3. těhotenství, jak jste na tom byly s bříškem a pohyby?

lukza
22. dub 2016

Ahojky všechny co jste potřetí tehu a nebo máte tři deti.
Jak jste na tom byly s bříškem a pohyby u třetího tehu.
Já mám snad zatím nejmenší za všechny tehu az jsem s toho nervózní ☹

sylva76
22. dub 2016

@lukza ahoj, jmenuju se Sylva a taky čekám třetí a přijde mi, že se méně hýbe než předchozí. Jsem v 31. týdnu a moc nedivočí. I když si říkám, jestli to není tím, že už jsem zapomněla 🙂 Zato břicho mám pořádné...Mezi kluky mám docela rozestup - prvnímu bude 15 a druhému je 10 let.

shine2015
22. dub 2016

@lukza v 18tt mas jeste spoustu casu na pohyby....nestresuj se tim. Brisko jsem mela nejvetsi..a celkove treti tehu pro me bylo nejvic narocny. Ale jsem stastna za tri deti.
Tak at jste vporadku a vse je ok. 😉

kittynka
22. dub 2016

Ahoj,já mám 7 leteho Adama,1rok a dva měsíce starého Tobiase a na přelomu července a srpna se nám narodí konečně holčička. Pohyby cítím od 18tt víc,před tím to byli jen takový motylci a v 19tt už malou cítil na ruku i manžel. Malá tam sebou mrská furt, až to začíná bolet. Kluci byli oba takový míň pohyblivější, lenivý a můžu říct,že mi to vyhovovalo víc. 🙂 nebojte,tak za týden dva to bude zase víc cítit 🙂 prostě jsou některá miminka lenivější. 🙂 jinak nejen u mě ale i u pár známých, co čekají alespoň druhé je to tak,že holky jsou živější 🙂 ale to může být náhoda 🙂

pety91
22. dub 2016

Tak jestli roste normálně podle ultrazvuku , tka není co řešit 😉

kittynka
22. dub 2016

@pety91 přesně tak 🙂

verka4d
22. dub 2016

@lukza U třetího jsem pohyby cítila nějak kolem 19.týdne,ale bylo to nejspíš tím,že jsem už věděla,jak to má "vypadat",jinak bych si toho asi ani moc nevšimla. U dvou prvních jsem měla velká břicha,ale u třetího malinké,i když se nám holčička narodila v červnu a člověk na sobě neměl zimní věci,stejně to na mě nebylo nijak moc vidět,dokonce jsme se potkaly s kamarádkou týden před porodem a ona na mě nic nepoznala!! Pro více lidí v okolí to bylo překvapení,kdo nevěděl.ani by nepoznal. Myslím si,že velikost břicha nemá žádný význam pro správný růst a vývoj miminka. Přeji příjemné a bezproblémové těhu a zdravé a spokojené miminko !! 😉

frndafrrr
22. dub 2016

Tak já jsem teprve ve 3. měsíci 3. těhu - otěhotněla jsem 2 měsíce po 2. porodu a musím říct, že na pupku je to řádně znát, váha stojí, ale bříško( no nevím, zda se tak dá nazývat) mám jako v 6 měsíců v těhu minulém.

lukza
autor
22. dub 2016

holky děkuji za uklidnění jste zlaté 🙂) ja vím že je hlavní že mimi roste jen jsem znejistěla

@pety91 mimi roste ale dr. tedka nepřeměřoval že vše se zkontroluje na utz ve 20 týdnu a tak jsem jen znejistěla

jinak holky budu ráda když tu zustanete
@kittynka gratuluji k holčičce 🙂) ja mám také dva kluky ale co tedka čekáme nevíme

lukza
autor
22. dub 2016

@frndafrrr ty jo to jsi otěhotněla brzo to věřím že je bříško velike jinak koukala jsem ti na profil a je mě strašně lito co se stalo přeji at toto těhu je uplně bez problemu 🙂)

frndafrrr
22. dub 2016

@lukza Děkuju, tobě samozřejmě taky bezproblémové těhu. A at si prcci bydlí, jak si bydlí, hlavně ať se jim tam daří. 🙂

lucie11111
22. dub 2016

jsem teď v 17tt 3.ho těhotenství a bříško nemám skoro žádné, vypadám jako bych se víc najedla. V prvním těhu bylo bříško trošku vidět až po 20tt, v druhém těhu okolo toho 16tt. Jinak teď jsem byla u dr. samotnou ji překvapilo, že na mě není nic vidět, ale mimi podle ultrazvuku odpovídá, pohyby už cítím asi 14 dní, ale s těma pohybama je to hodně individuální. Nestrachuj se, určitě je vše o. k.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru