Jméno Aranka. Líbí se Vám?
Ahoj holky. Chtěla bych znát váš názor na jméno Aranka.
Děkuji za upřímnost
@ponikmonik Zlatka po madarsky. V nasich koncinach jmeno davano vylucne romskou kominutou.
Znám jednu dospělou paní, cikánka to není ani omylem🙂 Zní mi lépe jak Vanessa, Melisa apod., proč ne?
Holky děkuji za názory.
Aranka umi hula hop... To je pisnicka od Ivana Hlase🙂 romske jmeno.
A ještě v pražské ZOO je varanka Aranka. 🦎
Trochu mě mrzí,že se nikomu nelíbí😞
Mě se taky asi moc nelíbí, asi ani ne proto, že by mi znělo cikánsky, ale přijde mi to spíš jak citoslovce. Něco jako Tralala.
Myslím si, že by ti jednou asi moc nepoděkovala. Taky se mi nelíbí
A mne se líbí! Driv se mi take nelibilo jmeno František, Antonín, Františka a ted bych rekla, ze jsou to krásná jmena. Aranka je krasne-ano spousta lidi si vybavi cikanecku. Ale realne, kolik jich znate? Nyni jsou cikanecky úplně jinak pojmenovane. Myslím, ze dnesni cikanky takova jmena nedavaji.
Chudák holčička.
@ponikmonik
pro me cikanske jmeno a zaroven jmeno pro psa,kdysi meli sousedi psa s timhle jmenem
nafuka proč chudák?
Já bych se tak jmenovat rozhodně nechtěla a proto bych tak nechtěla pojmenovat své dítě.
Na Slovensku je to jméno častější, bývalý přítel měl babičku, která se jmenovala Aurélia, zkráceně Aranka. Jméno samo o sobě se mi líbí, ale také bych ho nedala právě kvůli automatickemu spojení s romskou komunitou..
Aranka je hodně typicky romské jméno
Holky nemusíte mi pořád psát že je to romské jméno. Já chci slyšet jestli se vám líbí nebo ne.
Proto, co tu holky píšou. Aranka a Dežo figurují ve vtipech o romech.
Na každé jméno se dá něco vymyslet
Nelíbí a měla bych strach, že mi jednou poděkuje!
Já si myslím,že takové Lucku,Lenky a Kateřiny taky nemají rádi svoje jména.
@ponikmonik mně se třeba líbí moc! Ale my prostě frčíme na jménech, která se dají nějak zkracovat, zdrobňovat a tak...
@ponikmonik od naší dcery,se tak jmenuje učitelka ve školce a romka není...je to zajímavé jméno,ale musím přiznat,že jsem si taky první myslela,že bude romka😱
Prosím nepište mi pořád o těch romech!!!!
@ponikmonik přesně 😂
@ponikmonik Mám svoje jméno Kateřina ráda. Aranka je otřesné. Ovšem když se líbí, tak ho dejte. Holka se může v dospělosti přejmenovat.
@ponikmonik Jak jsi prisla na to, ze Lucky, Lenky a Kateriny nemaji rady sve jmeno? Naopak - svoje jmeno miluju a kdyby mi to neprislo trapny, tak tak pojmenuju i svoji dceru. 🙂
Jmeno Aranka se mi nelibi. Nevim, proc byt za kazdou cenu originalni.
makovice88 Protože skoro všechny Lucky,Lenky a Kateřiny z mého okolí nemají rádi svá jména. A jak jsi přišla na to že chceme být originální? Jenom se mi to jméno zalíbilo.
No radši budu stokrát Kateřina než Aranka.

Pro me cikanske jmeno