icon

Aniball a krev po cvičení. Máte stejnou zkušenost?

abigail123
4. srp 2019

Ahoj. Jsem v 38tt a od konce 36tt jsem začala cvičit s aniballem.
První dny super, šlo to jako po másle až jsem se sama nestačila divit. Jenže teď už asi 4 dny stojím na 25cm a nemůžu se pohnout dal. Možná bych i dál šla, ale vždy mě zaskočí krev, tak se cvičením pro jistotu přestanu. Po koupeli je ale vždy vše v pořádku.
Při cvičení mě nic nebolí, cítím teda, že hráz se napíná a na konci, při úplném vypuzení balónku mě to zaštípe.
Moje otázka tedy je, jestli máte některá stejnou zkušenost a pokračovali jste i přes krev na větší čísla nebo jste jen už udržovali nacvičene číslo?
Mám strach, že když se nemůžu dostat na větší číslo a teče mi při tom krev, že se nástřihu tak či onak nevyhnu.

similenka
•
4. srp 2019

@abigail123 na YouTube o tom točilo hodně maminek.... schoolofmylife ..

Pekne video

abigail123
autor
•
4. srp 2019

@similenka děkuji, mrknu se 🙂

hanulkaha
•
4. srp 2019

Moje zkusenost... 1.syn 3700g, hlava 34cm, nacviceno 32cm a nastrih... 2.syn 3800g, hlava 34,5cm, necvicila jsem ani nemasirovala hraz a porod bez nastrihu, jen drobna trhlinka...
Osobne bych se byt tebou na cviceni vyprdla a zkusila jen masirovat hraz 😉 pokud si se musela alespon trochu snazit tlačit pri vypuzování balonku, vis uz, do kterych "partii" tlačit pri porodu a to si myslim je na cekem cviceni mnohem dulezitejsi nez se snazit nahonit co nejvic cm na balónku a zpusobovat si drobne poraneni, ktere by pak mohly nadelat neplechu... A stejne ti nikdo nezaruci, ze se cvicenim vyhnes nastrihu 😉

cuuza
•
4. srp 2019

Nejde o nacvičení cm, ale způsobu tlačení....

veruuu_kubesovic
•
4. srp 2019

A já řeknu svůj případ - 2 porody, ani jednou jem necvičila s Aniballem a bez nástřihu, jen vždy drobné poranění, takže já bych se na cvičení vyprdla, stejně už něco nacvičeno máš a stejně tak ti nikdo nezaručí, že se tím cvičením vyhneš nástřihu, prostě u porodu se uvidí 😉

lennisek1
•
4. srp 2019

Já jsem krvácela téměř od začátku. Dostala jsem ho od dr zakázané, aby nespustil předčasný porod. Malá byla narlačená i hodně nízko. Porod hrůza, šití hodinu a půl, ale rodila jsem o 9 dnů dříve.. takže je dost možné, že pokud bych nepřestala, byl by ještě dříve

martinka_33
•
4. srp 2019

To bude nějaká drobná trhlinka uvnitř, zkus si dát pár dní pauzu, taky se mi to stalo

dofi86
•
4. srp 2019

Také jsem se zasekla asi týden, dva na 24-25 cm, nehrotila bych to ;)

luckylee
•
4. srp 2019

Jde HLAVNE o to citit tu bolest a naucit se s tim pracovat a prodychavat.Klidne zaved vyfouknuty a vevnitr nafoukni co to jde,prodychni si a pak zas vypust a vytlac maly obvod.Na hraz je lepsi masaz olejickem.
Nedelej nic na silu.Porod je stejne nejvic v hlave a zbytek neovlivnis.

Ja zvladla max.25cm a nakonec syn obvod 35cm a ja jen s jednou trhlinkou zvenku a to se vsadim ze bylo kvuli rizenemu tlaceni.😉

monika76301
•
4. srp 2019

Mam za sebou dva porody. U žádného jsem s aniballem necvicila a věděla jsem přesne jak tlačit. Oba bez nastrihu a bez šití. A za mě bych raději pila malinik jedla lněné semínko a Pila pupalku.

elikup
•
4. srp 2019

Necvičila jsem na centimetry ale na pocity, jak se chová balonek uvnitř.
Chápu, že to má někdo jako sport. Ale pak to může bolet a zranit.

jednaholkaa
•
4. srp 2019

@abigail123 Mam stejnou zkusenost, nedostala jsem se pres 25 cm..taky obcas krev. Takze jsem cvicila asi 3 tydny tech 25 cm a porodila jsem uplne bez poraneni..

adinka19
•
4. srp 2019

@abigail123 Ahoj, ja cvicila, moc mi cviceni pomohlo pro klid v dusi 🙂. Krev me potkala a take na 25cm, cca 4 dny jsem vynechala a pak cvicila pomaloucku dal, dostala jsem se na 27. Porod byl bez nastrihu a pouze 2cm 🙂. Ohledne toho, jestli pokracovat s cvicenim jsem se s dotazem obratila na Aniball.cz 🙂, byli moc fajn, ukludnili a poradili 🙂.

abigail123
autor
•
4. srp 2019

Díky všem za rady a zkušenosti. 🙋🏽‍♀️🙂

jirovapa
•
5. srp 2019

@abigail123 také jsem skončila u 25cm, dcera měla hlavu 35cm a měla jsem jen lehké trhliny k šití 🙂.

zuzajulie
•
5. srp 2019

Zvladla-stihla jsem na 23 a byl jen malicky nastrih, snad jeden steh, vubec jsem o tom nevedela. Udrzovat a je to 🙂