Odhalíte mi pohlaví miminka vy? Když dr. nechce
Ahoj ženský 💙💖
Pomozte mi Prosím odhalit pohlaví miminka
,jsem 17 tt a doktor mi zatím odmítá něco říct.Rekl mi jen že mi pohlaví vyfotí ať prý mam doma na co přemýšlet..

@primaska co je k diskutování na tvém příspěvku typu v 17 tt ? a není to jedno??? 😀 Zakladatelka se ptala na názor maminek co vidí na utz snímku a jen mě vždy dokáže pobavit,že se najde nějaká taková co se neudrží a vloží sem absolutně nesmyslný přízpěvek 😀 kdyby jí to bylo jedno,tak se asi neptá,že 😀 Ale to je fuk.Diskuze se týká naprosto něčeho jiného než dohadů.Takže ses vyjádřila,já se pobavila a můžeš v klidu vkládat dál příspěvky totálně mimo téma 😀
@emily2015 ano, mohu potvrdit, že v 16 tt je již opravdu jisté - pokud je mimi dobře natočeno - znát pohlaví. Ve 13 tt je to spíše umění, tm se totiž posuzuje podle ,,tvaru hrbolu,, - pohlaví není dostatečně vyvinuto, ale ,,prostor,, kde pohlaví vyroste má svůj typický tvar pro holky i pro kluky. Jde tady tedy spíše o zkušenost lékaře, který uzv provádí. A za sebe mohu se 100% jistotou říci, že už ve 13 tt lze pohlaví určit - náš prcek byl totiž dle našeho lékaře jistý. Sám mi řekl, že se klidně vsadí, že tohle mimi, co nosím pod srdcem je naprosto typický kluk - a měl pravdu - máme Tomáška 🙂 .
@primaska tady si hlavu urcite nikdo nelame,jsme jen zenske zvedave a jak uz tady ronyx zmiňovala zakladatelka je pouze zvědavá a nemůže se dočkat jako každá z nás,tak pro zkrácení chvíle chtěla znát třeba náš názor..,😉 promiň,ale také jsem jaksi nepochopila příspěvek kam s ním míříš...
@nonacek já to určuji z té hlavní - úvodní fotky - omlouvám se, ale z boku nelze pohlaví určit - to bych věštila z vody 😀 a vymýšlela si blbosti. Pohled musí být opravdu veden ,,přímo,, tam 😀 a to na úvodní fotce je a je to tam více než zřejmé - je to holčička ... a moc se omlouvám, pokud jste si přáli chlapečka a chtěli to i slyšet - za mě 100% holka
@jarmulka moc děkuji za tvůj příspěvek,bylo mi to jasné,ale chtěla jsem spíše,aby do diskuse přispěl někdo z oboru a nekterym rypalkam zavrel pusu...muze me totiz nakrknout nektere prispevky,ktere jdou naprosto mimo tema a jen zakladatelky shazuji...jeste jednou diky 🙂 a kdyz uz te tu mame,jaky mas nazor na tripply a vysledky krve a nebo kdyz napriklad riziko downa vyjde pozitivne a nakonec je z toho naprosto zdrave dite.spousty tehulkam prave vychazi tyto vysledky falesne pozitivne a doktori,co takhle ctu poradne neumi odpovedet proc tomu tak je ☹
Holky, já poznám sotva dítě, ale je tu sranda. 😀
@kamilka007 je dobre ze si tu každý najde sví😉😉😉😉😉
@nonacek ahojky vidím tam holčičku 🙂 trochu porovnávám s fotkou UTZ mé malé 🙂 je to kávové zrnko a v bříšku ty "pysky" jsou nateklé 🙂
@emily2015 ad tripple testy - neboli krypl testy 😀 - tohle bych úplně vymazala ze seznamu odběrů neboť tyto testy neříkají nic o skutečném zdravotním stavu miminka. Tyto testy pracují na principu možného rizika, nikoliv reálného stavu. Je to již mnoho let, co se dělala studie na základě které se zadávaly získaná data do PC a následně se z těchto dat vytvořil jakýsi program, který určuje pravděpodobnost DS a jiných vad. Je to naprosto neadekvátní vyšetření neboť i z úžasných výsledků se může narodit postižené miminko! Jde o to, že se zkoumají tři hodnoty ,které se navzájem ovlivňují - a velkou roli zde hraje věk matky - ovšem jen roli pro onen program!!!! Čím vyšší věk, tím horší výsledky. Každopádně toto vyšetření je jen ,,pro zlost,, maminek. NAPROSTO NIC NEVYPOVÍDÁ U SKUTEČNÉM STAVU MIMINKA!!!! Daleko přesnější je UZV vyšetření ve 13 tt, kdy se zkoumá mimo jiné i šíjové projasnění a nosní kůstka - to jsou totiž mnohem přesnější ukazatelé stavu miminka! A ani tady ale nemusí být např. nosní kůstka ještě tolik patrná a nic to nemusí znamenat. Každopádně slavné tripple testy jsou jen rutiním vyšetřením, které lékaři píší již ze zvyku, není to povinné vyšetření a lze ho bezproblémově nahradit např. screeningem ve 13 tt - resp. odběrem krve v cca 8-9 tt a následným uzv zhodnocením ve 13 tt. Ano, je to prozatím nehrazené vyšetření, stojí cca 1.000 Kč ale výsledky jsou na zcela jiné úrovni, neboť tady se z krve zkoumají naprosto jiné ,,látky,, a jde o moderní vyšetření a né o program z roku raz dva....

@anetka1701 já ho nesprdla,jen sem ho zadala ať mi to rekne jen třeba na procenta.... a on ze ne ze to zásadně říká ve 20tt