icon

Nechat či jít na potrat?

dominge
14. lis 2020

Ahoj holky, mám velkou prosbu o radu. Mám už jen týden na rozmyšlenou. Doma mám skoro 5ti letaka a teď čekám dvojčata. Přítel se nejdříve moc těšil, ale teď úplně otočil. Nadává mi, říká ať potratim a že mě už nechce. Nevím co mám dělat. Zvládnu to nebo raději přerušení. Práci mám na pul úvazku, tak chci myslet na budoucnost, abych nebyla sobecka, když si je nechám. Díky za rady a zkušenosti

Strana
z2
irmamala
15. lis 2020

Otazka neni, zda se to da zvladnout, otazka je co jsi ty schopna zvladnout. Kazdy ma jine moznosti, jine naroky na zivot. Ja jsem tu otevrela diskuzi, kolik utratite tydne za jidlo, tak nektera rodina 4 tis a jina dokaze vyjit s 1 tis. Vsechno se da dnes sehnat pomerne levne diky bazarkum. Pak jsou tu ale samozrejme, dovolene, krouzky a jine volnocasove aktivity. Nekdo se bez toho obejde, nekdo ne. Venovat se malemu skolakovi a dvema miminkum bude masakr. Najit si chlapa s tremi malymi detmi taky asi nebude tak snadne. Budes to mit hodne tezke a budes se muset defacto obetovat svym detem na spoustu let. Na druhou stranu, pokud deti opravdu chces, tak by ti nemelo nic zabranit tomu si je nechat, protoze jinak bys litovala cely zivot. Tohle je zkratka rozhodnuti, ktere muzes udelat jen ty.

zelenaesmolda
15. lis 2020

@dominge kdyz nebude platit tak ho dej k soudu

pepickovapavlinka
15. lis 2020

@irmamala tak to musím nesouhlasit co se týče toho chlapa.Já si taky muslela že babu se 3 ma dětma nebude nikdo chtít.A našla jsem toho nejbáječnějšího chlapa na světě.Děti bere jako vlastní a dokonce jsem 5.11. zjistila že se nám po 3 letech konečně zadařilo a bude nás o jednoho víc.Je to jen o tom najít toho správného chlapa ale i v dnešní době ještě existují normální chlapy 😉

hope09
15. lis 2020

Jestli se na miminka těšíš, tak se to určitě zvládnout dá a taky to zvládneš! Držím palce 🍀❤

kacenka1111
15. lis 2020

@pepickovapavlinka souhlasim, mam stejnou zkusenost, jen bez prcka

bucek1
15. lis 2020

Otázka je kolik potřebuješ peněz jako na bydlení, stravu a běžný chod domácnosti. To porovnej v prijmem, který máš a uvidíš. Něco asi dostaneš od sociálky možná i něco od chlapa, ale bude to mazec. Nepřemýšlela jsi třeba o adopci? Drž se 🙂

jednaholkaa
15. lis 2020

Ja mam nejake obleceni na mimi urcite navic, kdybys potrebovala. Kdyztak muzes pak napsat do zpravy jestli do toho pujdes a hodilo by se ti. Poslu ti ho 🙂 Drzim palce at se rozhodnes spravne 🙂

dominge
autor
15. lis 2020

@bucek1 až vylezou už je nedám, to bych nezvládla

loylii
15. lis 2020

@bucek1 dat dítě k adopci? Dvojcata? To by musel byt člověk hodně zouuuuuuufaly. A nebo na hlavu nemocný.

lennus
15. lis 2020

Ty dušičky si tě našli z nějakého důvodu, ženská zvládne vše a neznám matku, která by litovala, že nešla na potrat.

dominge
autor
15. lis 2020

@lennus taky si říkám 😊🍀

lennus
15. lis 2020

@dominge Přišla jsem ve 23. týdnu o miminko a bylo to to nejtěžší, co jsem v životě zažila, ale zvládla jsem to a hodně mě - nás to posílilo. Zároveň potrat neodsuzuju, snažím se neodsuzovat nic, protože nejsem v kůži daného člověka. Tobě moc držím palce. Ze zkušeností vím, že čím víc něco řeším, tím hůř a když někdy věci nechám plynout, cesta se vždy ukáže.

dominge
autor
15. lis 2020

@lennus já jsem právě velice pozitivní člověk, ve všem hledám to dobré nebo se alespoň snažím a říkám si co se má stát, se stane 🍀 je mi velice líto vaší ztráty 🍀🍀🍀 a vše zlé se jednou v dobré obrátí 😉

Strana
z2