icon

Těhotná se ženatým mužem.

gabri14
7. srp 2019

Zdravím všechny. Pročetla jsem si pár diskuzí a vím, že už se to tady řešilo a nakonec se budu muset rozhodnout sama, ale i přesto mě zajímá názor dalších lidí. Určitě mě hodně z vás odsoudí a já sama bych si nejraději nafackovala, že sem byla tak blbá a naivní. Ten náš "vztah" trval dva roky a měla sem ho opravdu ráda. Před pár dny jsem zjistila, že sem těhotná. Otec dítěte mě okamžitě bez váhání poslal na potrat a problém vyřešen. Já se, ale nedokáže hned takhle rozhodnout. Poslední dny ani pořádně nespím a nejím a přemýšlím co dál. Jestli si mimi nechat nebo ne. Nikdo se nic nemusí dozvědět a život jde dál, ale nevím jestli s tím dokážu žít. Když se na to dívám z praktického pohledu tak mi nedávno bylo 24 dodělala sem vysokou školu a pracuji teprve měsíc, i když něco našetřeno mám. Bydlím u rodičů, kde jsou, ale další 3 mladší sourozenci a místa moc není. Nevím jestli bych to zvládla, ještě když otec dal jasně najevo, že s ním nemám počítat.

1eso1
12. srp 2019

@vanilkacka já si taky myslela, že je normální si se zadaným nezačínat. Ale přesvědčila jsem se, o tom, že to tak nemá každý na vlastní kůži. Když vám pak chlapa svede bývalá kamarádka, tak člověk pak už ztrácí iluze

martiina_k
12. srp 2019

@vanilkacka já myslím, že spoustě ženských je to fuk, jestli je ženatý nebo singl. Řeknou, že manželka není nemoc, tak co... ale jako je to hnus

zelenaesmolda
12. srp 2019

@1eso1
tak to je hnus.a jeste vetsi od toho manzela protoze ona nikoho nepodvadi,zadany je on

1eso1
12. srp 2019

@zelenaesmolda to je pravda. Ale věřila jsem i "kamarádce". Takže o to větší problém s důvěrou k někomu mám. I když přes to všechno si nemyslím, že jsou všichni stejní.

gabriela_morais
12. srp 2019

@gabri14
zeptej se u dr na negativita potratu, kamaradka sla na potrat v 18 a uz nikdy nemohla mit deti. hodne stesti pri rozhodovani

superkousky
12. srp 2019

@caverina Přesně tak. Když to čtu, tak se musím smát, protože znám několik žen, kterým se to stát nemůže 😁. Všichni okolo vědí, že jo, jen ty manželky se to dozvědí jako poslední a nebo vůbec.

caverina
12. srp 2019

@superkousky no prave....ta sebejistota je neuveritelna...duvera je hezka vec,ale jak ja rikam...nikdy nerikej nikdy🙂

superkousky
12. srp 2019

@martiina_k A manželka je nemoc? Není. Pokud zahne ženatý muž, tak za to může v první řadě on, protože on má závazky a v druhé řadě jeho žena, protože kdyby to u nich fungovalo tak jak má, tak chlap nemá potřebu zasouvat jinde. Teď do mě.

hankaviki
12. srp 2019

@superkousky nesouhlas, přečti si dotaz Chci rozvod ale mám strach o dceru. Vadí mi tohle obviňování manželek, že nejdou dost dobrý, krásný, v sexu aktivní atd nic mu nedává právo zahýbat.

superkousky
12. srp 2019

@hankaviki To nedává, ale když to kolem sebe vidím, tak se těm chlapcům ani nedivím. Nebudu rozebírat proč, ale prostě je mnohdy chápu.

hankaviki
12. srp 2019

Zaráží mne jak navzájem jsou ženské přísné až zlé.a vlastně ty chlapy chápou a omlouvají a hází vinu na manželku.

nnnadja
12. srp 2019

V životě nikdy bych si nezačala s ženatý mužem. I kdybych se mi sebevíc líbil. Tohle prostě ne! Ale myslím, že si na to každá "taková" přijde časem sama.

dominikaromanova
12. srp 2019

@hankaviki, to jako vážně? V te diskusi “Chci rozvod, ale mám strach o dceru” si za to autorka muže sama. Jako promiň, po třech měsících vztahu ji podvede, ona odpustí, po cca roce znovu přijde na nevěru a pak si ho místo odchodu vezme za manžela a ještě si s nim pořídí dite. Taková si za to opravdu muže sama, to není ženská, ale kus hadru. Ona se tak sama bere a stejně ji bere i její muž.

altice
12. srp 2019

Holky nevíte jak se paní nebo slečna rozhodla dekjji

dominikaromanova
12. srp 2019

@altice, nn, a myslím si, ze už sem ani nic nenapíše.

hankaviki
12. srp 2019

@dominikaromanova a zase ta zloba a přísnost. Ne na něj, ale na ni

altice
12. srp 2019

@dominikaromanova jo děkuji právě že jsem tu nic nenašla od ní už

caverina
12. srp 2019

@hankaviki tak urcite neni spravne co udelal opakovane on....ale ona si to prece nechala dobrovolne libit...co to je za vztah kdy jeden podvede toho druheho.. V te dobe ma mit clovek plnou havu toho druheho .

dominikaromanova
12. srp 2019

@hankaviki, co přesně je na mé odpovědi zlostného a přísného?

hankaviki
12. srp 2019

@dominikaromanova že si za to může sama. Nemusíš mi to vysvětlovat, chápu jak to myslíš,ale nesouhlasím s tím

dominikaromanova
12. srp 2019

@hankaviki, souhlasit nemusíš, ale za blbost se platí.

hankaviki
12. srp 2019

@dominikaromanova byla hodná, vstřícná, odpustila mu to, co bychom mnohé nedokázaly strávit, ochotná chodit na terapie, kam by měl chodit on, aby se naučil udržet ptáka Loskutáka v kalhotách, ona má starost o dceru. Ano, udělala chyby, ale odsouzen by měl být on a ne, že ona si z toho ponese výsledek takový, že ona to způsobila a ona bude trestána odsouzením společnosti

sudylichozrout
12. srp 2019

@hankaviki problem je v tom, ze ona si to opravdu zpusobila sama. V tom ma Dominika pravdu. Nicmene ja chapu tvuj pohled na vec a castecne s nim i souhlasim. Lepsi je v tomto pripade podat pomocnou ruku. Navic ona to vi, sama to psala, ze byla pitoma, netreba ji v tom machat.

denny27
12. srp 2019

@dominikaromanova kde najdu tu diskuzi?

dominikaromanova
12. srp 2019

@denny27 jsem na mobilu tak to vidím zde:

denny27
12. srp 2019

@dominikaromanova jo diky..to mě v tuhle chvíli vůbec nenapadlo, že to můžu hledat ve starých diskuzích 😃

dominikaromanova
12. srp 2019

@hankaviki, ale já ji neodsuzuji. Jen si myslím, ze litovani a soucit ji nepomůže. Potřebuje poradne psychicky nakopnout, aby od toho blba odešla. Ano, potřebuje podporu a slyšet, ze to zvládne, ze ji čeká už jen to dobre, a ze si nemá co vyčítat, ale ne lítost. Ta ji přece v ničem nepomůže.

martiina_k
12. srp 2019

@superkousky nevím proč bych měla "jít do tebe", hádat se tady nebudu ani s tebou, ani s nikým jiným. Manželka nemoc není, ale když by svobodné holky nekoketovaly se ženáčema, tak by ti ženatí mohli spát maximáln s dalšíma vdanýma. Ženatý chlap by měl být něco, na co nebudu koukat. Ale je mi jasné, že pro mnohé je to naopak jen větší lákadlo. Souhlasím, že v první řadě za nevěru může chlap, ale v druhé řadě manželka rozhodně ne.

zelenaesmolda
12. srp 2019

@dominikaromanova
tak hlavne,ze zaklada diskuzi a pak se ani nenamaha si ji precist nebo neco napsat :D

caverina
12. srp 2019

@zelenaesmolda tak myslim,ze si ji precetla...a ze se k tomu nevyjadruje? Ani se ji nedivim....a vubec se divim,ze jeste ma nekdo vubec odvahu a chut tady podobne temata otvirat...

Strana