Dá se otěhotnět už 8. den cyklu?
Vím, že technicky je možné vše, ale spíš mě zajímá, vlastní zkušenost... díky 😉
Styk 8DC, ovulka 10DC. Styk samozrejme neznamená otehotnenie, na to treba ovuláciu.
Tak ja otehotnela az 21.den cyklu, mozne je vazne vse 😀
já myslím že dá 🙂
Možné je asi úplně vše, protože obvykle mám ovu 15-17DC a po biochemickém těhu jsem otěhotněla okamžitě a to 9DC.
Je to možný, už od 5.dne je tam šance na otěhotnění....každý cyklus není pravidelný na dny a hodiny...jeden měsíc to může jít druhý ne....takže 8.den určitě!
Netušila jsem, že v rámci Dnů HiPP budeme řešit i otěhotnění 🙂 Co moje znalosti biologie člověka sahají, musím v rámci studia na lékařské fakultě projít anatomií, fyziologií a celou řadou dalších předmětů, tak otěhotnění je možné i 8. den cyklu. Lidské tělo umí všelijaká kouzla 😀
8 DC to už je pomalu začátek plodných dní u průměrné délky pravidelného cyklu. Ještě to není úplně ten střed, ale určitě to je možné a už tam pravděpodobnost stoupá.
Vlastní zkušenost nemám ale má ji kamarádka. Pořád se jí nedařilo otěhotnět, takže chodila k Dr a byli oba v pořádku. Nakonec zkusili ovulacni testy a ten ji ukázal, že se jí tvoří vajíčka hned po menstruaci, takže pak se jim to hned povedlo. Každý organismus je jiný.
No, tak já nevím, jaký den cyklu jsem otěhotněla, protože jsem měla mentruaci kvůli nemoci dost nepravidelnou. A i v nepravidelnosti jsme otěhotněli 😀 No, kdo by to čekal 😀
Určitě, každé tělo je jiné, já například otěhotněla v den, kdy měla dojít ms 33dc, do té doby pravidelná ms, to bylo fakt překvápko, takže od té doby upozorňuju, že na plodné a neplodné dny se nehraje 😉

Já otěhotněla 6. den 🙂