Strach, angel sounds. Uklidníte mě?
Ahoj všem,
Mám na vás prosbu a zároveň se chci uklidnit, že je na tom někdo podobně. Jsem aktuálně 15+1 tt a za boha nemůžu najít srdíčko miminka přes Angel sounds. Vím, že v tomhle týdnu má být slyšet určitě a docela mám strach, že ho nemůžu najít. Všude čtu i špatná těhotenství, tak mám prostě velký strach. Máme to dárek k Vánocům rodině. Na kontrole jsem byla 30.11 a srdíčko bilo. Další kontrola až 4.1. Teď jdu v pondělí na odběry, tak je zkusím ukecat na rychlou kontrolu. Ale chci vědět, že někdo také srdíčko nenašel v 15+1 tt. Díky za odpověď.
Jasny, každá to ma jinak. Ja zazila zt, zjistilo se to na 1.screeningu, pred manželem. To pro mě byla příšerná zkušenost, týden před tím na kontrole vse ok. Kdybych mela as a zjistila doma ze srdce nebije, ušetřila bych si tu hroznou zkušenost zjistit to pred manželem, kdyz se tesil že ho poprvé uvidí. Ono zpracovat to v sobě je jedna věc, ale vidět jak to zlomilo jeho, to už bych znovu zažít nechtěla.
@lachtanice86 Mam takovou zkusenost a verte mi, ze to lehci nebylo.
@mamikry no ja tech zt a potratu zazila mnohem víc a nejvic me právě dostal to, kde se to dozvěděl muj manžel při tom screeningu.
@lachtanice86 jooo to před manželem musela být hrozná zkušenost. Taky jsem se teď bala, když šel se mnou přítel.
@astyna88 Taky jsem monitor neměla. Ani teď neplánuju. 🙂
Tak dnes jsem byla na vyzadanem utz a vše v pořádku, srdíčko bije. Takže buď to nejde ještě najít nebo neumím s tím. Ale na chvíli jsem uklidnena.
@tynule123 podle toho co si psala, bych řekla že ti nefunguje, kdyz nenajdeš ani svůj. Jinak tedy, dobrá zpráva že je to ok
@lachtanice86 třeba najdu svůj tep, jen nevím jak to má znít. Ale teď ho odkládám, použiji dyl s pohyby. Ale jsem klidná teď aspoň.
Přesně proto si tyhle vymoženosti nechci pořizovat, když mi mamka vyprávěla, že za celou dobu se za nich šlo k doktorovi 3x a že vlastně neměla, kde všude hledat ty informace (žádný net, žádné tt či ovulační testy, žádný screeneing, nic), nejdříve mi to přišlo divné, ale pak mi došla celá ta krása. JE vidět, jak nám všem díky internetu a všem těch hrozným příběhum hrabe, jako by to nestačilo, přijde někdo s takovou blbinou, která je Ti v součtu uplně k ničemu, výrobce na tom krásně vydělá a Tvuj hlavní "benefit" je jen extrémní stres, který dítěti samozřejmě škodí. Vyhod krám, počkej na normální kontrolu, kde bude vše ok, a ten čas, který trávíš touhle blbinou, využij třeba procházkou po lese, to vám oběma udělá nejlépe, tot má rada 🙂

@astyna88 Vidite, ja jsem o male prisla ve 20tt a ted bych si AS neporidila za nic ma svete. Jednou mi to strasne ticho v brisku uplne stacilo. Je to vazne individualni. Ale chapu ty, ktere to uklidnuje.