Vybírám jméno pro holčičku. Nikol nebo Beáta?
Holku prosim jen o.nazor,ktere se Vam libi vic?Dekuji
@ssandy za chlapečka Tobiáš nebo Matyáš💓 me oblíbené jména-doma mám holcicku, tak kluky vnucuju, kde můžu😂
@odula Ela je moc krásné jméno
Za me Beatka💓
Nicol je unisex a je jich strasidelne moc. Zalezi na prijmeni, ale za mne rozhodne Beatka.
@sarahladynka urcite Nikol,Niki, Nikca, Nikinka,Nikus,Nikolka
Beáta 😊
@sarahladynka Z těchto dvou raději Nikol. Beáta mi přijde jako název pro nějaké retro menstruační vložky 😅
Beatka. Nikolek je moóooc.
A co když dáš Alžbětu? To se k příjmení hodí a je to vznešené, královské. A doma to bude prostě Betka. 😀
Beátka pěkné a neokoukané jméno 😉
@normalnimatka kdo bude za 10 let znát Nicol Štíbrovou? nikdo.....k příjmení mi sedí více Nikol, jde mi to lehčeji přes pusu než Beáta Štěrbová....
Beata je krasne jmeno. Neobvykle, moc hezke👍
@victress No presne, souhlasim 🙂
Nicol ….🙂🙂
máme doma Nikol, sice se mi líbila i verze Nicol,ale zkráceně vede Niki před Nici 🙂
@leniczka23 zato Nikol vubec cigansky jmeno neni 😹😹 me zrovna ta Nikol, Nikola prijde takovy laciny cigossky, na zakladce jsme jich meli kdysi snad milion, Horvatovych a Lakatosovych, sama Nikola a Jesika a dokonce jedna Dzenifr, presne takhke psano😹
@silwiin Ne, Nikol mi opravdu cigansky neprijde..Beata ano. Muj nazor 😉

obe jsou krasny. co takhle pockat az se narodi?my meli "Lucas" jasny favorit, a jako zalohu "Josef" a vykoukl jasnej Josef ... 😉 A favorita Miu a zalohu Elu a vykoukla Ela ... 😁 hodne stesti