icon

Pohyby, kdy jste cítily první?

krausule
16. únor 2014

Holky,kdy jste cítili první pohyby??Ja jsem rodila před 13 lety a vubec si to nepamatuju..jako druhorodička čekam každym dnem..zítra začínam 17tt..a říkam si,že už bych pomalu mnela cítit aspon nake "šimrani"..a pořad nic..

llluckaaa
16. únor 2014

Já už je cítím 🙂 Aspoň myslím...

pisisvori
16. únor 2014

s první dcerou až po 20tt teď uz na přelomu 16-17tt. Teď už opravdu kope🙂

krausule
autor
16. únor 2014

@llluckaaa
@pisisvori tak ted nevím..ve čtvrtek jdu na ultrazvuk..snad je všechno o.k..protože krome"vetru"..v břiše jsem nic mimořadneho ješte necítila 🙂

pisisvori
16. únor 2014

@krausule všude se píše, že prvorodička po 20tt a u dalšího okolo 18tt, takže v 16tt máš opravdu ještě čas. Já jsem si teď zase uvědomila, že se podle toho dřív určoval i termín porodu a že jestli to byl fakt 16tt tak budu rodit asi sřív...i když teda všude píšou , že je to hodně nepřesné, protože každá žena to cítí jinak....

blahova_andrea
16. únor 2014

u prvního 17tt, u druhého přelom 15 a16tt

krausule
autor
16. únor 2014

@pisisvori taky si říkam,že ješte je čas..jen mne to trošku už začína znervoznovat-když všude kolem slyším a čtu že už to holky cíti nebo tak..a ja pořad nic..

pisisvori
16. únor 2014

@krausule já si myslím, že to co cítí nejsou ty opravdové pohyby... jen takové to bublání a "něco cosi" a záleží na tom jak to kdo prezentuje a jak moc si kdo přidá🙂.

krausule
autor
16. únor 2014

@pisisvori tak pokud bych to mnela brat podle toho"bublani" jak píšeš..a takovych tech ruznych zvuku v břiše..tak to mám taky 😀 to ale jako pohyby vubec neberu 😀 přesne jak píšeš..záleží na tom,kdo co považuje za pohyby..ale takove to tukaní na bříško-proste ješte necítím.. 😝

adik2
16. únor 2014

@krausule Ahoj, neboj. Zrovna jsem to minulý týden řešila, dokonce jsem volala i své dr. že ve 20tt ještě jako druhorodička necítím žádné pohyby. A uklidnila mě, že je to v pohodě. A opravdu dneska jsem poprvé ucítila pořádné bublání, takže to je snad mimčo. Takže ty máš ještě času dost 😉

martinakl
16. únor 2014

Já až 24t..

luciinka001
16. únor 2014

ja hodne brzy..kolem 15-16tt ale jsem hodne hubena 🙂 tak to bylo mozna tim 🙂

kamilka007
16. únor 2014

U obou dětí v 16/17tt, ale teď podruhé jsem doktora původně přesvědčovala, že už od 12tt, URČITĚ. 😀 Jak píší holky - přání je holt někdy silnější. 🙂

bambulal1
17. únor 2014

Ja jako prvorodička v 19tt

zuzlinka92
17. únor 2014

Já je cítila až ,tak po 20 tt.Předtím jsem si nebyla moc jistá,že to jsou pohyby 🙂

krausule
autor
17. únor 2014

@adik2 dekuju-to si mne uklidnila.. 🙂))

petragambasova
17. únor 2014

Já jsem prvorodička,jsem v 19 tt a pohyby cítím už asi týden 🙂

ululul
17. únor 2014

Já u prvního syna cítila pohyby asi v 19. týdnu a teď u druhého od 16. týdne 🙂

lenus202
17. únor 2014

@krausule já poprvé cítila pohyby ve 21tt

krausule
autor
17. únor 2014

Tak kouám holky-že je to opravdu individuální..dekuji moc 🙂

barcinek
17. únor 2014

Já poprvé až ve 20.tt - pocit jako u zaražených prdů ... 😀 A pak teprve takové bublinkování - jako praskání bublin žvýkačky Hubba Bubba 🙂 😀

vetyver
17. únor 2014

Presne 18+2,rano,kdyz jsem jeste lezela v posteli a soustredila se 😀

mufiska
18. únor 2014

Ja presne ted na Sv. Valentyna 🙂, uplne prvni malinke pohyby, jako takove bublinky a simrani mi to pripadalo, no a ted me kope o sto sest 😀 , vzdy kdyz na nej polozim ruku, tak dostanu kopanec do dlane 🙂 Podle PM jsem 19tt, podle UZ 20tt. Pristi tyden jdu na screening, tak uvidime jestli se nam potvrdi ten klucina 🙂

tesorina
19. únor 2014

Já čekám první mimčo a pohyby spíš takové ťukanečky jsem poprvé ucítila 16+6 🙂

chaccaron
21. únor 2014

Tak my zítra začínáme 22. týden a pořád nic :( Prej mám na brišní stěně placentu, díky které ty kopance necítím. Každopádně je všechno ostatní ok a to je nejdůležitější 🙂

rerycha
22. únor 2014

Já cítila první cukání už ve 14 týdnu,to jsem fakt hleděla 🙂 a teď už je to někdy dost silné bouchnutí,tak asi za chvilku bude pořádně kopat.je nějak akční,na to že jsem prvorodička.