icon

Čerstvě těhotná

elis2013
19. kvě 2013

Ahoj všechny čerstvé těhulky,
včera se mi potvrdila má domněnka, že se zadařilo a na testu mám krásné // čárky. Jsem z toho ale pořád nějak vyplesknutá, s přítelem (za 2 měsíce už manželem 😀 ) se o mimi snažíme už dlouho, jen nám nepřály mé zdravotní problémy, takže jsme to museli několikrát odkládat...ale nakonec se zadařilo 🙂 Jenom mě to asi pořád nějak nedochází.... :(
Chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom vy, podělit se s vámi o společné pocity související s tímto neskutečným darem 🙂 těhotenstvím 🙂
Jinak dle kalkulačky jsem v 4+1tt 🙂 takže opravdu čerstvě těhotná 🙂
Těším se na vaše příspěvky 😎

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl tak jsem dneska byla na pohotovosti. Sliznice vysoka, nicmene zatim nic moc videt neni. Boli me pravy podbrisek, tak kvuli tomu jsem jela a podezreni na mimodelozni, je tam cysta, ve ktere to muze byt...brali mi hcg, na to si mam volat odpoledne :o/

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer Prý většinou stoupá jinak u mimod....ch jo...myslím na Tebe a doufám,že vše bude o.k. 😉

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer no,kámoška šla tenkrát do nemocnice s tím,že je těhotná asi 3.tt...byla v 5 tt...a strašili jí, že je mimoděložně...dělali ji laparku....a bylo vše o.k.....bylo to miminko...dnes mu je 8 let...

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl no u mimodelozniho stoupa pomalu popř. klesá. takže ted z tohoto odběru dle me moc nepoznaji....uvidime, za hodku volam na vysledky

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer Já jsem měla ale malý hcg 195 15 dní po transferu...a jsme v pořádku...Snad taky budeš.....Já netušila, že mimi může být v cystě... 😲

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl no ja popravde teda taky moc ne, mozna jsem ji uplne dobre nepochopila nebo mi to chtela nejak laicky priblizit, nevim....

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer hmm,tak to nevím,jak to myslela.... 😒

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl no spis ted porad vnimam ten prav podbrisek, ze mam strach,a by to fakt nebyla extruvka...zas na druhou stranu sice rikala, ze nic jeste neni videt, ze mozna v jednom miste v deloze se ji zda, ze by ev.mhlo byt, ale nevi a do zpravy napsala, ze zatim v deloze nic...tak tim se uklidnuju, ze fakt citim jen tu cystu a panikarim

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer no ono to trvá než vajíčko doputuje /cca 7 dní/a než se zahnízdí /6-12 dní/,proto to každá má totálně jinak,i kdyby otěhotněla stejně jako některá jiná...Asi se nějak špatně vyjádřila...jinak jsem četla,že cysty samy mizí v těhu.....já ji měla při stimulaci,takže musela ven...jinak by rostla cysta a ne folikuly...ale když už to je v těhu,tak se s tím asi nic nedělá... 😉

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer no tý kámošce tvrdili,že je asi mimoděložně a on to byl žloutkový váček nebo co..no masakr....máš velikýnský bolesti...u mimod.prý jsou strašný... 😒 Kámoška,ale taky měla křeče,když byla v tom 5 tt.... 😉

kocka5
3. led 2014

@muddledgirl Ahoj, já taky nevolnost rozjídám 😉 a snažím se nežrat ty cukrové věci (cukr, bonbony) ...... vypadá to, že to máme podobně........ 🙂

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl jj, to ja vim, ze jsou velke bolesti. jsem proodni asistentka a sem tam nam takhle privezly praskle mimodelozni- mordor! ale vis jak, kovarova kobyla 😀

muddledgirl
3. led 2014

@kocka5 Já už mám nahoře 7 kg.. 😀 😒 😒 😒 .děs běs...no,doktorka mi řekla,že pokud se tím necpu od rána do večera,tak,že je to o.k...No,skoro cpu...dnes jsem k snídani měla 2 rýžové polomáčené chleby,asi 3 bonbony... pak ledové kafíčko,které letělo...vzala jsem si ten sušený zázvor v lékách a dobrý a pak 2 suchý rohlíky...no .Až doklidím pomalinku /poprvé tak nějak uklízím....furt jsem to měla zakázaný a teď nikdo nic neřikal...tak co....../ a půjdu něco koupit k jídlu,ale vůbec teda nevim co...

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer no,tak Ty tomu vůbec rozumíš.....tak uvidíš kočíí,já Ti moc přeju,ať je to o.k... 😉

muddledgirl
3. led 2014

@kocka5 No,já třeba to mlíko v kávě taky nedávám...nepiju ji cca od konce 7tt ani meltu nic...ale co miluju je tvaroh s jogurtem,speciálně straciattela..nejsou tam nijak zvlášť špatný věci......no cukr tam je,to je jasný... 😉

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl tak hcg 70j...a diky za podporu:o)

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer 😒 a nemůžeš být jen chvilinku?

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl no abych ti pravdu rekla, rpipadam si jak mantak ted, protoze sice jsem mela cyklus takovy nepravidelny, ale kdybych pocitala klasiku 28dni, tak jsem 3 dny po vynechani MS...takze asi 4+3...takze uplne nic! :o)...ale to je tim, ze jsem se testovala uz pred ms, dobre mi tak :o)

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer hele,já myslim,že to může být dobrý...já byla po IVF,takže mně nikam putovat nemusela a bylo 3-denní a 4+1 jsem měla těch 195....Tvé musí ještě x dní putovat,já myslim,že to může být o.k.

loafeer
3. led 2014

@muddledgirl doufejme:o) Podám hlášení , jakmile se neco dovím a doufám, žes i to pak budem užívat 😀

muddledgirl
3. led 2014

@loafeer ťeď jsem četla,že některý holčiny měly v 5 tt po IUI jen kolem 50 a dopadlo to dobře...tak držim pěsti...

marmazel
3. led 2014

Ahojky, mám takový dotaz, jsem byla u dr. že jsem měla pozitivní těhu test ( mala bych být 4+2), ultrazvuk mi nedělala, jen mi prohlídla a napsala mi neschopenku, na ultrazvuk mám přijít 14..... je to normální?

zabzulka
3. led 2014

@marmazel je🙂 přišlas moc brzo..měla jsi nějaké problémy?

marmazel
3. led 2014

@zabzulka o mimi se snažíme rok. kuli práci jsem s neschopnou počítala. ale zarazilo mi že mi ji napsala hned.to je ten test tak spolehlivý? ani krev mi nebrala. co když pak na ultrazvuku mimi nebude?

zabzulka
3. led 2014

@marmazel testy jsou spolehlivé, mi taky dr. krev nebral..a pokud máš těžkou práci, tak neschopenku napsala raději hned, aby nedošlo k nějakému problému..a po další kontrole se uvidí 😉

marmazel
3. led 2014

@zabzulka Ttj. to si mě uklidnila. a pak na ultrazvuku bylo vše ok?

zabzulka
3. led 2014

@marmazel minulé těhotenství to tak bylo..přišla jsem brzo, v pátém týdnu, nic nebylo vidět, o týden později už jo..
teď jsem 5+4 a k doktorovi zajdu příští týden

marmazel
3. led 2014

@zabzulka já sem si taky říkala, že půjdu dýl, ale kůli práci ( děláme 12 hodin a tahám ráno těžký balíky) sem tam radši šla hned. testy sem si dělala 2 ( od stejné značky)

marmazel
4. led 2014

co si myslíte o tom, že může být test falešně pozitivní?

muddledgirl
5. led 2014

@marmazel duch může být i bez těhotenství...ano....měla jsem to tak několikrát...ale jasná čárka, podle mého ne...

Strana