Nápoj k vyvolání porodu podle Ingeborg Stadelmannové. Vyzkoušely jste?
Holky, chtěla bych vědět, zda jste některá vyzkoušela nápoj podle PA Stadelmannové, o kterém píše v knize Zdravé těhotenství, přirozený porod. Jde o ricinový nápoj. Děkuji za příspěvky. Je to takový můj průzkum...

•
15. led 2011@renina66 neboj, to příjde samo, až budeš chtít další dítě. A to podezřívání je také u těhu normální :-S Prostě jsme teď nejtlusčí na světě a nemůžeme se tolik věnovat svým zájmům, tak se upneme na partnera a ten holt musí snášet naše nálady. A proto se fakt hrozně moc těším, až zase budu fungovat normálně!
0
Já jsem jen chtěla reagovat na to,jestli jsem trpělivá,že tu neustále každé mamince radím,ať si projde aspoň prvních strany a najde recept.Já myslím,že pročíst aspoň část diskuze je na místě,můžu tak zjistit,zda je tato alternativa porodu pro mě vůbec přijatelná a o co se jedná.Já osobně mám ráda max info
Já pročítala celou diskuzi průběžně. A jakmile jsem se rozhodla, že do nápoje půjdu, přečetla jsem jí celou. Uf, byla to fuška. Trvalo mi to 3 večery 😉
Jinak já dnes ztratila kotníky :-p S otoky bojuju už delší dobu, ale vždy to tak nějak šlo. Ale dnes hrůza. MS bolesti přetrvávají.
Jsem fakt zvědavá na pondělní kontrolu, jestli se už něco chystá a malá už definitivně snad změnila polohu na tu správnou 🙂
Jinak já dnes ztratila kotníky :-p S otoky bojuju už delší dobu, ale vždy to tak nějak šlo. Ale dnes hrůza. MS bolesti přetrvávají.
Jsem fakt zvědavá na pondělní kontrolu, jestli se už něco chystá a malá už definitivně snad změnila polohu na tu správnou 🙂
@renina66 co ty tvoje otoky a fleky, uz to zmizelo?
@petja ja teda 127 stran vubec nestiham precist :-S a musim teda rict, ze kdybych si bejvala precetla jen tu prvni stranu, tak ani nebudu mit otazku k receptu, ale cim vic jsem cetla, tim nejasnejsi mi to bylo, pac kazda to michala trochu jinak a taaak :-N
@petja ja teda 127 stran vubec nestiham precist :-S a musim teda rict, ze kdybych si bejvala precetla jen tu prvni stranu, tak ani nebudu mit otazku k receptu, ale cim vic jsem cetla, tim nejasnejsi mi to bylo, pac kazda to michala trochu jinak a taaak :-N
@renina66 mozna nejaka alergie
ja mam termin 20, jsem si to nejak blbe nastavila ci co. jdu v pondeli na ko, tak uvidim, co novyho, jak dlouho nechaj pripadne prenaset, jak se to chysta a pak uvidim, kdy se na to vrhnu. ricinak uz mam pripravenej 🙂 doufam, ze broucek neceka az se shodnem na jmenu, pac to se asi bude resit este na sale 😃 jinac mam pocit, ze snad uz prasknu
ja mam termin 20, jsem si to nejak blbe nastavila ci co. jdu v pondeli na ko, tak uvidim, co novyho, jak dlouho nechaj pripadne prenaset, jak se to chysta a pak uvidim, kdy se na to vrhnu. ricinak uz mam pripravenej 🙂 doufam, ze broucek neceka az se shodnem na jmenu, pac to se asi bude resit este na sale 😃 jinac mam pocit, ze snad uz prasknu
jiz bylo na case ,ale s tema jmenama 😃 😃 😃 tak to my mame jmena uz od zacatku,nastesti jsme se shodli 😉 take mam pocit ,ze prasknu 😞 pupek mam velky jako hrom...hruza...moje znama je stejne jak ja a brisko ma polovicni :-| tak treba to jeste do ko stihnes...budu drzet palecky 😉
@renina66 jukni sem.. http://www.tehulky.estranky.cz/clanky/vsechno-m... to by ti melo poradit 🙂
Ach jo holky, nemáte některá radu, co dělat aby se mi už konečně začaly připravovat porodní cest?? Jsem 39+ něco a stále mám Cervix score 0. Nechci přenášet a už vůbec nechci rodit císařem. Už fakt nevím- maliník piju, cvičím s epi-nem riciňák už mám doma připravený a pořád nic 😞
Holky, ja se picnu... =-)
Manzel mi privezl domu ricinak!!!! 😕 :-N
Byl kupovat v lekarne pliny a napadlo ho zeptat se, jestli naaaaahodou neprodavaji ricinovej olej.. a pan za pultem se prej zeptal.. Chcete to na vlasy nebo to hodlate pozit vnitrne? =-) Tak rekl, ze vnitrne a prej tak si vyberte prichut!!!! A normalne mu prodal lahvicku ricinovyho oleje 60ml s pomerancovou prichuti!!! =-)
Doma mi to predal se slovy.. vzal jsem ti pomerancovou, pac bez prichute by ses akorat poblila.. =-) 😃
A pak mi vysvetli, ze jim to davala babicka v Mexiku, kdyz byli maly, jednou za mesic na procisteni a ze je to desnej drastak.. tak kdyz nic, tak mne to aspon projede.. 😃
Ja tady sedim a cumim jak pero z gauce..
A prej kdyby se mi z toho chtelo rodit, tak se mu to o vikendu nehodi a mam to vypit v tejdnu..!!! 😃 😃 😃 😃
Tak ted nevim co mam delat, pac jsem s takovymhle "darkem" vubec nepocitala.. :-N
Manzel mi privezl domu ricinak!!!! 😕 :-N
Byl kupovat v lekarne pliny a napadlo ho zeptat se, jestli naaaaahodou neprodavaji ricinovej olej.. a pan za pultem se prej zeptal.. Chcete to na vlasy nebo to hodlate pozit vnitrne? =-) Tak rekl, ze vnitrne a prej tak si vyberte prichut!!!! A normalne mu prodal lahvicku ricinovyho oleje 60ml s pomerancovou prichuti!!! =-)
Doma mi to predal se slovy.. vzal jsem ti pomerancovou, pac bez prichute by ses akorat poblila.. =-) 😃
A pak mi vysvetli, ze jim to davala babicka v Mexiku, kdyz byli maly, jednou za mesic na procisteni a ze je to desnej drastak.. tak kdyz nic, tak mne to aspon projede.. 😃
Ja tady sedim a cumim jak pero z gauce..
A prej kdyby se mi z toho chtelo rodit, tak se mu to o vikendu nehodi a mam to vypit v tejdnu..!!! 😃 😃 😃 😃
Tak ted nevim co mam delat, pac jsem s takovymhle "darkem" vubec nepocitala.. :-N
ahoj holky 🙂
@olga777 to bych taky ráda věděla, jak se připravují porodní cesty. Já myslím, že to snad umí zařídit jen příroda :-p
Já mám CS 3. A to už určitě 5 týdnů. Ale jsem zavřená.A to se můžu stavět třeba na uši.( sex, úklid,schody, maliník atd.) U mě se fakt historie opakuje |-|
@medunka1 no nekecej 😃 a ještě s příchutí, to je luxus 😉 Aspoň ti z toho nebude na poblití 😉
@olga777 to bych taky ráda věděla, jak se připravují porodní cesty. Já myslím, že to snad umí zařídit jen příroda :-p
Já mám CS 3. A to už určitě 5 týdnů. Ale jsem zavřená.A to se můžu stavět třeba na uši.( sex, úklid,schody, maliník atd.) U mě se fakt historie opakuje |-|
@medunka1 no nekecej 😃 a ještě s příchutí, to je luxus 😉 Aspoň ti z toho nebude na poblití 😉
@renina66 já už to ted pít nebudu. V pátek mám nástup do nemocnice Bud se malá narodí sekcí, nebo mě pošlou domů a bude se čekat. Kdyžtak bych to vyzkoušela až po termínu.
Protože jsem se z toho akorát vyprázdnila. Bolesti jsem měla, ale ne k porodu. Jen silné MS v břiše a bolesti v zádech.
Protože jsem se z toho akorát vyprázdnila. Bolesti jsem měla, ale ne k porodu. Jen silné MS v břiše a bolesti v zádech.
Začni psát odpověď...

Odešli