icon

Roste bříško ve 21. týdnu těhotenství pomalu?

petra166
31. pro 2024

Ahoj holky , chtěla bych se zeptat holek , kterou jsou poprvé těhotné , nebo o zkušených maminek . Prave začínám 21tt , jenže me přijde ze mi vůbec neroste bříško , trošičku mi vystoupl podbřišek a to jen na jedné straně (asi se mi uvelebil na jedné straně ) , ale jinak nic . Je pravda ze jsem silnější postavy . Nevim mate to taky tak nebo ?

pampeliska1313
•
31. pro 2024

Mne prislo ze furt nic a najednou treba ve 25tt a vejs bricho jak balon. Sama na sobe jsem to neviděla, dokud me nevyfotila kamarádka. Cejtila jsem to ale až k tomu 30tt treba, kdy jsem se uz neohla. Dohromady jsem mela nahoře dvacet kilo.😅

petra166
autor
•
31. pro 2024

@pampeliska1313 no me spis “děsí” jak holky v mem týdnu tehu mají břicha jak balon a ja si připadám jenom pořád stejně tlustá 😀😀 a co pohyby ? Me přijde ze taky jeste nic 😔 ale kontroluju srdíčko domácím dopplerem takže to jedine me uklidňuje

hanaalb
•
31. pro 2024

1.teh 120kg bricho jak kdyz cekam 3
2. Teh 83 kg a jak kdyz jsem pribrqla, nikdo to nepoznal. Kazdopadne vyzrala jsem se o 30kg
3. Teh cca 10m po porodu vaha 110kg, vse vytahle. 19tt a jsem jak pred porodem.
Jinak pohyby citim od 16 tt

petra166
autor
•
31. pro 2024

@hanaalb no já už jsem taky prave pěkně přibrala , jen mi nepřijde ze mám “tehu bříško “ proste si přijdu jen tlustá , kdyz zatáhnu břicho , tak vidím jen ze mi opravdu vyběhl podbřišek , pohyby jswm slyšela teda , ze pokud je ro vícečetné těhotenství, tak by měli byt znát drive , ja jsem těhotná poprvé tak vůbec nevim

klokanka31
•
31. pro 2024

@petra166 Na mně těhotenství taky dlouho nebylo vidět, lehce až někde v 6-7. měsíci, a silná jsem nebyla...Břicho mi vyskočilo pořádně až v 9.

hanaalb
•
31. pro 2024

@petra166 u prvniho jsem je citila cca 21-22. V klidu, kort jestli jsi pri tele. Nebo mas pocit ze te neco zasimra? Treba jako kdybys mela nekde nitku od svetru? Ja taky pri privnim myslela, ze pujdu asu na wc a bubla to ve me🤣

lv
•
31. pro 2024

U prvního jsem se vdávala, stihla, běžné šaty a za 3 tydny pupek jak hrom, teď už to půjde rychle. Pokud jsi dílna pribiras, vidět to tolik neni

ludmilka90
•
31. pro 2024

Na mě těhotenství nebylo skoro poznat, bříško jsem měla opravdu malinké. Dokonce při registraci do porodnice na mě koukali, co tam chci tak brzo 😁 Rodila jsem v dubnu a těhotenskou bundu jsem ani nepotřebovala 😁

petra166
autor
•
31. pro 2024

Holky děkuji za odpovědi , trochu jste mě všichni uklidnili 😀❤️

petra166
autor
•
31. pro 2024

@hanaalb večer jsem mela takový pocit ze asi jsem něco cítila v podbřišku 😳😀

pampeliska1313
•
31. pro 2024

@petra166 taky cca 24-25. To jsem poznala hnedka. Mela jsem ruku na brise a zrovna mi ducnul doprostřed ruky. Nekdo to popisoval jako bublinky, to mi nepřišlo. Fakt jako ducnuti. A od ty doby to jelo. Hlavně když se jelo tramkou nebo busem, to kopal o sto šest.😅 a je to pro něj furt srdcovka :D

hanaalb
•
31. pro 2024

@petra166 tak to bylo ono. Nevim k cemu to prirovnat. Kolikrat jsem se podrbala, mela jsem pocit ze mam drobek v kalhotech, mebo vlas.

hanaalb
•
31. pro 2024

@petra166 tohle je ted 17tt.

vlasta1981
•
31. pro 2024

@petra166 ahoj. Já mám trochu břicho až teď v 28ttt a stejně by nikdo neřekl že jsem tehu. Mám dole 8kg .