Odhalíte mi pohlaví miminka vy? Když dr. nechce
Ahoj ženský 💙💖
Pomozte mi Prosím odhalit pohlaví miminka
,jsem 17 tt a doktor mi zatím odmítá něco říct.Rekl mi jen že mi pohlaví vyfotí ať prý mam doma na co přemýšlet..

@jarmulka no já jsem se tě právě ptala na ty tripple,protože mně za 14dnů čekají,a vzhledem k tomu,že NT screening ze 13 týdne mi vyšel pozitivní ☹ tak se bojím,že to dopadne tak,že půjdu na plodovku.riziko downa mi vyšlo 1:110 kvůli nízké hladině PAPP-A 0,14!!!hrůza,ostatní hodnoty v pořádku.šíjové projasnění 1,9mm,nostní kůstka přítomna...vše oka,ale prostě ta PAPP-A.vím,že jedna hodnota ještě nic neznamená,jen nechápu proč to vyšlo takto,a co takhle čtu nejsem jediná...a oak je z toho naprosto zdravé dítě a doktoři nedokáži vysvětlit proč tomu tak je...
@emily2015 přesně tak - tato hodnota bývá velmi často vyšší - já ji měla u Toma na hranici - jinak ostatní hodnoty ok a koukej, mám zdravého - někdy až moc 😀 - chlapečka 🙂 . Jinak ad plodovka - nenech se na ni hnát okamžitě - myslím to jedině dobře - máš nárok i na vyšetření odborníkem - pomocí UZV na odborném pracovišti. Přes 90% odběrů plodové vody je zcela zbytečných a i když odběr PV je údajně bezpečný, jistá rizika tam jsou a já bych se snažila tomu odběru vyvarovat. Né ho úplně zatratit, ale neběžet hned na odběr jako první možnost. Zase vím, o čem mluvím - píši... Né z vlastní zkušenosti, ale zažila jsem a proto prosím : nespěchej na ten odběr. Samotný odběr není nijak bolestivý, je to spíše nepříjemný tlak , píchnutí je klasické,... Ale jde mi spíše o možnost zanesení infekce - a i když je riziko malé,přesto je a následky bývají opravdu špatné neboť miminko nemá vyvinutý imunitní systém, tudíž infekce se roznese po celém tělíčku - nejhorší je, že jde i do mozku dítěte a ze zdravého miminka.... Prosím, neber to jako strašení, jen jako doporučení - máš nárok i na jiné neinvazivní vyšetření, tak ho v případě ,,nutnosti,, využij... Jinak ještě jedna věc : má sestřenka, nyní již tři děti - před týdnem se jí narodilo miminko 🙂 , měla vždy špatné testy, vždy jí vše vycházelo katastrofálně a co myslíš? Má tři krásné zdravé děti - kluk, holka, holka... U někoho zkrátka ty hladiny bývají fyziologické v jiné rovině 🙂 . Neboj, čekáš zdravé miminko!!!! Kdyby ne, už by Tě někam hnali, věř mi!
@jarmulka no prave, me cekaji jeste dva odbery krve,ty porovnaji a dle toho me poslou na plodovku nebo ne...zkratka jak jim to vyjde...a ja se bojim,ze jak mi ta hodnota ted vysla nizko,tak to proste bude vychazet furt nizko ☹ i kdyz bude vse v poradku...a na tu plodovku me poslou.NT screening mi delali na specialozovanem pracovisti,i ted ty odbery budou tam...a neboj,prispevek neberu jako straseni 🙂 chapu jak to myslis 🙂
ty fotky co jsem sem dala jsou ze 13tt a to pohlaví vypadá tedy jako jsi sem @ronyx dala ..
A to je fakt nerozpoznatelný i když tady holky tipuji co vidí na mem snímku...... tak to mají muj obdiv
já bych byla a sem s toho blbá....
Chtěla bych to vědět,ale Můj dr mi to řekne bůhví kdy... poraďte co dělat? Mám jít jinam,třeba i stim ze si to zaplatím.. jde to ?
@nonacek jděte ně 3D 🙂 klidně jinam - dostanete pěknou fotku a budete vědět 🙂
@anetka1701 myslíš že tam mužů jít bez žádanky atd...
@nonacek je to fotka z videa, zrovna se otáčela 🙂
@bjoucik.15 Děkuji💋
@bjoucik.15 je to hezky vidět,tady bych si to troufla tipnout.
Jsem zvědava co jse potvrdí u mě.
Ahoj holky.Dnes kontrola u dr. jsem 16 tt.Vyfotila mi rozkrok,ale já se v tom nevyzdám.Nevím ani kde jsou nohy natož kde má být údajně pohlaví.Je tu nějaký odborník který to pozná? 🙂 Dr. mě napíná a prý nechá na jiném dr. ať mi řekne co to bude.Kontrola ale až za měsíc 😒
@jarmulka Nevyznáš se v tom prosím ty? 😒 Obě fotky jsou stejné,jen ta druhá je zvětšenina
@ronyx tak tady bych řekla kluka...
A můžete mi prosím holky některá z vás nějak zakroužkovat,kde mám hledat?Já fakt ani nemám ponětí 😀
@anetka1701
@jge
Holky,kde tam vidite pindoura s kulkama?ja se tady snazim stahnout aplikaci do telefonu,abych mohla fotku oznacit a furt nemuzu nic najit ☹ chtela bych oznacit to kavove zrno,ktere vidim 😀
@anetka1701 no tak tam presne vidim kavove zrno 😀
Akorat jsem na telefonu a nemuzu to zakrouzkovat,nemuzu najit aplikaci,abych mohla kreslit do fotky 😁
@emily2015 kávová zrna jsem viděla zatím naživo dvě a nějak to vypadalo prostě jinak než tohle... :oD
@anetka1701 ja jsem zase videla na utz pytlik s kulkama a take to vypada naprosto jinak 😀
@anetka1701
@emily2015 Holky v klidu,moje máma to rozsekla,pošlu jí foto a ona mi říká,no já tam vidím obojí,záleží jak se na to podíváš 😀 😀 😀

@bjoucik.15 jee ho jsem fotku ať se také mrknu