Bobová dráha. Jaký máte názor v druhém trimestru těhotenství?
Jaky mate názor nebo zkušenost na ježdění na bobove dráze v tehotenstvi? 2 trimestr . Díky
@ovin
nejlepsi byla diskuze zalozena proti me a lichozroutovi,autorka cekala jak dostaneme ceres a pritom to nakonec schytala ona :D
@zelenaesmolda tchýně vzala malého na procházku,prej,ať si odpočinu. Kurna,co šlo,to bylo uděláno za jeden den a já neměla do čeho píchnout 😁tak vlezu sem a vy tu řádíte 😂
@ovin fakt?! Já chytla jen začátek,ale pak jsme se pustili do zahrádky. Jsme u známého na baracku,tak jsem mu to tu trochu zvelebovala,plus jsem se po dlouhé době dostala ke stipani dřeva ...jé,jak já si to užila 😁
Podle mě záleží na tom kde. Třeba v Kutné Hoře se manžel se synem převrhnul a to nejeli nijak rychle.
A ještě musíš brát v potaz to, že ty sice můžeš jet pomalu, ale může do tebe narazit někdo jiný (to už se mi taky stalo).
Tady si člověk rozšíří obzory a dozví, že je vlastně normální v těhotenství pít alkohol, kouřit, tak proč ne jezdit na bobove draze😆

@amazonkajanik Jsem ráda, že se bavíš, ale kam se hrabem na tu diskuzi o tom, jak zlepšit erekci partnera, aby byl lepší výsledek (dodnes nikdo neví čeho). To jestli jsi nečetla, tak jsi o moc přišla. To by mělo vyjít knižně. Neskutečná sranda, až to nakonec museli smazat. 😂