icon

V 33tt od rána necítím pohyby, je to normální

saraa1989
11. kvě 2017

Ahoj,chtela jsem se zeptat jestli je normalni kdyz jsem necitila pohyby od rana.Byla jsem rano u gynekologa a i pres upozorneni,ze citim min pohyby mi udelal ultrazvuk a poslal mereni prutoky do spitalu.Mala byva hodne aktivni.Jeji pohyby jsou citit,ale ted zkousim stourat do bricha jak to jen jde a nic necitim.Poznali by to kdyby nebyla v poradku?Mam obrovsky strach.

absintka19
•
11. kvě 2017

@saraa1989 utikej do nemocnice. Nam to rikali hned, kdyz bude neco jinak, hlavne pohyby, tak mazat do nemocnice. Muze to byt v poradku ale nemusi, to by jsi si pak vycitala!

kacasa
•
11. kvě 2017

@saraa1989 moc nerozumím..tak udělal UTZ? co tam videl?

keksikova1
•
11. kvě 2017

tak jestli jsi byla na kontrole a všechno bylo ok,pravděpodobně to bude v poho. No ale ja osobne bych teda k doktorovi šla hned,radši byt stokrát za hysterku, než jednou něco zanebat. Možná bych ale nejdřív zkusila vypit něco sladkyho, třeba džus..

saraa1989
autor
•
11. kvě 2017

Delal ultrzvuk.Meril srdicko tam bylo videt taky.Ptutoky mi delal jiny doktor.Zkousim vse mozne.Dala jsem si cokoladu,kafe a nic.

terinda
•
11. kvě 2017

@saraa1989 tak jeď do nemocnice na utz znovu. Možná se malá otočila a pohyby budou méně znatelné. Nenech se odbýt 😉

kacasa
•
11. kvě 2017

asi bych jela znovu..pro klid..ale zrejme to bude ok...taky jsem takhle jela..necitila jsem pohyby cely den..a UTZ v poradku..dalsi den to bylo ok

jirovka
•
11. kvě 2017

Jednoznačně radši jed na kontrolu, jistota je jistota! Oni pohyby ke konci těhotenství už bývají míň, jak má prcek v bříšku čím dál min místa... i tak bych ale jela. Ještě možná zkusit zatroubit na bříško nebo u bříška hlucet nevím třeba poklicemi- jestli se mimi nevzbudi. Tak to dělali na monitorech v porodnici 🙂

baluci
•
11. kvě 2017

Hlavne kliid! Ja jsem taky vzdycky byla nervozni,kdyz se prcek dlouho neozval. Miminko muze spat, me vzdy kopal nejvic vecer. A skus treba teplou sprchu nebo prochazku

monikagurthova
•
11. kvě 2017

@saraa1989 jestli si nejsi jistá jed do nemocnice mě doktor rikal radsi 100x zbytečně nez jednou nejet a nedej bože aby se něco delo....

prcekverunka
•
11. kvě 2017

Pokus si nejsi jistá, raději jeď. Radši 100x zbytečně než vůbec, jak už holky psaly. Každopádně já jsem u obou holek měla čas od času takové dny, kdy prostě kopaly minimálně. A jinak to byly fotbalistky. Takže asi třeba miminko víc spinká nebo se prostě jinak otočí..

absintka19
•
11. kvě 2017

@jirovka to bych nerekla ze ke konci tehu je pohybu mene, taky jsem to cea a muzu ti rict ze neni jich mene a navic ma miminko vetsi silu takze to i vice boli. Melo by byt pohybu stejne-vice anebo mene muze naznacovat nalr. problemy s placentou nebo jinou komplikaci jako napr.spatny prutok pupecniku/vyzivy...atd.
Jsem rada za tu moji malou teroristku v brise, aspon vim ze je v poradku.

leni1506
•
12. kvě 2017

Ja to zazila taky jela jsem na pohotovost a vse bylo ok.ja byla na pohotovosti behem tehu asi 5x a pokazde to bylo ok jak pisi holky radci 100x zbytecne nez jednou pozde😉

absintka19
•
12. kvě 2017

@saraa1989 tak co?

saraa1989
autor
•
12. kvě 2017

Nikam jsem nejela.Mala zacala kopat sice min,ale aspon,ze tak.Myslim,ze by to doktoe poznal kdyby neco nebyli v poradku kdyz jsem je na to upoznovovala.Mala je asi pekny lenoch...

absintka19
•
12. kvě 2017

@saraa1989 super 🙂

jirovka
•
12. kvě 2017

@saraa1989 Bezva🙂

monikagurthova
•
12. kvě 2017

@saraa1989 tak super 🙂

leni1506
•
12. kvě 2017

👍

tortojs
•
26. kvě 2017

Doporučuje se pravidlo Tří. Miminko by se mělo ozvat minimálně 3x denně 3 kopance během hodiny. Pokud je to méně určitě doktor. Jinak mají miminka dny vyšší aktivity a nižší aktivity, ale pokud dojde k rapidní změně určitě lékař ihned.

saraa1989
autor
•
29. kvě 2017

No nakonec mi to nedalo a jela jsem na pohotovost,protože se to opakovalo a zjistili opakující se preeklampsii,takže malá už je na světě.

guinea
•
29. kvě 2017

@saraa1989 Tak gratulace! Jak se vám oboum daří!

tortojs
•
29. kvě 2017

@saraa1989 velká gratulace a přeji hodně štěstí 🙂

jirovka
•
29. kvě 2017

Tak hlavně, že vše dobře dopadlo a moc gratuluji k holčičce!!!🙂

saraa1989
autor
•
29. kvě 2017