Ukončení těhotenství v 15tt
Zdravim, bohuzel kvuli VVV jsem vcera nastoupila do nemocnice na ukonceni tehotenstvi. Vecer mi byla zavedena tabletka do spodku, hodinu pote mi ztuhla deloha, myslela jsem, ze je to bezne. Dnes mi od 6 rano podavaji oralne Mispregnol po 3 hodinach. Stale se nic nedeje. Jen mam nezadouci ucinky - zimnice, prujem. Obcas kdyz se na wc utiram, mam na papiru vytok s krvi. Nekrvacim, nemam stahy. Primari se nelibilo ze je deloha jako kamen. Prosel jste si tim taky nekdo? Kdy vam tablety zabraly a zacalo se neco dit? Dekuji
@julielim na dotaz odpověď neznám, jen jsem chtěla napsat, že mě to moc mrzí, ale absolutně chápu, že si postižené miminko nechcete nechat, já bych taky nechtěla, když ty děti pak ani nemají plnohodnotný život. Obdivuji, že to zvládáte, jak to zvládáte, já už bych se složila.
Přeji pevné nervy a štěstí při dalším a ať se brzy zadaří ❤️
Uz to mam za sebou, takove bolesti co jsem mela jsem fakt necekala, ale nakonec se nam podarilo a mimco jsem potratila vcera sama. Dnes odpoledne me pousteji domu.
A nemyslete si, taky brecim, mam nervy v kyblu.. I kdyz prekvapive dobre to zvladam, to jo. Ale treba se z toho zacnu hroutit az doma
@julielim je dobre,ze je to za vama. A ano,mate pravdu. Mit postizene dite je velmi tezke. Jak pro dite,tak rodinu. Casto zustavaji zeny samotne a zivot prakticky pro takove dite obetuji. Udelala bych to same, co vy. Diky dnesni medicine !
Drzim palce. Brzy se budete moci zacit snazit o miminko. Verim,ze to bude ok.
@marketa11112 ja vim, jak je to s postizenym ditetem tezke. I jak je to tezke pro to dite - nemuze to co ostatni, nezapada do kolektivu, je na nej pohlizeno skrz prsty. Mam postizene 2 strejdy a brachu, kdyby mamina a babicka tenkrat vedely, rozhodly by se stejne jako ja. A jak rikate, ze casto s temi detmi zeny zustanou samotne. Ano, mamina je taky rozvedena a i kdyz s tatkou nikdy nepriznaji, ze by to bylo kvuli brachovi, hroutit manzelstvi se jim zacalo v te dobe. Bylo to narocne pro vsechny a dodnes to s nim neni snadne
@julielim no, nemate to v rodine jednoduche. drzim palce, at je na podruhe vse v poradku.

@julielim tak to je bezvadny pristup...takovéhle bolesti jsem take mela po zavedeni tycinek...ty pak ustaly a zas se nic nedelo...ja se to taky loni snazila brat tak ze predchazim necemu.co by stejne prislo o.par mesicu dele ale i pres to...zazila jsem v zivote spoustu ruzne bolesti,ale tohle byla ta nejhorsi...