Co blbneš? Pěkně čekej a nedělej předčasné závěry, dyť je na to ještě brzo!
Me do 21tt tvrdili jasnou holku a pak se z holky stal kluk🙂)

Spis kryje to ze to neumi zjistit 😀 Z tyhle fotky nic bohuzel nevidim.