icon

Nepřipravené porodní cesty ve 40+2tt, můžu jim pomoct?

lvice02
13. říj 2014

Dobrý den maminky prosim jsem 40+2tt a dnes jsem byla na kontrole ale dr. mi rekl ze jsem uplne zavrena a porodni cesty nepripravene jsem prvorodicka a mam docela strach. Muzu tem cestam nejak pomoct abych se uz aspon trochu otevrela?? Dekuji

luciana82
•
13. říj 2014

Ahoj.ja jsem první dítě porodila v 41 tt přesně a vyvolávaně.Také jsem se neotvírala.Dělali Ti v poradní při vyšetření Hamiltonův hmat?Když tak si o něj řekni.Není to sice příjemné, ale může to pomoct nastartovat porod.Mně žádne jiné "babské" metody nepomohli.

teerka
•
13. říj 2014

byla jsem na tom stejně, vyzkoušela snad všechny babský rady a nakonec byla stejně vyvolávačka. Ale neboj, sice se říká, že vyvolávačka bolí víc, ale zrovna u mě vyvolávaný porod byl méně bolestivý než přirozený. Jinak doporučují, pít maliník, skákat na balonu, umývat podlahy, procházky, sex, teplejší koupele, stimulace prsních bradavek....

kkouzlo
•
13. říj 2014

ahoj, tak já jsem přenášela 10 dní, totálně nepřipravená na porod jsem nastoupila ve čtvrtek ráno na vyvolání - první injekce byla preindukce, v pátek ráno další, už se rozjely kontrakce a malej se narodil pro nepostupující porod v půl páté odpoledne. Hamiltony mi dělali čtyři, zkoušela jsem všechno možné, ale když se miminku nehcce, tak se mu prostě nechce

misar91
•
14. říj 2014

ahojky,já bych zkusila trošku teplejší vodu při koupání,sex...ono se neboj když to zafunguje jde to pak rychle...mě ztvrdlo břicho a nevěděla jsem tak jsme radši jeli.doktor mi řekl že to nevypadá že bych rodila ale at si zkusím dát teplou vanu,zabalim se do deky a dáme si pěkně v teplu sex(sperma prý obsahuje nějaké vyvolávací látky) a uvidíme..a za dvě hodiny jsme jeli znovu,já otevřená na 7cm 🙂