Taky čekáte na IVF?
tak kdopak se přidá? nás čeká IVF v lednu - naše první...doufám, že se tu někdo najde, s kým se budeme podporovat navzájem...v tom dlouhém boji o vlastního mimíska...
Misi je to Asus eee růžovej já chtěla vaio jenže tohle vybíral manža 😀 ale je krásnej a fachá na wiindows 7 takže je super..možná i hezčí než vaio 😝 Vyso dám je tam jen co zjistim jak to přetáhnu z mobilu 😀 tohle mi vždycky dělá manža ..je zajímavý, že ty testíky jsou ždy 2dny stejný a další den ztmavnou...ale koukala jsem na to i u ostatních 😀
počkej, co ti řeknou doktoři
Pajko : mudra mi právě posledně říkala, že mě chce začít stimulovat skoro okamžitě, proto se ptám co pojišťovna... 😕
ale jak to vyřešit s lékama, aby to v práci nikdo nevěděl??? 😒
Tak máš krásný dáreček🙂
Jo, já jsem si dělala obden test a je vždycky o fous tmavší...no a kde je máš, ať to můžeme zkontrolovat 😀
Tuli-dopiš se do tabulky🙂
Mně bude v rijnu 29:( desne to leti co??? :(
no, letí..já už chtěla mít ve 27 dvě děti 😀
tuli ještě chrápe 😀
to jo, manželovi bude v srpnu 37 a pořád je bezdětný, to mě sere nejvíc, že mladší nebudem
moje mamka měla v mém věku už tři děcka... a pak ještě čtvrtý
my budem rádi aspoň za jedno, že jo, to je v kelu
hm, mě taky...je to na pikačuuuu!!! všechno!!!
já ne, já chci tři 😀
jenze kdo to holky mohl vedet ze s tim budou takovy problemy. :( kdyby sme byly vedmy tak sme se mohly zacit snazit ve 20
a jak vy máte "staré" chlapy??
vysocanka ☹ no právě...jako stejně si myslm, že generace po nás už budou na to umělko snad chodit všichni a jejich děti už si budou moc geneticky i vybírat 😀 😀
pajass, tak můj je jenom o rok starší než já, bude mu 28...ale stejně no..nejhorší je, že on má kamarády a ti maj všichni dítko, takže jim lehce závidí...a je pak smutnej ☹
jsem mu už i řikala, že když se nám to nepovede na několikrát, že ho opouštím, že mu nebudu bránit mít miminko s někym jinym 🙄 🙄 🙄
Misando tohle mu nerikej toto mi presne rika muj manzel a me to desne vytaci. :( on je z toho sam smutny,ale on te miluje, proto s tebou je a cele to absolvuje a tyhle reci mu ublizují jeste víc. Vím že obcas mas stochutí to vypustit takovehle nazory ale pozor na to. ://////
ty si trúúúba!! co mám říkat já?? když můj chlap byl na srazu, byl jedinej bezdětnej, ale baby spolužačky mu říkali, že mu závidí, ale my víme svoje, že jo, kozy, skoro ve čtyřiceti a ještě nic, je mě z toho tááááák smutno 😠
Dobré ranko holky.tak můj jedinej tehu příznak je křeče po ránu v podbřišku ale pořádný.dneska mi to zase dalo zabrat a to jsem se vzbudila o půl sedmý radovala jsem se že nic a pak jsem ještě usnula a přišlo to málem mi slezla kůže jak to bolí.
nj holky, on mi taky už vynadal, tak už to neřikám 😀 😀 a tajně doufám, že jednou to prostě vyjde, no...
dobré ránko, ratatooy
mýmu je 30 takže díky tomu jsme začali tak brzy...jsem fakt ráda. My se začali snažit v mých 23 letech a naivně jsme si mysleli, že si jednou šuknem a bude 😀
Ratatooy ja je mam tyhle krece prubezne behem dne hlavne kdyz se zvedam treba z kresla, ze zidle a kolikrat si musim sednout zpet na protoze to je jak tisic jehel.. kdy budes testikovat?
brouku 😀 my začali v březnu 2008 a to jsme si jednou šukli a můj manža chodil po bytě a hekal a řikal "Ty voe, za devět měsíců budu táta!"...no a podívej jak jsme dopadli!!
my začali v srpnu 2008, jednou jsme si šukli a byla jsem v tom, ale v 11tt jsem potratila a od té doby nic, a to tehdy řekl, hergot mamko, já su tak plodnééé! No a ono hovno
Vysocanka už nebudu testikovat dnes jsem měla oficiální test a už jsou to dvě dálnice a ta testovací tam byla dřív než ta kontrolní.už jsem byla i na utz.
pajass 😀 to jsou výplody, co tady vždycky vypustíš 😀
jako ale přijít o mimi, co už máš v břuchu...to si nedovedu představit...musí to být hrozný 🙄
Rat a kde je fotka?????
to jo, ale čas je lék
ale druhý mimi furt ne a ne, potvora malá

Pajass...jj, ale v neděli mě vyvedl 😀 tak to bylo fajn 😀