Těhotná, znovu. Co s tím?

30. lis 2023

Čauky. Spíše si jdu pro radu....
3 dni zpoždění a na testu duch. Loni touhle dobou jsem měla to samé. Na rok přesně .
Ukázal se mi pozitivní test ale to jsem dala pryč. Tedkon přemýšlím nad tímhle, jestli si to nechat nebo dát pryč. Doma máme dvě děti. 6 let, 3 roky.
Nejsem z toho extra nadšená a že bych byla ráda za další se taky říct nedá ale ani ne mi zase nechce na interupci. Celý den v nemocnici, bez jídla a pití to mi jednou stačilo... Takže vůbec nevím co s tím.
Manželovi to budu říkat až přijde z práce ale už teď vím co mi řekne. ,, Dáme to pryč, dvě stačí "
Je to zvláštní že je to na rok přesně. Na osud nevěřím ale tady to zajímavé....

1pomnenka
30. lis 2023

Možná ti to chce naznačit, že jsi za celý rok neudělala vůbec nic pro to, aby se neopakovala stejná situace, jako přesně před rokem. Třeba je to varování.

lencaa11
30. lis 2023

Asi spíš u vás bych si zajistila antikoncepci a vašeho chlapa kopla do zadku nebo at si jste podvazat vajíčka když dokáže říct bez to dát pryč jasně sukat umi každý zotpovednost je věc druhá já bych po druhé ani poprvé nikam nešla ...je to vaše rozhodnutí vy stim budete zas žít vy půjdete na zákrok atd ..

magdaveselkova
30. lis 2023

Promiň ale co čekáš?? Že to tady za tebe někdo rozhodne??nic ve zlém ale já tyhle rádoby konverzace fakt nechápu... Možná bych si při sexu dávala větší pozor ...a pak bych nemusela řešit takové věci. Možná se ti můj komentář líbit nebude... Ale osobně mě tohle štve. Já na interupci byla 5x a ani jednou dobrovolně.

nikolite
30. lis 2023

Nechci být zlá , ale dostala mě věta : "Celý den v nemocnici, bez jídla a pití to mi jednou stačilo" .. Já teda nebyla na interupci , ale jeden den bez jídla a pití bych fakt neřešila. Horší je ta psychická zátěž ( byla jsem na revizi po potratu). Asi bych hlavně přemýšlela jak to dáte finanče a jestli ještě jedno dítě zvládnete.

lilian2111
30. lis 2023

Tvl.😀 Řešit jestli jít nebo nejít na přerušení protože bys nemohla jeden den jíst, to je konec. Uvědomuješ si že je dítě závazek na celej život?? Zařiď si antikoncepci, spíš než o osudu bych pochybovala o tvojí inteligenci. Prej celej den v nemocnici o hladu…. 🫣🤣

te_reza
30. lis 2023

Radu? Pořiď jsi antikoncepci nebo ne__kej, tak jednoduchý to je. Pokud máš dvě děti a další nechceš, nevím na jaký druh antikoncepce spoleháš, když si během roku podruhé neplánovaně těhotná.

alice180
30. lis 2023

@nikolite upřímně, mě tam těch vět dostalo víc teda. Nejsem proti potratům, ale tohle asi psala ledová královna.

ai30
30. lis 2023

Bez na interupci a nech si rovnou podvazat vajecniky.

pampeliska1313
30. lis 2023

Jde o novej život, nebo Vaše pohodlí? Já nechci věřit tomu, že tohle někdo napíše. Mějte antikoncepci, kondom, cokoli (přestože to je pro spousty párů taky vnímáno jako nepohodlí) nebo přijměte to, že kazdej krok nese důsledky. Jen mám v hlavě, že pokud se k tomu stavíte teď takhle a pardon, říct, že se Vám nechce být den v nemocnici, protože… tak je možná lepší tam jít. Než v podobným duchu vychovávat další dítě. Nechci bejt hnusna. Ale nechápu to. Když se to už navíc jednou stalo. Snad jste troll.

eldoradoh
30. lis 2023

Proboha, snad jsi troll.

biciklissie
30. lis 2023

Já už asi věřím všemu. Když jsem ležela v nemocnici na revizi se zamlklym tehu, tak tam byla paní. A ta prý byla na interrupci dvakrát, protože ten její neuznával antikoncepci. To cloveku opravdu rozum nebere. Paní tady bych asi napsala, ze být na jejím místě, tam si vytáhnu hlavu z prd-le a začnu trochu přemýšlet. Antikoncepci ci bez sexu. Jde o lidský život. Ale bohužel, tyhle typy tohle nikdy nepochopí.

lauriak
30. lis 2023

Jeden krat by som to dokazála pochopiť. Ale dva krát? Behom jedného roku? To ťa to ten prvý krát ani trochu nemrzelo? Dieťa by som si nechala a muža poslala na vazektomiu.

natysnovec
30. lis 2023

Tak tohle je vtip? Bože 🤦🏼‍♀️

irmamala
30. lis 2023

A nejhorší na tom je, že i takoví lidé mají volební právo.

levandule_k
30. lis 2023

Děsivé je za mě to, že nejhorší ti na interrupci z důvodu, že budeš v nemocnici celý den bez jídla a pití...

kleio
30. lis 2023

Já fakt nevim, jestli jen žiju v nějaký sociální bublině, nebo jak je to možné, že dnes s dostupností mnoha různých způsobů antikoncepce a veškerých informací o reprodukčním zdraví na jedno kliknutí může někdo neplánovaně otěhotnět. A ještě k tomu dvakrát?

pavca1982
30. lis 2023

To bych nedala znova, 2x za rok celý den bez jídla a pití. Tentokrát bych si ,,TO" nechala...🙄

veronicka89
30. lis 2023

Celý den v nemocnici, bez jídla a pití to mi jednou stačilo... Takže vůbec nevím co s tím.

Vis ...radsi na tu interupci asi bez ... a dej TO pryc

journals
30. lis 2023

Tak pokud je tvoje největší starost ta, že budeš den bez jídla a pití, tak k tomu fakt není co říct. Jsi blbá.
Je mi jasné, že to smažou, ale na to není co jiného říct.

lichozroutsudy
30. lis 2023

Tohle je vtip, ze jo?

zrzinda
30. lis 2023

Dáte TO pryč?! Sorry, ale s tímhle jdete doprdele! Nejsem zadnej protipotratovej fanatik, ale chodit na potrat jen tak z plezíru je na par facek 🤷‍♀️ Jednou se to stalo, chápu, ale příště si dam sakra bacha. A neříkám tomu TO!

xnikax1
30. lis 2023

Já už tady snad četla všechno.. Ale tohle🤦🏻‍♀️ jo je to znamení, že když se ti to stalo jednou, máš řešit antikoncepci nebo neš*kat.
Moje rada nech se podvazat...

nat
30. lis 2023

Kdyz dalsi deti nechcete,ta proc se nechranite?Trochu rozumu by to chtelo...

mimi1004
30. lis 2023

Jakou radu čekáš!? Se rozhodni, jestli bude horší starat se o 3. dítě, nebo strávit den v nemocnici o hladu a žízni. Ale hlavně začni přemýšlet o antikoncepci, vyjde tě to levněji než chodit každou na chvíli na potrat 🤦🏻‍♀️ Tohle je fakt na přes držku...

lvl16
30. lis 2023

Ty jsi buď troll, nebo úplná kráva. 🤷🏼‍♀️

martina8084
30. lis 2023

@lvl16 řekla bych, že spíš ta kráva

gruyerre
30. lis 2023

Přemýšlím, jestli fakt někdo může být tak blbej, a bohužel asi jo... To bude taková ta sorta lidí, co se hojně vyskytuje ve Výměně manželek.

lenkalubina
30. lis 2023

Asi budu za tu zlou,ale...co chcete slyšet?? Víte o tom,že tu je spousta holek,které by dítě chtěly a nemůžou? Nebo o něj jako já přišly? A ještě by jste musela trpět den hlady🤦‍♀️🤦‍♀️ byla bych hlady klidně měsíc, kdybych mohla mít zdravé dítě...

alianan
1. pro 2023

Takové hezké téma k prvnímu prosinci.
Prosím tě, dej TO pryč a rovnou si nech podvázat vaječníky.
JE jedno, jestli si troll nebo trotl, pro oboje platí "bože, do čehos to duši dal".

chrystyanna
1. pro 2023

Tady zas někdo bere interrupci jako antikoncepci ne?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru