Odmítly jste Hamiltona? Jak jste to řešily dále?
Zdravím, je tu někdo, kdo odmítl Hamiltona? Jak jste to resily dále? Děkuji
@lenbenn taky mě to šokovalo, ale udělal to tak rychle, že se ani zareagovat nedalo. Ale je to PAN doktor a asi to tak mělo být. Měla jsem těhu cukrovku. Malý je naštěstí v pořádku, sice drobnější byl, ale zdravej jak řípa. Po 4 letech snažení. Akorát se děsím toho, jak bude rychlý další porod, pokud se zadaří 🙂
děkujeme 🙂 no, o moc doufám, že ne, porodnice jsou od nás poměrně daleko 😀 a tentokrát bych ráda u toho měla i manžela. I když moje sestra byla k nezaplacení a jela jako drak a nechala mě tiše trpět 🙂
Kamarádka mi vyprávěla,že na ozvech říkala personálu,že už se těší,až porodí a doktor hned...my Vám pomůžeme. Aniž by upozornii,co bude dělat,provedl Hamiltona. Měla bolesti celý den,odtekla voda a porod se nerozjel,po 18 hodinách provedli císařský řez.
Nakonec jí vlastně jako zachránili,že?Kdyby to ní nevrtali,mohla porodit v pohodě spontálně.
@babanci :(
ale u mě to nebylo jen z pokaděné vody, to vím taky 🙂 Jenže já neměla skoro žádné ozvy, tep mého syna byl jen 100, místo klasických 160. A klesal. Takže vyvolání bylo na místě. A to ještě čekali 3 hodiny, jestli se něco začne dít. Nezačalo. Stejně byl přidušený, ale druhý den byl v pořádku 🙂 Kamarádky syn měl něco podobného a ten chytl i infekci, protože smolku vdechl v břiše, to můj Honzík ne.
PS: mě Hamiltona nikdo neprováděl, druhý vak blan mi praskl na monitoru.
Ono je to tak, že než by se ženská zeptala, tak si sedne ke googlu a kliká a kliká a pak se třeba dozví takové věci...Já jsem huba nevymáchaná, pořád se na vše ptám, dokud mi něco není jasné, a tak by se mi nemohlo stát, že se se mnou bude dít něco, co nevím, co to je nebo co se bude dít dál 😉
@astyna já taky googlim, čtu články a hledám různé možnosti. Lékařky se samo ptám také - na poradně . Ale chci vědět více názorů , ne jen jeden.
Nevidím nic špatného na tom, když žena má více zdrojů a pohledů na vec. Pak se může rozhodnout. Na základě jednoho pohledu se těžko dělá závěr 🙂
jenže právě ta dostupnost informací jě často zavádějící, to máš jak názor na hliník ve vakcinách - už se málokde dočteš, že jedna věc je množství ve vakcíně a druhá vstřebatelnost do organismu. Taky mě zajímá víc informací, ale hledám je spíš po konzultacích - jako malou mě srazilo auto a já ochrnula. Jeden doktor mi řekl, že už nikdy nebudu zvládat jemnou motoriku, další mi řekl, že bez problémů se naučím znovu chodit. A vidíš, dokonce i píšu všemi 10 🙂 Také jsem obešla s mamkou mnoho odborníků, ne "odborníků", kterých je plný internet...
@astyna
ano, ale snad má člověk rozum a dokáže si informace třídit 🙂 Srovnávat třeba postupy v různých státech , důvody použití technik atd atd .
Lékaři jsou jen lidé a navíc cizí, ve stresu, mnohdy unavení, blbě placení...
Takže pokud se jedná o něco tak cenného jako je moje zdraví, natož život mého nenarozeného dítěte, budu vždy hledat informace i jinde abych mohla být připravena se ptát na různé možnosti .
Ono i ten přístup je pak jiný . Vidím to třeba i u veterináře - když vidí, že o věci něco vím , mluví hned jinak a má jiný přístup . Jistě je nutné komunikovat slušně a ne arogantně a myslet si, že vím všechno lépe. Ale poučený pacient je lepší, než tupá ovce, co neví nic a jen kývá a nechá se sebou manipulovat , alespon si myslím.
Mam po vysetreni a jelikoz se nic nedeje, CS 2, tak ani Hamiltona mi nemohli udelat. V pondeli v sedm nastup...... ☹ ☹ ☹
@texetka Já je taky naprosto chápu. Dnes bych už nechtěla být těhotná ani rodit. Zažila jsem to nyní s mou prvorozenou a byl to horor. Celá ta prenatální péče...pořád s něčím strašili, genetický screening špatně, podozření na DS.cukrovka jednou jo a tisíckrát ne,pak,že bude dítě podměrečné.... nabrečely jsme se hrozně. Výsledek -naprosto zdravá Violka s porodní váhou 4 120 g.

@babanci Dekuju ☺urcite dam.