icon

Čerstvě těhotná

elis2013
19. kvě 2013

Ahoj všechny čerstvé těhulky,
včera se mi potvrdila má domněnka, že se zadařilo a na testu mám krásné // čárky. Jsem z toho ale pořád nějak vyplesknutá, s přítelem (za 2 měsíce už manželem 😀 ) se o mimi snažíme už dlouho, jen nám nepřály mé zdravotní problémy, takže jsme to museli několikrát odkládat...ale nakonec se zadařilo 🙂 Jenom mě to asi pořád nějak nedochází.... :(
Chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom vy, podělit se s vámi o společné pocity související s tímto neskutečným darem 🙂 těhotenstvím 🙂
Jinak dle kalkulačky jsem v 4+1tt 🙂 takže opravdu čerstvě těhotná 🙂
Těším se na vaše příspěvky 😎

ewiiika
20. led 2016

Holky vas boli prsa? Me tedy vubec...ale ani při prvnim těhu mě nebolely... Jinak já závidím @jsemloupacek že máš utz,já až za 14 dní a doufám,že v 6tt už neco uvidí :-/ teda 6tt podle menstruace...
Jinak holky děláte si pořád trsty? Zda Vám čárečka sílí?

mike2015
20. led 2016

@ewiiika prsa?boli neskutečne a dost se zvetsily rekla bych i tak o číslo ze jsou větší. Každý pohyb hrozne boli 🙂 ja si dělala test včera jsem 5+0 a testovací čárka je daleko silnější než kontrolní 🙂 a to bylo večer a hodně jsem pila. Ja půjdu na utz 7+0 tak snad uz uvidí i srdicko trochu se bojim ze bude ještě brzo

michaela110
20. led 2016

Dobré ráno dámy!

Přidávám se k čerstvě těhotným 🙂 .
Podle propočtů bych od prvního dne poslední menstruace měla být 6+1 ale měla jsem později ovulaci, tak nevím jestli se to lépe nepočítá od ní. Ae to se dozvím zítra na gyndě 🙂 .
Jak to máte se sportem? Začínáte se nějak omezovat už teď na začátku?
Jediné co jsem zatím opustila je golf a ve fitku neposiluju, ikdyž bych asi ještě klidně mohla. Nějaké vaše postřehy, nebo zkušenosti?

opeth
20. led 2016

Také bych se ráda přidala těhulky 🙂 Já jsem dnes 5+1 a na kontrolu jdu 26.1. tak jsem zvědavá, zda půjde "něco" vidět...psychicky se připravuji už nyní protože mě pravděpodobně čeká odběr krve, kterou mi nikdy nebrali 😀 Tak snad jim tam nezkolabuji. Mě těhotenství napadlo den před očekávanou MS právě proto, že mě bolely bradavky, což mi nikdy předtím nedělalo, no a večer se mi na testíku objevila slabá čárka, která sílila 🙂 Dělala jsem si předevčírem a opět silnější..jen tak pro kontrolu 🙂 Jinak mě neskutečné bolí kříže, ale to už 3 týdny (sklonila jsem se pro boty a už se málem nepostavila). Pak mi cvaklo, že to je asi taky příznak. Krom bolesti bradavek, bolesti v kříži, únavy a občasného pnutí v podbřižku mi zatím nic dalšího není 😀 Ale už se moc těším, až budu mít po kontrole a bude to jak se říká potvrzeno 🙂)

marcat
20. led 2016

Me zacly bolet prsa cca tyden pred ocekavanou ms a boli do ted 🙂 ale zadny extrem.jinak ja testovala 4x minuly tyden nejak po tom co mi vynechala ms a ja citila ze je neco jinak.. testovaci byla kazdym dnem silnejsi ale zdaleka ne tak jak kontrolni. Ted uz netestuju, v patek jdu k doktorce tak se nechci stresovat .. 🙂
@opeth s tou krvi jsme na tom podobne 😀 a s tim sportem, ja ho teda ted na zacatku radeji lehce omezila

eviicka
20. led 2016

Ahoj holky, jsem na tom podobně jako vy, dneska bych měla být - 4+5. Pokud byste uvažovaly, že uděláte uzavřenou diskuzi, ráda se přidám, nechce se mi moc přispívat takhle veřejně 🙂.

opeth
20. led 2016

@marcat Taky jsem se cítila jinak, nevím jak to přesněji uvést, prostě to byl pocit 🙂 Já už na testy taky prdím 😀 Já teda musím zrušit hodiny jumpingu (kamarádce co chodí se mnou se musím na něco vymluvit 😀 ) A chodím jen na jogu, tak tam se vyhnu některým pozicím, které nejsou doporučeny a po kontrole to budu muset říct cvičitelce, ať se nediví, že některé asány vynechávám 😀

opeth
20. led 2016

@eviicka Jsem klidně pro 🙂 jen těžko říct jak se to dělá protože jsem tady nová tak se tu ještě moc nevyznám 😀 😀

ewiiika
20. led 2016

@mike2015 tak to ti nezavidím :-/ ale to zvětšení vlastně ano 😉 tak každá jsme jiná a každý těhu je jiný 🙂 jeee a koukam,že jsme stejně 😀 já měla též včera podle MS 5+0tt. Ale myslim si,že jsem méně a taky mám utz 7+0 😀 😀 😀
Vážně jsi měla testovací čárku silnější? To je super 🙂 já včera odpol taky testovala,byla silnější než v pondělí po ránu,ale že by byla extra silná to ne...
A v zádech tě ne nebolí?
Jak píše @opeth tak i mě bolí v kříži jako prase :-/ no jo,někoho v kříži,někoho prsa...

ewiiika
20. led 2016

@eviicka ja jsem taky pro 😉

jsemloupacek
20. led 2016

@eviicka taky se přidám. a dokonce jsme založily FB skupinu 🙂 kdyby někdo preferoval FB🙂
pošlu info, jsme tajné 🙂

jsemloupacek
20. led 2016

@ewiiika jinak já jsem testovala od 6 dpo do 18 dpo až byla testovací silnější než kontrolní , info na mé zdi

marcat
20. led 2016

Holky tak az bude nekde nejaka ofiko skupinka dejte info, rada se pripojim. Ted uz utikam do prace. Tak hezky den tehulky 😉

ewiiika
20. led 2016

@jsemloupacek tak ja netusim kdy jsem mela ovulku,nechali jsme to náhodě a ejhle 🙂 já našla na testu // až 35.den cyklu... Což bylo teď v pondělí...ale včera odpol už byla silnější než předešlý den,tak snad bude sílit i nadále...

mike2015
20. led 2016

@ewiiika a kolikaty jsi DC? Já dnes 36 a opravdu jsou ty čárky úplne jasne silnější než kontrolní. Doma vyfotím 🙂
V zádech poboliva ale ja mam problémy se zády tak uz si to ne připouštím 🙂 spis se mi zhoršil ekzém mužů se udrbat. Tak jestli je to k tomu nevím. Se nedočkám kontroly strašne se bojim o to malicke :-/ snad bude vse v poradku🙂

jsemloupacek
20. led 2016

Tady je uzavřená skupina: https://www.modrykonik.cz/group/7252/

opeth
20. led 2016

@jsemloupacek výborně 🙂 já ji chtěla vytvořit, ale zatím jsem tady krátce tak nemůžu :-/ budu ráda za přidání 🙂

jsemloupacek
20. led 2016

Vytvořena skupina Čerstvě těhotná 🙂 https://www.modrykonik.cz/group/7252/

@eviicka udělala jsem z tebe moderátorku skupiny 😝

ewiiika
20. led 2016

@mike2015 já jsem 37 DC...ale jak říkám,prví pozitivní test jsem měla teprv v ponděli a to bylo 35 DC,předtím sněhobílo...
jasan,klidně vyfoť,ráda mrknu 🙂 jj, s tou kontrolou to chápu,ten čas se strašně táááhne...a člověk je takovej nejistej...ale vydrž 😉 já si zakázala číst ty nehezký dizkuze "samovolný potrat atd",pak se děsím že se to může stát i mě...samozřejmě může,ale my to neovlivníme ☹ ale stresovat se nehodlam...takže klid,hlavu nahoru a úsměv holky 😀 😀 😀

sarabi86
20. led 2016

Dobre dopoledne tehulky, tak mi mame po ko. Je videt plodovy obal a cosi se tam uz rysuje. Michaela 110 jsme uplne ve stejnem dni 6+1 😉 chodim, co tyden na ko, doktor mi chce delat radost a uklidnovat me, kdyz jsme se tak dlouho snazili, za tyden uz by melo jit videt embryo. Jinak holky, cvicit chodim, mam posledni lekci s trenerem a pak uz sama, ale spis je to takove protahovani a lehle posilovani, plus light kardio. Dokud to pujde, tak budu chodit. Rada se pridam do soukrome skupiny, ale pouze ma MK. Facebook jsem smazala. Zaspamuju vam tu fotku jestli nevadi 😉

jsemloupacek
20. led 2016

Tak holky, šup do skupinky 🙂 kdo to chce souromě a ne tady veřejně, 🙂

maruskau9
20. led 2016

@jsemloupacek mohla bych poprosit o info k FB skupine,diky!!! 🙂

eviicka
20. led 2016

@jsemloupacek jé děkuju,

teď jsem v práci, tak večer všechno dočtu 😉.

mike2015
20. led 2016

@ewiiika Tohle je první fotka 34DC, ještě to není po zaschnutí. Ale po zaschnutí ta testovací čárka opravdu je silnější než kontrolní 🙂 hlavně testovací naskočila i dřív než kontrolní, takže jakmile se test nasál okamžitě tam byly dvě čárky. až budu doma zkusím vyfotit i ze včerejška 🙂 Dá se podle toho poznat jestli ovu proběhla normálně nebo třeba byla později ?

ewiiika
20. led 2016

...pisnu do skupiny

pipulka
2. bře 2016

@elis2013
@elis2013 blahopřeji k těhotenství, hlavně nechoď brzy na gyndu. Já šlo hodně brzy a doktor mě ještě víc vynervoval. Dle těh. kalkulačky jsem měla být 5+1 a doktor mi řekl že je to mladší tak 4+6 tak uvidím teď jak to dopadne. Přeji ti hodně štěstí.

adussandrus
3. bře 2016

Ahoj holky kde máte tu uzavřenou skupinu moc se tady neorientuji .....Díky
😉

babickamary
4. bře 2016

@ewiiika U měně byla bolest prsou úplně prvním příznakem, který začal v prvních týdnech, když jsem ještě o těhotenství nevěděla. Asi do 6. tt se to zhoršovalo a i mě to trápilo. Taky se strašně zvětšily a to jsem nějak nepřibrala.

sarabi86
5. bře 2016

Zdravím holky, kdo z Vás už ví, že čeká miminko nebo se o něj snaží, nabízím za zvýhodněnou cenu Femibion 1 dvojbalení..... je tam celkem 60 tablet, já z toho užila 15 tablet. Trvanlivost 07/17. V případě zájmu napište do soukromé zprávy a domluvíme se.

studentka123
6. bře 2016

Moc moc prosím o vyplnění dotazníku…POUZE PRO AKTUÁLNĚ TĚHOTNÉ ŽENY..každý vyplněný dotazník mě posune kupředu k vysněnému titulu, tak pokud máte 10 minutek času pomozte mi…velké dík!!! http://www.survio.com/…9U5D1Y0X6F0Q

Strana