icon

Odhalíte mi pohlaví miminka vy? Když dr. nechce

nonacek
10. bře 2015

Ahoj ženský 💙💖
Pomozte mi Prosím odhalit pohlaví miminka
,jsem 17 tt a doktor mi zatím odmítá něco říct.Rekl mi jen že mi pohlaví vyfotí ať prý mam doma na co přemýšlet..

Odhalíte mi pohlaví miminka vy? Když dr. nechce
Strana
z6
ronyx
13. bře 2015

@nonacek V pohodě 😀 budu ráda i za pindíka

emily2015
13. bře 2015

Holky 😀 nemate pindoura za nohu? 😀 to je sranda 🙂 jako ted tam jakoby carku vidim,ale prijde mi,ze je to hrana horniho stehna 😀 tak dlouhy pindour to ne ne 😀

anetka1701
13. bře 2015

no to jsem zvědavá jak tohle dopadne - obojí!! :o)

ronyx
13. bře 2015

@nonacek Nony nemůžeš prosím poprosit tu paní co je její muž radiolog? 😀 Třeba by věděla ona 🙂

nonacek
autor
13. bře 2015

@ronyx ok

nonacek
autor
13. bře 2015

@ronyx dam ti na ni kontak =modrebrylky=
paní je strašne hodna i ten muj snímek ukázala manželovi

ronyx
13. bře 2015

@nonacek Tak ji zkusíme označit tady 🙂 Snad to výjde 🙂

ronyx
13. bře 2015

@modrebrylky Moc prosím o kouknutí na snímek který mi dnes dala paní dr.Prý je to rozkrok ze spoda.Já tam ale vůbec nic nevidím 😒 A tady @nonacek mi na vás dala tip.Jinak se moc omlouvám,že vás s tím otravuju.Jen mi to nedá.Fotky jsou o jednu max dvě stránky zpět.Moc děkuju za reakci 🙂

jarmulka
13. bře 2015

@ronyx ahoj holky 🙂 ... tak teda já nechci nikomu nic namlouvat a ani vymlouvat, ALE... Je pravda, že tato fotka není zrovna ,,ideální,,. Přesto - fotku jsem si v PC trochu upravila - tzn. vytáhla jsem si barvy, aby to bylo více zřejmé a teda - já tam kluka nevidím. Ano, něco jakoby ,,navíc,, se tam jeví, ALE je to moc na jedné straně - někdo by mohl namítnout, že ho měl 😀 zrovna více k jedné nožičce... Jasně, to by mohl, ale ono je to celé jaksi ,,moc na jedné straně,, - tzn. by byl eventuálně i ,,pytlík,, jen poloviční - a byl by né uprostřed, ale nevystředěně k jedné nožičce. Při zvětšení fota a vytáhnutí barev se i u druhé nožičky rýsuje ,,cosi,, - a dle mého tedy, se jedná o druhý stydký pysk - a nezapomínejme, že holčičky mají v prenatálním období genitálie ,,nateklé,, a mohou proto tedy mylně připomínat i chlapečka.... Sama si tady nejsem 100% jistá, ale za kluka bych rozhodně ruku do ohně nedala . Pro mě je to na 85 % holka . A teď se do mě můžete pustit 😀 ...

ronyx
13. bře 2015

@jarmulka Tééééda,ty jsi fakt dobrá 🙂 Moc děkuju za tvoji perfektní analýzu 🙂 Dr. mi sama řekla,že teď mi to neřekne,že v 16 tt jsou genitálie dost nateklé a špatně se to rozeznává 🙂 Takže máš i v tomto pravdu.Ještě jednou moc děkuju 🙂

nonacek
autor
13. bře 2015

@ronyx tak to jsem zvědava jestli nám to oběma vyjde ta holčička.
ale @jarmulka věřím a chci věřit.
Tak teď jsem tedy napnuta ještě víc a co ty ?

jarmulka
13. bře 2015

@ronyx no vůbec nemáš zač - jak říkám, sama si u této fotky nejsem 100% jistá, ale prostě mi tam ten kluk nějak nesedí. Také musíme brát v potaz, že miminko má v tomto období hóóóóódně hubené nožičky a jak je má přitažené k tělu a my koukáme na pohlaví ze spod, tak ty genitálie - i u holčiček budou dost ,,vylezlé,,, proto se někdy může dr. mylně domnívat, že to je kluk a teprve později se zjistí, že je to holčička . Ale kluci bývají prostě vystředění a tohle je opravdu moc k jedné straně.

emily2015
13. bře 2015

Tak muj tip,ze by byl spravne 😀 ja jsem ale dobra 😀 😀

aftylka
13. bře 2015

Tak já jsem ráda, že se nechám překvapit a nemusím tohle řešit 😀 Pročetla jsem celou diskuzi a budu dál sledovat, protože jsem teď zvědavá, jak to všechno dopadne 😀 Jinak já ve fotkách nevidím nic, ale to asi proto, že my jsme pohlaví vědět nechtěli, takže já vlastně ani nevím, jak jedno nebo druhé na UTZ snímcích vypadá 😀
A k tomu určení pohlaví, někde jsem vyčetla, že dobrý doktor by mohl pohlaví určit už při prvním screeningu podle močové trubice, nikoli zatím podle pohlavních orgánů. Jestli je to pravda, nevím.
Tak holky, těším se, co vám nakonec roste v bříšku @nonacek a @ronyx

ronyx
13. bře 2015

@aftylka Díky 🙂 Určitě sem napíšu,až dostanu od gynekologa rozuzlování této záhady 😀

jarmulka
13. bře 2015

@ronyx teda já jsem napnutá jako kšandy, co na to odborník na slovo vzatý - pan radiolog... Takovéto snímky jsou jeho denním chlebem - teda né snímky pohlaví nenarozených miminek 😀 - ale celkově vzato. On ví, co má vidět a co je skutečně jen šum 🙂 ... My ostatní usuzujeme dle našich ,,zkušeností,, ať profesních, či osobních - ale přesto je stále jen typ . I když třeba vnitřně jsme přesvědčení.... Jinak musím sama za sebe říci, že jsem se ještě nikdy podle UZV nesekla - a že jsem jich viděla. Ale znáte to - ,,i mistr rádoby kuchař 😀 se někdy utne,,. Ale já si věřím, musím - jinak mě tu roznesete na kopytech 😀

ronyx
13. bře 2015

@jarmulka Neboooj,nerozneseme 🙂 My si ceníme toho,že se nám snažíš pomoct,že sis vůbec udělala čas a dala tu práci se na to kouknout 😉 A vím,že nikdo není neomylný,stát se může. 🙂

nonacek
autor
13. bře 2015

@jarmulka ahojky tak to jsem taky zvědava.
To mě paní napsala,ze u mě na snímku její manžel kluka nevidí a ty jsi mi to potvrdila😉
Tak jsem zvědava a samozřejmne dam vedet😉😉✌✌✌
a jak píše ronyx jsme rádi,že sis na nas udělala čas... dekujeme💋💋💋

modrebrylky
13. bře 2015

@ronyx ahojky! Ukazu to manzelovi jak prijde z prace vecer 🙂

ronyx
13. bře 2015

@modrebrylky Ahojík,moc děkuju,jsi moc hodná 🙂

nonacek
autor
13. bře 2015

@ronyx stalo se hurá...
Tak počkáme společně na manžela ... 😀 😀 😀

jge
13. bře 2015

@anetka1701 Presne to si take myslim

bjoucik.15
13. bře 2015

@ronyx je to hodně špatná fotka :( vidím to spíše na kluka, ale ..... 😒

nonacek
autor
24. bře 2015

@jarmulka
@anetka1701
@madormi
tak holky vy který jste tipovali ... pohlaví mého miminka, tak už vím jistě , že to je kluk.

madormi
24. bře 2015

@nonacek však jsem ho tam viděla neee 🙂 gratuluji 🙂

nonacek
autor
24. bře 2015

@madormi Děkuji,ale bylo to napinave😉

anetka1701
24. bře 2015

@nonacek hmm, tak jsem se netrefila :o) gratuluju k druhému do party! :o)

bjoucik.15
24. bře 2015

@nonacek gratuluju k chlapečkovi 🙂

bejushenka
7. dub 2015

Ono se to pohlaví "prý "dá zjistit už snad ve dvanáctém týdnu, ale ať pak nedopadnete jako já - ve dvanáctém týdnu holčička a na velkém UTZ ve 22tt chlapeček...tak jsem se naštvala, koupila šedý kočárek a nakupuju béžové oblečení a zbytek si seženu až se to narodí. Vůbec se nebudu vzrušovat :-P :-P

michaela_2
7. dub 2015

@bejushenka Já se tedy této diskuze moc aktivně neúčastním, ale vsadila bych všechny svoje boty, že tento nick, registrovaný až dnes, je @primaska 😀

Strana
z6