Odmítly jste Hamiltona? Jak jste to řešily dále?
Zdravím, je tu někdo, kdo odmítl Hamiltona? Jak jste to resily dále? Děkuji
Chceme dnes zkusit sex, takže uvidíme, jakou to bude mit účinnost.
Nastěsti jsem se naučila otevírat si pusu, takže to muzou zkusit jednou a ty me budou milovat.
@ellar Tak hamiltona by ti asi těžko udělal měsíc před termínem porodu, nemyslíš?
@lenbenn Jestli chceš zkusit něco na vyvolání, můžeš zkusit uvařit kus skořice, 5 hřebíčků a kousek zázvoru v litru vody a popíjet. Někdo si dělá přímo svařák. Pak existuje tzv. nápoj na vyvolání porodu dle Stadelmann, recept najdeš někde na koníkovi. Oba zaberou, pokud je miminko připravené.
@betelgeuzz Jj koukala jsem, to asi myslíš ten ricinovy nápoj. Na ten asi nemám zatím odvahu 😄
@lenbenn jojo, ten, tak zkus tu skořici s hřebíčkem, po tom jsem 2x rodila, nechtěl se mi shánět riciňák.
@ellar mesic pred terminem ti snad nikdo pricetny hamiltona neudela.
@evulinka27 mě udělali hamiltona 2 týdny před prvním ,3 týdny před druhým termínem. bohužel jsem nevěděla, co to je :-// je mi to moc líto. protože prodoní cesty nebyly vůbec připravené a rodila jsem 21h dost těžký porod
@evulinka27 @myjusiatko Asi jsem se špatně vyjádřila.. Uvažuji, jestli mi udělal Hamiltona při příjmu na porodní sál. Začala jsem rodit měsíc před termínem, ale sama od sebe. Pravděpodobně se jednalo jen o necitlivé vyšetření doktorem na porodním sále.
Ja se bohuzel pridam s podobnou zkusenosti,udelala mi ho PA na cekatelskem pokoji (byla jsem tam 1,5 dne a cca nekdy v pulce)-proste prisla,ze me vysetri a potom,co jsem pozdeji cetla udelala presne to,myslela jsem,ze si cvrknu a ona mi rekla,ze takhle by me to melo bolet-jakoze ty kontrakce,ktere by byly k porodu..a to jsem zdravotnik.Jinak musim rict,ze opravdu mene citlive jsou zeny-doktorky,i pa...kdyz me vysetroval doktor,tak i kdyz mi pak u dalsich tehotenstvi taky trochu "pomahal",tak jednak jsem o tom vedela a rozhodne nebyl tak razatni...chapu,ze asi u prvniho to boli vice,ale stejne-kdybych to vedela,nesouhlasila bych a i u dalsich byly ty zensky takovy zbytecne hrrr,vetsina.
@lenbenn takze abych ti za sebe odpovedela,odmitnout ho muzes,otazka je,zda se te nekdo predm zepta...prijde nejak "dobracka" a je to...
@lenbenn Já jsem odmítla. Po 10 dnech přenášení se začíná se zátěžáky. Doporučím ti to, co mi doporučila kamarádka - účinek 100%. Prostaglandiny - po ránu a pomalu 😉
Taky ho mám za sebou a nebylo to nic tak strašného, holt to chce míň číst ty hororové zážitky... 😉
@rybamrazena Můžeš byt Prosím konkrétnější?
@eloise02 ale chapes, ze jsou zeny, co jim nejde o to, ze to neni prijemne, ale ze nechteji vyvolavat porod? O to tu jde.
@lichtakova prave proto chci odmitat v tomto stadiu vag. vysetreni.
@myjusiatko kamarádka také těsně před porodem odmítla, přímo dr. sdělila, e se bojí, že jí hamiltona udělá.
Takže držím palce
@lenbenn předpokládám, že myslí sex a sperma, které je plné prostaglandinů 😉
@lenbenn sperma je obsahuje. 🙂
@myjusiatko zkoušeli jsme dnes v noci. Zatim bezvysledne 😕
@lenbenn ono to funguje proste az je miminko ready. Drzim palce. Zkuste aj teraz. 🙂 len bacha aby si nebola tehotna. :D
@myjusiatko Právě no. Jestli se ji nechce , tak prostě nepůjde. Hlavně nechci zadne vyvolavacky atd, tak ji dam ještě čas. Jinak díky 😉
Holky kdyz prcek nechce, tak s nim nehne nic... ja zkousela úplně vsechno😄 rodila jsem nakonec po "super uplnku", rano jsem vybehla schody do 3p + sex, vecer uplnek a od pulnoci uz to jelo a porod byl rychlej. Co ho donutilo jit ven po 5ti dnech nevim, ale uz jsem nemohla a to jsem prenasela "kratce". Takze vas obdivuju a vydrzte, situace se muzeza hodinu zmenit👏 doporucuju teply sprchy nekolikrat denne, je to příjemný a verim ze to účinek ma 🙂
Já ho odmítla pokaždé když se mě mudr ptal, tj 3 x 🙂 , je mi to prostě proti srsti, bála jsem se o malou, porodila jsem sama 41+2, na další den už jsem byla kvůli tlaku objednaná na indukci, naštěstí se malá konečně rozhodla sama. Porod super, sice dlouhý, ale užívala jsem si, jak to vše plyne přirozeně bez zásahů, medikace, oblbováků. Už asi týden před termínem jsem dělala vše možné abych porodila, a nic nepomohlo 😀

Porod lze vyvolat i akupunkturou, tak pokud byste měla v dosahu někoho takového...případně si dojet do Prahy...