Poslíčci. Co myslíte?

cynthia19
6. únor 2020

Ahoj holky, dneska jsem usla asi kolem 10-11 hodiny večer, kolem půl noci jsem se vzbudila a chtěla jít na WC, když jsem se postavila z postele tam mě strašně moc bolelo v podbřišku jako při silné menstruaci, jsem 26+6 týden čekáme holčičku, při kontrole která byla 04.02.2020, hlavičku už měla otočnou dole, říkala že by ještě otočná neměla být, jelikož jsem prvorodicka tak dám na vaše rady, dneska jsem měla jít na test cukrovky v 8 ráno, nešla jsem, zavolala jsem si a řekla sem co a jak taky mě řekla že příště mám jít na pohotovost a mám si dojít dneska v 1.na kontrolu, děkuji za váš čas a názor.

gruyerre
6. únor 2020

@cynthia19 kontrola je určitě dneska na místě. Akorát nechápu, proč by mělo být špatné, že je mimčo hlavou dolů, má tam přece spoustu prostoru, může se ještě otáčet, jak se mu zlíbí, tak proč by nemělo být zrovna hlavou dolu... Držím palce, ať je vše v pořádku.

slayc
6. únor 2020

dcera byla napasovaná v porodních cestách od 27tt, už se pak nikdy neotočila, tim, že byla hodně nízko, tak to příjemný nebylo, ale problém to taky vyloženě nebyl.. pokud se necítíš dobře, zavolej doktorovi a jdi na kontrolu

krupka3
6. únor 2020

Souhlasim, ze neni pravda, ze by bylo spatne, ze je mimco hlavou dolu. Kdyz bude chtit, muze se jeste milionkrat otocit. A i kdyz to neudela, nic to neznamena. Jednorazova silna bolest nebudou poslicky, lehla bych si a neresila. A i kdyby poslicky prisly uz ted, taky to nic nemusi znamenat. Pokud jdes na kontrolu, budes aspon v klidu. Dej vedet.

cynthia19
autor
6. únor 2020

@krupka3 dekuji, dám

cynthia19
autor
6. únor 2020

@krupka3 tak nechali mě přes hodinu a půl čekat v bolestech, s tím že je všechno v pořádku, až budu mít zase bolesti mám si zavolat a dojít pro jistotu znovu na kontrolu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru