icon

Nevím, kdo je otec 😞

pasilda
7. dub 2021

Dobrý den, můj dotaz je docela poměrně náročný a snad mi budete alespoň trochu moct pomoc. V poslední době me vztahy byly docela dost komplikované kolem 20.1 jsem byla se svým bývalým přítelem a měli jsme spolu plus mínus dva týdny nechráněný sex kdy jsme se ničemu nebránily protože jsme to chtěli spolu dát opět dohromady ale bohužel nějak se zase něco pokazilo a každý šel opět svou cestou náš poslední styk byl asi kolem 1.2... Od 7 .2 jsem měla pohlavní styk s kamarádem . poslední menstruaci mám poznacenou 10.1. ale taky nevím s určitostí jestli je to přesný den někdy si to poznacim jen zhruba kdy jsem ms dostala takže úplně na den přesně má ms být nemusela... Těhotenský test jsem si udělala 14.2 a vyšel mi pozitivni. Hned 15.2 jsem byla u lékaře a těhotenství mi potvrdil po ultrazvukovem vyšetření že tam vidí dutinu a řekl mi že jsem asi v 5 týdnů těhotenství podle výpočtů ms chtěla jsem se zeptat zda je nějaká možnost výpočtu dne oplodnění aspoň zhruba jestli to mohlo být po tom 7.2.. když mi už pozitivní test vyšel hned 14.2. děkuji moc. Každou minutu přemýšlím a počítám a pořád v tom mám hrozny zmatek ☹️ je pro mě velice důležité kdo by byl otcem dítěte. Samozřejmě i přes to že s bývalým přítelem nejsme spolu si přeji aby to bylo jeho dítě.. ne kvůli tomu že by jsme se k sobe vratily ale kvůli tomu že jsme si to vždy přáli a pokoušely se o to asi 4roky a neúspěšne. I když to s námi vždy bylo nahoru dolu. Ale bylo by to dítě stvořené s lásky i když spolu nedokážeme fungovat 🙂 termín mám 23.4. a pořád přemýšlím a počítám a počítám či Mimi asi bude...

Strana
z2
maargit
8. dub 2021

@gramar No, ted to vypada, ze mam frustrovany dite s neznamym tramvajakem😁 Ale chtela jsem jen udelat nahled do sveta lidi po rozchodu. I kdyz samozrejme nedopatrene tehotenstvi neni uplne cil tohoto jednani. Hlavne, ze je miminko chtene. To je podle me hodne dulezite. A ze je tatinek nejisty, to si maminka, bohuzel, jeste slizne od hodne lidi.

gramar
8. dub 2021

@maargit Neodsuzují náhodný sex (i když ten s tramvajakem za provozu by určitě mohl být velmi zajímavý, zvláště v těch starších tramvajích 🤔🤣). To že já to neznám/nechápu je moje věc. A to že je tatínek nejistý je její věc, co je komu do toho? Jediný relevantní názor by měl být ten její a otce. To že spolu nejsou věděla, to že s dítkem bude "sama" asi taky (pokud to není přehnaný optimismus že se tatínek vrátí když bude mimino...) a ostatním je po tom prd a asi to nebude hlavní téma diskuse na večírku, pokud se místo "flašky" teď nehraje "kdo je otec"? 🤔🤣

hasara33
8. dub 2021

@pasilda ahoj, když jsem otěhotněla s malou tak vím jistě, že to bylo 20.-22.1.(ovulace), 4.2. jsem měla pozitivní TT, ale ještě jsme neměla zpožděnou MS, k doktoru jsem šla cca týden po zpoždění a ten mi potvrdil 6. týden těhotenství 🙂 takže samozřejmě jistotu ti dají až testy otcovství, ale já jsem na 99% přesvědčená, že dítě je tvého bývalého 🙂

maargit
8. dub 2021

@gramar 😁 No, mozna by se na vecircich tatinkove obcas divili, co by vyplulo na povrch😁

allyster
15. kvě 2021

@pasilda Hele já si myslím že to určitě bude exovo. To by jinak nesedělo,myslím si.

pasilda
autor
15. kvě 2021

Děkuji holky myslím že máte pravdu ❤️🤗

Strana
z2