Holky premyslim ze si necham dat melirek abych nejak vypadala ale nevim zda by mi chytil. Mate nekdo zkusenosti ze mu barva nechytla jako obvykle?
Barvila jsem se celé těhu a barva mi pokaždé chytla bez problému jako předtím 🙂 Všechny barvy 🙂
mě se taky nestalo, že by mi melír nechytl. Ve středu zrovna jdu ke kadeřnici a už se těším, že budu zase kočka 😀
Chytnul úplně v pohodě.
u mě bylo všecko bez problémů,a barvím se průběžně každý druhý měsíc,protože mi vlasy rychle rostou,jen šedivět jsem začala brzo,i když jak se to vezme,máma začala o deset let dřív 🙂
taky jsem s barvením neměla žádný problém 😉
Úplne v pohode. Farba chytila ako vždy.
Taktéž barvička v pohodě chytla, na poslední jsem byla den před porodem, jen pak v porodce, když jsem se v noci potila vedrem, tak trochu barvy zůstalo na polštáři 😀
Mně obvyklý přeliv nechytl, resp. chytl o dost světlejc a rychle se vymyl. Ale s barvou či odbarvovačem by to asi bylo jiné, ty ale nepoužívám.
Melír byl vždycky bez problému, jenom u barvy se mi jednou stalo, že mi barva chytla o dost tmavěji než obvykle....ale taky je možný, že jsme se s kadeřnicí prostě zakecaly a nechala mi to tam dýl 🙂
U obou těhotenství jsem se barvila i melírovala a chytalo to naprosto v pohodě. 😉
ja kdzy jsme byla tehotna s nasim malickym tzak me nechytala blond barva tak sjem to strihla na hnedou a tak uz mi to zustalo🙂
ja se taky barvila a v klidu..
Jako kadeřnice mohu potvrdit,že barvy chytají naprosto bez problémů,nikdy se mi nestalo,že by někomu nechytla.Jiná věc je ta,že by se mělo barvení v těhotenství omezit a první trimestr vůbec nebarvit.Přece jen je to chemie,která jde do těla a kdo si myslí,že ne,mýlí se.Ale to je na zvážení každého jedince,samozřejmě chceme být všecky krásné 😉 Co se týče toho,že déle nechaná barva na hlavě chytne tmavěji,není to pravda,barva působí určitou dobu a nemůže po 30 minutách začít tmavnout 🙂 Je to spíše volbou odstínu,pozor na hnědé,chytají daleko tmavěji,než si zákaznice myslí.Chce to mrknout do vzorníku,u kvalitních barev odstíny odpovídají.Tak ať jste holky krásné 😉
barvila jsem se jak doma tak u kadeřníka a vždy to chytlo jako před těhu.
Tak zrovna včera jsem si nechala nabarvit hlavu. Jsem v 19 týdnu. Nechytlo to vůůůůůůůůůůůůůůůbec, vlasy mám po zadek,takže jsem kupovala 2 barvy. Nakonec jsem teda utratila 300 za nic 🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mě se tedy nestalo že by mi to nechytilo a to mám už dvě těhotenství za sebou 😉