icon

Odhalíte mi pohlaví miminka vy? Když dr. nechce

nonacek
10. bře 2015

Ahoj ženský 💙💖
Pomozte mi Prosím odhalit pohlaví miminka
,jsem 17 tt a doktor mi zatím odmítá něco říct.Rekl mi jen že mi pohlaví vyfotí ať prý mam doma na co přemýšlet..

Odhalíte mi pohlaví miminka vy? Když dr. nechce
Strana
z6
nonacek
autor
11. bře 2015

@bjoucik.15 jee ho jsem fotku ať se také mrknu

emily2015
11. bře 2015

@jarmulka no já jsem se tě právě ptala na ty tripple,protože mně za 14dnů čekají,a vzhledem k tomu,že NT screening ze 13 týdne mi vyšel pozitivní ☹ tak se bojím,že to dopadne tak,že půjdu na plodovku.riziko downa mi vyšlo 1:110 kvůli nízké hladině PAPP-A 0,14!!!hrůza,ostatní hodnoty v pořádku.šíjové projasnění 1,9mm,nostní kůstka přítomna...vše oka,ale prostě ta PAPP-A.vím,že jedna hodnota ještě nic neznamená,jen nechápu proč to vyšlo takto,a co takhle čtu nejsem jediná...a oak je z toho naprosto zdravé dítě a doktoři nedokáži vysvětlit proč tomu tak je...

nonacek
autor
11. bře 2015

@jarmulka a můžeš jsem hodit foto holčičky

jarmulka
11. bře 2015

@emily2015 přesně tak - tato hodnota bývá velmi často vyšší - já ji měla u Toma na hranici - jinak ostatní hodnoty ok a koukej, mám zdravého - někdy až moc 😀 - chlapečka 🙂 . Jinak ad plodovka - nenech se na ni hnát okamžitě - myslím to jedině dobře - máš nárok i na vyšetření odborníkem - pomocí UZV na odborném pracovišti. Přes 90% odběrů plodové vody je zcela zbytečných a i když odběr PV je údajně bezpečný, jistá rizika tam jsou a já bych se snažila tomu odběru vyvarovat. Né ho úplně zatratit, ale neběžet hned na odběr jako první možnost. Zase vím, o čem mluvím - píši... Né z vlastní zkušenosti, ale zažila jsem a proto prosím : nespěchej na ten odběr. Samotný odběr není nijak bolestivý, je to spíše nepříjemný tlak , píchnutí je klasické,... Ale jde mi spíše o možnost zanesení infekce - a i když je riziko malé,přesto je a následky bývají opravdu špatné neboť miminko nemá vyvinutý imunitní systém, tudíž infekce se roznese po celém tělíčku - nejhorší je, že jde i do mozku dítěte a ze zdravého miminka.... Prosím, neber to jako strašení, jen jako doporučení - máš nárok i na jiné neinvazivní vyšetření, tak ho v případě ,,nutnosti,, využij... Jinak ještě jedna věc : má sestřenka, nyní již tři děti - před týdnem se jí narodilo miminko 🙂 , měla vždy špatné testy, vždy jí vše vycházelo katastrofálně a co myslíš? Má tři krásné zdravé děti - kluk, holka, holka... U někoho zkrátka ty hladiny bývají fyziologické v jiné rovině 🙂 . Neboj, čekáš zdravé miminko!!!! Kdyby ne, už by Tě někam hnali, věř mi!

emily2015
11. bře 2015

@jarmulka no prave, me cekaji jeste dva odbery krve,ty porovnaji a dle toho me poslou na plodovku nebo ne...zkratka jak jim to vyjde...a ja se bojim,ze jak mi ta hodnota ted vysla nizko,tak to proste bude vychazet furt nizko ☹ i kdyz bude vse v poradku...a na tu plodovku me poslou.NT screening mi delali na specialozovanem pracovisti,i ted ty odbery budou tam...a neboj,prispevek neberu jako straseni 🙂 chapu jak to myslis 🙂

emily2015
11. bře 2015

@jarmulka jen je škoda,ze neexistuje odpoved,proc tomu tak je,ze to treba vyjde takto a pak je z toho zdrave dite

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 to nevím .. , ale stává se to..

nonacek
autor
11. bře 2015

ty fotky co jsem sem dala jsou ze 13tt a to pohlaví vypadá tedy jako jsi sem @ronyx dala ..
A to je fakt nerozpoznatelný i když tady holky tipuji co vidí na mem snímku...... tak to mají muj obdiv
já bych byla a sem s toho blbá....
Chtěla bych to vědět,ale Můj dr mi to řekne bůhví kdy... poraďte co dělat? Mám jít jinam,třeba i stim ze si to zaplatím.. jde to ?

anetka1701
11. bře 2015

@nonacek jděte ně 3D 🙂 klidně jinam - dostanete pěknou fotku a budete vědět 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@anetka1701 myslíš že tam mužů jít bez žádanky atd...

emily2015
11. bře 2015

@nonacek muzes i ma 4D bez zadanky,ale kolem 1000 to asi stoji a ted bych ti kecala,delaji to od nejakeho tt...asi od 16tt ale nechci kecat

nonacek
autor
11. bře 2015

@emily2015 moc děkuji zítra to rozjedu 😀

bjoucik.15
11. bře 2015

@nonacek je to fotka z videa, zrovna se otáčela 🙂

nonacek
autor
11. bře 2015

@bjoucik.15 Děkuji💋

nonacek
autor
11. bře 2015

@bjoucik.15 je to hezky vidět,tady bych si to troufla tipnout.
Jsem zvědava co jse potvrdí u mě.

ronyx
13. bře 2015

Ahoj holky.Dnes kontrola u dr. jsem 16 tt.Vyfotila mi rozkrok,ale já se v tom nevyzdám.Nevím ani kde jsou nohy natož kde má být údajně pohlaví.Je tu nějaký odborník který to pozná? 🙂 Dr. mě napíná a prý nechá na jiném dr. ať mi řekne co to bude.Kontrola ale až za měsíc 😒
@jarmulka Nevyznáš se v tom prosím ty? 😒 Obě fotky jsou stejné,jen ta druhá je zvětšenina

jge
13. bře 2015

@ronyx Nejsem odbornik, ale naprosty laik, ale prijde mi, ze je to kluk.... 😉

ronyx
13. bře 2015

@jge Jsi dobrá,že ti to alespoň něco připomíná,já nemám ani šajn kde mám hledat 🙂

emily2015
13. bře 2015

@jge já tam zase vidím kávové zrno,kulky a pinďour mi tam prostě chybí 😀

anetka1701
13. bře 2015

@ronyx tak tady bych řekla kluka...

ronyx
13. bře 2015

A můžete mi prosím holky některá z vás nějak zakroužkovat,kde mám hledat?Já fakt ani nemám ponětí 😀

emily2015
13. bře 2015

@anetka1701
@jge
Holky,kde tam vidite pindoura s kulkama?ja se tady snazim stahnout aplikaci do telefonu,abych mohla fotku oznacit a furt nemuzu nic najit ☹ chtela bych oznacit to kavove zrno,ktere vidim 😀

anetka1701
13. bře 2015
emily2015
13. bře 2015

@anetka1701 no tak tam presne vidim kavove zrno 😀

emily2015
13. bře 2015

Akorat jsem na telefonu a nemuzu to zakrouzkovat,nemuzu najit aplikaci,abych mohla kreslit do fotky 😁

anetka1701
13. bře 2015

@emily2015 kávová zrna jsem viděla zatím naživo dvě a nějak to vypadalo prostě jinak než tohle... :oD

emily2015
13. bře 2015

@anetka1701 ja jsem zase videla na utz pytlik s kulkama a take to vypada naprosto jinak 😀

ronyx
13. bře 2015

@anetka1701
@emily2015 Holky v klidu,moje máma to rozsekla,pošlu jí foto a ona mi říká,no já tam vidím obojí,záleží jak se na to podíváš 😀 😀 😀

nonacek
autor
13. bře 2015

@ronyx no podle zakroužkování anetky bych tam také viděla pindíííka ,ale neber mě nějak vážně já to moc totiž vůbec nerozeznam

emily2015
13. bře 2015

@ronyx no tak to je prča,chtělo by to tady nějakého odborníka...jsem fakt zvědavá a ráda bych byla i znázorněním,kde co je... 😀 pač tady prostě pytlík s kulkama nevidím,i když se snažím jak chci 😀

Strana
z6