icon

Jsem ve 35tt úplně hotová... nějaká rada?

verca46
11. črc 2021

Ahojky maminky.Dnes je super počasí, není žádné vedro tlak vzduchu je taky ok.Ale já sem úplně vyčerpaná,jen ležím.Je mi divně, dýchat nemůžu (nebo spíš se nemůžu pořádně nadechnout). Nevíte co to může značit.Setkala jste se s tím taky některá? Děkuji

lv
11. črc 2021

Ahoj, ano - modlila jsem se, at konečně porodim.. Delat se toho moc neda, nelez na zadech, to se dycha nejhur.

zuzkasim
11. črc 2021

Jo, zažila jsem to 2x, akorát u prvního jsem se cítla celkem v pohodě. Prostě konec, kdy už se fakt modlíš, ať porod přijde co nejdřív a tvoje tělo zase patří jen tobě🙂 Nikdy jsem nepochopila, jak některé mohou prohlásit, že těhotenství je nejkrásnější období ženy...

jjasmina
11. črc 2021

@verca46 vydržet, taky se mi hůř dychalo

jjasmina
11. črc 2021

@zuzkasim řekla bych nejhorší 9 měsíců v životě, od začátku jsem si přála porodit další smden, no strašný, na porod jsem se moc těšila

nagojka
11. črc 2021

Bude hur😂😂ja koncim 38tt a jsem taky ko ale porad se snazim nak fyzicky udrzovat i presto ze vic odpocivam...vsechno me boli,vsude me picha,chodidla mam otekly a taky toho uz moc nezmuzu...uz premlouvame mimiska aby sel mezi nas nic jineho s tim asi neudelas...me je uplne skvele kdyz si lehnu na praby bok a pod brisko si nahnoucam mekkou perinu...a pokud si unavena tak si proste zdrimni a odpocin..🙂

nagojka
11. črc 2021

@zuzkasim ja mela cele tehotenstvi krasne,pohodove a desne sem si to uzivala..az ted na konci 38tt si to vsechno vynahrazuju ale i pres vsechny ty trable si to snazim uzivat a pro me to opravdu krasne obdobi je..predstava jak to male ve me roste,co vsechno moje telo musi zvladat co ja musim vydrzet...ani to nedokazu popsat...ale samozrejme uz se taky tesim az bude konec a prcek bude venku 🙂

lachtanice86
11. črc 2021

Ja dnes začínám 40tt, uz at ten vetřelec vyleze, protože to nenávidím a k tomu mi tu běhá 2,5leta aktivní cácora, která mi oddech nedopreje

surikata131
11. črc 2021

@zuzkasim přesně ten pocit mám taky, ať už sakra moje tělo patří zase jen mě!😀
Do termínu ještě přes 5 týdnů, nevím, jak to vydržím. Ten konec 3.trimestru je prostě mazec, chtěla bych porodit 38+0 🙏

kevi1
11. črc 2021

@zuzkasim to su snad masochistky. Ja nedozijem konca podla mna 😁 23tt... ok, beriem, mam covid.. ale vysavam 50m2 na 4x jak som unavena a nevladzem 🤦🏻‍♀️

makovice88
11. črc 2021

@zuzkasim Mne to prijde dost individualni. Jsem 23tt se druhym a musim rict, ze si to opravdu uzivam. Jsem rada tehotna 😀

kevi1
11. črc 2021

@makovice88 tak to si stastna zena, asi ti neni tak mizerne jak nam ostatnym 🤣 ja by som si to uzivala tiez, keby sa kazdy den nebudim s tym, ze mi vypoveda telo a na mysli klesam viac a viac 😁 za mna je toto zdaleka najhorsie obdobie mojho zivota a som skoro presvedcena, ze sa nedozijem konca

drakenn
11. črc 2021

Mě pomáhalo v létě pít domácí malinovou sťávu s ledem, myslet na Mimi, povídat si s ním, hladit bříško a myslet pozitivně. U prvního jsem přibrala 23 kg, byla jsem jak velryba, ale i tak jsem se dokopala chodit na malé procházky, zkoušela jsem vařit nová jídla, trávit čas s rodinou a přáteli. Sem tam si zajít na malé pivko jako odměnu.. držím palce, at to snášíš líp!

makovice88
11. črc 2021

@kevi1 Je to tak 😀 Ani u jednoho tehotenstvi mi nebylo spatne. S prvnim jsem sice byla na rizikovem, ale v podstate jsem jen lezela a cumela na serialy 😂 Ted s druhym uz se tocim hlavne kolem dcery, ale krome rostouciho bricha jsem uplne v pohode. Myslim, ze si to nekdo vyzira za me (treba prave ty?) 😂😂

zuzkasim
11. črc 2021

@makovice88 Já ti to přeju, jen se nějak nedokážu vcítit🙂

meronym
12. črc 2021

Tohle na mne dnes vyskocilo. Drzte se!

skarma007
16. črc 2021

Jsem 31.tt a sotva lezu nejhorší ze musim varit, uklizet, jezdit na nakupy, litat okolo kocek a psu, nikdo mi nepomůže. Dneska uz sem byla total vyčerpaná, bricho bolelo jak prase, svalila jsem se na gauč a už sem fakt nemohla. V noci nespim, budi me bolesti a neklid nohou... Naštěstí me uz neboli kycel a zada, musela jsem mit díky bolestem berle.. Jinak kdyz mi dost tvrdne bricho, nemuzu dychat a lapam po dechu, zabira magnosolv a byt v klidu, nedělat nic... 😒