icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

snazimese
8. dub 2018

@adulin22 tak pokud nic neprijde, zkus testnout v to utery nebo ve stredu. Ja si budu muset bohuzel pockat az do ctvrtka nebo patka, to bych mela mit termin MS.

adulin22
9. dub 2018

@snazimese jojo zkusím..To taky za chvíli uteče 😊

snazimese
9. dub 2018

@adulin22 tak uz je pondeli, se nudit se nebudu, takze to utece 🙂 ale vcera vecer me v posteli chytla narazova silnejsi krecovita bolest, tak nevim.. :-/

jessulka
9. dub 2018

Ahoj holky, tak u mne se rozjela regulérní MS. Takže dnes 2DC. A asi se objednám na gyndu, že je divné, že jsem to dostala o týden dřív.

adulin22
9. dub 2018

@snazimese jojo to uteče jak voda 😊 tak třeba je to uhnizdovani 😊 mě dnes taky opět bolí břicho a už začaly i prsa, ale ani ne tolik na dotek, ale když jdu že schodů, nebo popobehnu, tak je to bolest hrozná hlavně nahoře.. 😏 ms zatím nikde tak nevím 🤔

adulin22
9. dub 2018

@jessulka a máš to fakt silné? Třeba je to to nidacni krvácení 🙄 ale na gyndu bych si určí zašla

snazimese
9. dub 2018

@adulin22 ja citim v prsou jen lehke bodani v prsou a to jen kdyz jsem uplne v klidu. Ale vcera vecer me chytla hnusna krec do podbrisku, ale behem chvilky to odeznelo.. Tak nevim co si mam myslet.. :-/

zak1991
9. dub 2018

@jessulka Ahoj, tak potvora dorazila? To mě mrzí. ☹ Já ji čekám v pátek.

zak1991
9. dub 2018

Holky, mám dotaz trochu mimo téma... Nevíte, jestli neřádí nějaká střevní viróza? Od pátku jak něco sním, je mi špatně, ale za dvě hodiny zas dobrý, dokud se znovu nenajím.

adulin22
9. dub 2018

@snazimese v prsou mě taky picha a hlavně hrozně svedi.. no nevím, jestli to nebude trhu, tak už nevim 😏

snazimese
9. dub 2018

@adulin22 to me jinak nic krom toho, co jsem uz psala. Ale "PMS" jsou u me uplne jine nez kdy jindy..

adulin22
9. dub 2018

@snazimese tak třeba to bude něco jiného 😉 já se taky cítím jinak, ale to jsem se cítila už minulý měsíc 😁 takze jsem zjistila, že se ve svém těle vůbec nevyznam 🙄

snazimese
9. dub 2018

@adulin22 ja se jinak necitim, jen moje "PMS" jsou jine a o dost.. 🙄 a dneska mi obcas i projizdi podbriskem ostrejsi bodava bolest, ktera je zaroven lehce krecovita..

adulin22
9. dub 2018

@snazimese tak to vůbec nevím 🙄

snazimese
9. dub 2018

@adulin22 taky nevim.. Muze to byt cokoliv.. Vim jen, ze mocak to nebude. Ale kdyz nemam tyhle vyraznejsi bolesti, tak porad citim v podbrisku jemny tlak.. Holt nezbyva nez cekat a popripadne zkusit tt v den ocekavane MS pokud nedojde.. Je to bud a nebo

jessulka
9. dub 2018

@adulin22 Ano silne. Uz nestacila ani slipovka a vzdy pri curani to ze mne vyloženě kapalo. Přišlo mi, ze uz i s kousky sliznice. Tak jsem naštvaná. K Dr. se ale objednám, je divné, proc jsem to dostala o tyden driv, kdyz mám pořád pravidelny cyklus 28 dní.
Na nidacni krvácení mi to nepripada. Bricho mne ale od včerejška neboli, bolelo mne nejvíc rano a dopoledne,pak uz nic. Prsa nemam natekla jako při bezne MS. No nevim co si o tom mam myslet.

adulin22
9. dub 2018

@snazimese přesně, nic jiného nejde dělat 😊 doufám, že se dockas // 🤗

adulin22
9. dub 2018

@jessulka je to teda divný.. hodně 🤔 no uvidíš co na vyjde, tam ti asi řeknou víc 😊

snazimese
9. dub 2018

@adulin22 dekuji, napodobne 😊 zatim si to ale nepripoustim, ze bych ty // mohla najit uz tenhle cyklus, ale v koutku duse v to doufam. Nastesti me jeste nelaka testovat, chci to vydrzet do toho dne ocekavane ms 🙂 jen ten podbrisek me znervoznuje :-\

vendelinka08
9. dub 2018

@snazimese podbrisek te prece nemusi znervoznovat..pokud se tam neco deje a bude z toho tehotenstvi..tak je to zcela v poradku. A pokud prijde ms..tak to pak ber jako bolest pred menstruaci...nema smysl se tak stresovat predem a tak se pozorovat. Za jak dlouho cekas ms?

vendelinka08
9. dub 2018

@jessulka a beres nejake bylinky nebo neco by ti mohlo zpusobit drivejsi krvaceni?

snazimese
9. dub 2018

@vendelinka08 tak jak jsem tu uz psala: ja se prave nepozoruju vubec, ale uz je to cca 4 den dneska, co me podbrisek boli. Znervoznuje me ta bolest a ten tlak. Do MS mam jeste 4 dny. A ja nikdy nemela "PMS" tak brzy jako ted. Nekdy nebylo vubec, nebo max 3 dny pred dnem ocekavane MS..A bolest proste neprehlidnes..

vendelinka08
9. dub 2018

Ano...ale pokud je moznost tehotenstvi...tak ta bolest je zcela normalni...proto si myslim ze te to nemusi znervoznovat. Tlak je take normalni..jak rikam pokud se tam neco deje a bude z toho tehotenstvi. A bolest neco znamena...a za 4 dny uvidis co to bude😉. kazda to mame jinak...jak zacatek tehotenstvi tak i pms.

snazimese
9. dub 2018

@vendelinka08 a proto z jedne strany zbytecne nezkousim tt a nelovim duchy ;) je to bud a nebo, to poznam v patek nebo pri nejhorsim o vikendu. 🙂

zak1991
9. dub 2018

@snazimese Ahoj, koukám, že máme stejný termín MS. Budeš testovat až o víkendu? Já jsem hrozně nedočkavá, mám doma jeden test a každý den se přemlouvám, že je na něj ještě brzy...

lotta1234
10. dub 2018

Tak baby, ja dnes 1 DC, zjavne sme presvihli ovulaciu minuly mesiac a predtym aj potom sme boli rozcestovani, tak na snazenie nebola prilezitost. Update pre dalsi mesiac: poctivejsie sledovat prejavy ovulacie a robit si testy v dlhsom casovom intervale.
Nie som smutna, len 1 mesiac sme sa zacali snazit.
Drzim palce vsetkym, ktore este cakaju na pozitivny test 🙂

minanek
Autor odpověď smazal
jessulka
10. dub 2018

@vendelinka08 Právě že jsem teď pila asi 3 týdny nějaké bylinky od babky bylinářky, které by měly pomoct otěhotnět. Byly v nich i hormony. Tak nevím, jestli je přestat pít, když mi to takhle rozhodilo cyklus, nebo jestli v tom dál pokračovat.

snazimese
10. dub 2018

@zak1991 Ahoj. Nejspis asi az nekdy o vikendu, jeste nevim presne. Ja se ani moc krotit nemusim, me v tom tak nejak "brani" strach pred dalsim zklamanimz toho, ze to jeste nevyslo..

adulin22
10. dub 2018

@snazimese
@jessulka holky? Ak dnešní překvapil...ráno, po 2 dnech..se objevilo toto..nemůžu tomu uvěřit 😲

Strana