Jsem těhotná 30.tt a malé se mi tlačí dolů. Máte s tím zkušenost?
Dobrý den mám otázku..
Jsem 30tt těhotná a byla jsem na kontrole doktor mi řekl že se mi malé tlačí dolu že bude lepší když půjdu do nemocnice na 5 dni na infuzie, a jestli ne tak přísny klidovi režim . Tak jsem nakonec do nemocnice šla jsem tu už pátý den a zatím jsem dostala jen 4 injekcie a nechavaji mě jen ne posteli s nohama nahoře a beru prášky . Když se ptám jestli mě pustí nebo jestli můžu jít domů tak mi řekli jen že mám být tu a brát prášky a dál se uvidi. První den při vyšetření mi řekli že mám zkrácený krček o centimetr a malé se tlačí dolu a od té doby nic furt jen prášky a to stejný . Navíc jsem nekrvacela nemám ani bolesti nic.
Máte stým někdo zkušenosti? Jsem už v koncích a chci strašně domu.😭😭
@corry21 Přesně je to o komunikaci ale tu se vyptávam a i tak nic no zkusím vydržet do pondělí ..
Tady paní píše že neknourala ale ta měla určitě návštěvu za návštěvou televizi a to vše.. já se koukám max. Na 4 stěny a z okna návštěva jen na chodbu a to na hodinu a nesmím sní jít ani ven si sednout..
Navíc mě nemocniční prostředí strašně stresuje😔
@darinka84 jak Nenechám sáhnout nechápu?
No upřímně, kdyby se ke mně někdo takhle choval, tak snad i opravdu zdrhnu a o jejich další péči (natož porod) bych po nich nechtěla... Radši bych jela přes půl republiky do jiné nemocnice...
Já v druhém těhotenství byla 6 týdnů v nemocnici, ale i když už jsem ztrácela nervy, tak mi personál vzdy krásně vysvětlil, jaký důvod má hospitalizace, jaká jsou rizika... A proč je lepší zůstat.
A určitě bych si teda stěžovala na vše, co by si personál neměl dovolit (nejen na vydání reverzu, vyhrožování, ale každá neochota i blbá poznámka). Není nutné mít důkaz, stejně se tím budou muset zabývat a je aspoň (trošku) šance, že se nad sebou trošku zamyslí...
@lakomamichaela nejdůležitější je zjistit jak na tom jsi, předpokládám že jestli je opravdu riziko předčasného porodu a musíš vybrat kortikoidy a podobně tak nejsi tak prdla abys šla dom kvůli telce že. Kdyby náhodou to nutný bylo, tak si nech donyst hromady knížek a notebook a nákupy a tak zaridis přes net 🙂 ale základ jsou informace o všech možných rizicích, bez toho se nepohnes. Ten přístup je ale v každým případě příšerný
@lakomamichaela jste svépravna, na reverz máte nárok. Násilím vás držet nikdo nesmi.
@lakomamichaela přijmout vás musí. Je to blbost, ze by vás nemuseli prijmout. Na reverz máte opravdu narok. A nebo zavolejte na ředitelství.
@lakomamichaela To ti manžel ani nezaplatil nadstandart, když už tam musíš tvrdnout??
Děkuju všem , co mi tu píšete dnes jsem se rozhodla vydržím tu do pondělí na velkou vizitu aby jsem si nenadelala útěkem zbytecne problemi a v pondělí přijde i přítel a promluví si s hlavní primářkou navíc tchán si vzal kontakt přímo na ni kdyby "zas něco" tak mě to trošku upokojilo. Nezbývá mi nic než čekat ale dělám to jen zkrz to malé co nosím pod srdcem kdyby šlo jen o mě tak už tu dávno nejsem .😔 V pondělí se uvidí ale už hloupá nebudu.
@lakomamichaela nech si donest noťas s filmy, nebo si je hoď do mobilu.. Neodpovědělas mi, vis jistě že si doma ani nesedneš (tak jako tě nenechaji v nemocnici), nevstanes vic nez na nutny wc, uvari, nakoupi, uklidi ti okoli?
@lakomamichaela Odejít na negativní reverz je Tvoje právo, není to útěk v pravém slova smyslu, kdy osoba zmizí z nemocničního pokoje. To se pak samozřejmě hlásí a volá se policie. Pokud se nudíš, přečti si práva pacientů, musí to být dostupné. Když jsem ležela v nemocnici, tak jsem byla na nějaké přistýlce, takže jsem na televizi neviděla, internet jsem chytala ,,načerno" z jiného oddělení, spoluležící pořád mluvila a točily se tam i holky, co šly rodit. Takže jsem měla v přímém přenosu porodní bolesti. Držím pěsti, ať se rozhodneš co nejlépe pro miminko a pro nejmenší riziko. Doufám, že to nevyzní špatně, ale nespoléhala bych na nikoho a trochu si zlepšila rozhled, co se týká třeba režimu v nemocnici nebo rizika předčasného porodu, najít se toho dá mraky, určitě i srozumitelně podáno. To může tu komunikaci trochu posunout.
@lakomamichaela ahoj, prosím Tě v jaké nemocnici lezis, jestli se můžu zeptat. Je to strašné a Ty potřebuješ hlavně klid. Nemůžeš zkusit třeba jinou nemocnici?

@amazonkajanik no i to se stává...😂😂 Prostě čípek je o ničem vypovídající... Ja jsem teď 33 a už si na něj nenechám sáhnout.. I kvůli infekci...