icon

Pálení žáhy ve 2. trimestru, co na to?

renushkaa
2. dub 2015

Ahoj maminy co na palení žáhy v 2 trimestru? zázvorová lízátka nepomáhaj.

princina
2. dub 2015

😃 myslím, že zaručený recept nebude -mě pomohlo ovocné Tums a nebo trocha coca coly-pěkně vychlazené

hojda
2. dub 2015

celé mandle i se slupkou, zázvorová lízátka jsou spíš na nevolnost, na žáhu moc nepomůžou.

lv
2. dub 2015

Rennie

simbelmine
2. dub 2015

Mliko (studene), jedla soda rozmichana ve vode, na cestach mandle. A pubezne pit vodu.

isousek
2. dub 2015

No me taky posledni dobou pali zaha:(da se to sice vydrzet ale taky bych byla rada za zarucene rady🙂

verka91
2. dub 2015

Źáhá mi dává taky pěkně zabrat. Mi pomáhá jedině Gaviscon. Mohla jsem pít studené mlíko, sodu, jíst mandle, zobat Rennie a stejně nic nepomáhalo.

lin18
2. dub 2015

Na paleni zahy paradoxne pomaha voda s citronem nebo voda s jablecnym octem (do pul litru jednu polevkovou lzici). Ocet i citron se totiz v organismu chovaji zasadite. Oproti tomu mleko a soda poskytnou kratkodobou ulevu, ale podpori tvorbu zaludecnich kyselin takze se problem jen zhorsi a vznika zacarovany kruh. No a samozrejme rezimova opatreni...vynechat cukr, pecivo, kavu...

veru908
2. dub 2015

Každému pomáhá něco jiného, je třeba vyzkoušet 🙂 Voda s citronem, mléko, po troškách upíjet coca colu, soda, ale mně osobně nejvíc pomáhá Rennie a ta voda s citronem 🙂

sara84
2. dub 2015

Gaviscon, zazrak! Po x tydnech trapeni opravdu zabere hned! Ja pecivo nejim, jsem na dia diete,tj sacharidy si rxtra hlidam a pali jak cert..

bbibianca
3. dub 2015

trochu sody smíchat s vodou

marcelva
10. črc 2016

Mě pomáhá Gastrofruit. Pomůže do 5 minut.

amandee
20. zář 2016

Já mám trošku neobvyklou radu🙂 lžička plnotučné hořčice a nebo syrová brambora či šťáva z ní, ale s tým se mi nikdy nechtělo piplat🙂

yerry
21. zář 2016

@princina jedine renie nic jineho mi nepomaha