Aniball, máte zkušenost?

eliska2002
15. lis 2016

Zdravím, mám dotaz používal někdo Aniball. Je to zdravotnická pomůcka k procvičení pánevního dna a hráze. Takže nemusí být nástřih. Zajímají mě jakékoliv zkušenosti.

babanci
15. lis 2016

Moje dcera jí měla a používala. Rodila dítě 4 120 g a nástřih se prováděl. Tak těžko říct, zda by u děcka normální porodní váhy třeba pomohl.

liska01
15. lis 2016

Já cvičila poctivě, dcera měla 3400 g, ale šla ručičkou napřed a roztrhaná jsem byla totálně. V dalším těhotenství rozhodně cvičit nebudu. Nebavilo mě to a ke konci to ani nebylo příjemné. Kamarádka také cvičila a i když se mimčo narodilo dřív a mělo váhu 2500 g, tak stejně skončila natržená, naopak jiná kamarádka necvičila a neměla ani steh. Ale nezatracuji ti to úplně, podle mě to dost může pomoct psychicky! Alespoň já si byla jistá, že budu vědět, jak tlačit a že dcera projde hladce a to určitě není k zahození. 😀

andelka
15. lis 2016

Je tady i jinde už plno diskuzí. Totéž na Epino (předchůdce Aniballu, existuje už několik let, minimálně 8, takže zkušeností už je spousta).
Za mě ano, Epino u obou porodů a super, děti 3,2kg. V porodnici z toho byli překvapení, i když jsem byla už druhorodička. Kdybych rodila potřetí tak si buď Epino nebo Aniball pořídím znovu, za ten předpoklad neporanění to stojí. Já jsem typ co radši něco dělá, než jen čeká jestli zrovna mně se poštěstí nemít poranění.

hanulkaha
15. lis 2016

@eliska2002 Tahle diskuze už je tu párkrát založená, zkus pohledat 😉 Jinak já nad Aniballem taky přemýšlím a právě po načtení spousty diskuzí do toho půjdu 🙂

bartovaandrea
15. lis 2016

Koukam ze taky rodis v dubnu 🙂 kazdopadne z meho okoli vsichny co pouzivali aniball bez nastrihu a porody rychli, takze ted uz fo toho pujdu taky, prvni porod byl prisernej, nastrih od diry k dire, moje svagrova mi ho pujci, koupim si jen ten balonek za 300 🙂 a budu se mohdlit at po druhe je to rychlejsi a snad bez nastrihu 🙂

debie_p
15. lis 2016

Já jsem po několika diskuzích a recenzích teď využila akce 20% a objednala ho, už mi leží na poště. 🙂
Měla bych teda rodit holky před váma, v půlce března, tak pak dám vědět, jak moc cvičení pomohlo 🙂

apacheee
AMBASADORKA
15. lis 2016

@bartovaandrea
@debie_p holky,je tu primo skupina o anibalu,tak se pridejte.
Jinak ja na nej nedam dopustit a diky tomu jsem porodila synka v Kp poloze bez jedineho poraneni

bartovaandrea
15. lis 2016

@apacheee kouknu diky 🙂

eliska2002
autor
15. lis 2016

Děkuji všem za příspěvky,
hanulkaha O tom že už tu diskuze na toto téma je jsem tušila, ale nebaví mě prohledávat forum a hledat.
Také si ho chci pořídit jelikož nástřih je moje noční můra.
debie_p Tak dej potom vědět

bekyc
15. lis 2016

Určitě moc doporučuju. Rodila jsem bez nástřihu a poranění, syn měl 3,5 kg a obvod hlavy 37cm! Hned po porodu jsem si mohla sednout, dole jsem nic necítila. Znám ale holky, co s aniballem cvičily a nástřih mají. Doporučuju dělat ještě masáž hráze každý den, myslim že díky masáži v kombinaci se cvičením jsem se nástřihu vyhnula. Hodně štěstí a porod bez nůžek!

poppy123
15. lis 2016

Jdi do toho.. naše prdelka měla 4050g 34cm hlavičku.36 bříško a já byla bez nástrojů. I když jsem nacvicila jen 30 cm. A na kontrole po šestinedělí se mě gynekolog ptal jestli jsem vůbec měla poranění...😀Jo a malá byla venku na dvě kontrakce 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru