icon

11.tt. Sex?

tynulaa
23. srp 2020

Holky, jak jste to měli nebo máte se sexem v 11 týdnu? Těhotenství je vymodlené tak nechceme nic pokazit.. A instrukce u doktora jsme taky nedostali🙄

mzacikova
23. srp 2020

@tynulaa u nás to bylo jako dřív. Samozřejmě nic tvrdého 😁 ale miminku to nemá jak ublížit ☺

lachtanice86
23. srp 2020

Pokud to doktor nezakazal, ty se na to citis, tak proc ne?

zuzkasim
23. srp 2020

Užívej si, až bude břicho jako balón, je to horší🙂

crutela
23. srp 2020

Hezky v klídku, proč ne? 🙂

nazka
23. srp 2020

@tynulaa ano, sexuj podle libosti. Ke konci už to půjde hůř 😁

klokanka31
23. srp 2020

@tynulaa My měli sex celé těhotenství, i pár dní před porodem...

andyskarsgard
23. srp 2020

My nemáme sex od unora, a teď jsem ve 25 tt, doktor nám ho nedoporucil. Takže užívejte dokud to jde.

jjasmina
23. srp 2020

My nechtěli nic riskovat, u nás byl sex asi 2x a to sme stejně byli posrani oba a on pak za mnou furt chodil, jestli je vše ok

katule1990
23. srp 2020

@tynulaa Taky čekáme vymodlené dítě po IVF, sex máme úplně normálně jako dřív. Jednou jsem u toho trochu krvácela, ale hned to ustalo. Pak už se to nikdy nestalo, sex máme stále celkem často, jsem ve 28tt 🙂. Manžel se ze začátku ptal, jestli mu nemůžeme ublížit, ale vysvětlila jsem mu, že ne, pokud nejsou problémy. I teď se občas po sexu zeptá, jestli je vše ok, jinak se ale vůbec neomezujeme.

tynulaa
autor
23. srp 2020

@katule1990 také jsem právě po ivf a teď ještě dva týdnu budu brát progesteron. Tak přemýšlím, jestli ještě počkat ty dva týdny... Nebo už konečně 😁

andyskarsgard
23. srp 2020

@tynulaa já jsem taky po ivf, po 10 letech vymodlene.. 😳 A doktor nám sex nedoporucil. A v 14 tt jsem měla obri hematom a málem o miminko přišla.

katule1990
23. srp 2020

@tynulaa Taky jsem brala Utrogestan do toho 12-13tt. Zaváděla jsem 6 bobulek denně (2-2-2), pak se to kolem toho 12tt postupně vysazovalo. Brala jsem to, jak mi řekli, ale každodenní šílený výtok z čípků tolik týdnů byl fakt strašně otravný. Nicméně nevolnosti byly horší 🙂. Jinak jsme teda měli sex i přes ten Utrogestan normálně i v tom 1. trimestru - většinou večer před zavedením těch dvou globulí na noc. Sice tam asi ze dne ještě něco bylo, ale holt jsme se pak pořádně umyli, no 🙂.

tynulaa
autor
23. srp 2020

Já jsem dneska právě fakt asi 3 hodiny přemýšlela o sexu😂
Můj samozdrejmně nechce, bojí se...
Takže to ještě tři týdny vydržím do screeningu a uvidíme pak😄
Jinak máš pravdu ty globule jsou už otravný.

majina89
23. srp 2020

@tynulaa nemohla jsem otěhotnět 5 let. A když se podařilo, sexovali jsme nadale i cele těhotenství 😅když MUDr nic nezakazal...

marketanova
24. srp 2020

S partnerem jsem měla do konce těhotenství a myslím, že bylo vše v pořádku. Sex by se měl stát součástí vztahu i během těhotenství.