Dneska necítím pohyby mimča Je to normální?

kathlin
13. črc 2011

Ahojky je normální že necítím dneska žádné pohyby a kopání dítka??včera a jindy kopal docela často ale dnes od rána vubec.

anieanne
13. črc 2011

Taky jsem to tak měla, někdy kopal jako divý, a jindy jednou dvakrát za celý den.

veronikaprostenika
13. črc 2011

Cetla jsem, ze snad az do 25.tt se nemusis stresovat, pokud jeden den pohyby necitis, mimco ma jeste spoustu mista, takze se treba prevalilo jinak a kope do mist, co nejsou tak inervovana.
Kdyz bys pak v 25.tt necitila pohyby nejakou dobu, tak se doporucuje vypit sladky dzus, a ten ma mimco "probudit", aby se ozvalo

sussanah
13. črc 2011

Zatim bych jeste neplasila, 20tt je porad jeste relativne malo. Myslim, ze dr chteji, aby byly pohyby pravidelne nekdy od toho cca 24tt. Taky je dneska blby tlak, klidne to muze byt ovlivnene, ja kdyz se necitim dobre, tak se maly taky moc neozyva. Pockej do vecera, pokud nic, tak zajed na pohotovost. Ale urco to bude v pohode, ber to tak, ze nektere prvorodicky jeste pohyby ve 20tt ani neciti 😉

fram
13. črc 2011

je to normální, já kvůli tomu jela na pohotovost. Byla jsem stejný tt jako ty. Mimi se mrskalo jako divý, jen jsem to prostě necítila. Možná i kvůli tomu, že mám placentu na přední stěně. Kdybys byla moc nervózní, klidně zajdi k dr., aspoň te uklidní.

blueapple
13. črc 2011

Bude to určitě OK, moje doktorka tvrdí, že i 2 dny bez pohybů jsou ok (to se mně osobně nezdá..myslím že den je max.), mimi jsou některé dny línější, nevím, jak u vás, ale tady je vedro na padnutí, třeba je takovou rosničkou a šetří energii v tom vedru.
Pro klid duše ho zkus nějak "vzbudit". Určitě už víš, kdy "víc" kope, třeba, když si lehneš na bok nebo klekneš. Zkus udělat tu polohu, kdy zaručeně dřív kopalo a uvidíš. Také mě napadá třeba 5 dřepů nebo nějaké takové cvičení, které by ho rozhýbalo.
Jinak souhlasím s tím, že radši zbytečná návštěva nemocnice je lepší než něco zanedbat a pak litovat.

aemmi
13. črc 2011

já myslím, že v pohodě, já donedávna měla dny, kdy jsem o malé vůbec nevědala Ve 20 tt jsem necítila ještě vůbec nic.

usounek25
13. črc 2011

ahoj, taky jsem to tak mívala, hlavně ze začátku, když jsem byla taky tak do toho 25. týdne. Jeden den se vrtěl pořád a pak z toho pomalu vůbec a já z toho byla nervozní. Mimča se různě v břiše otáčí a někdy ty pohyby prostě necítíš. Jak radí holky, zkus si třeba lehnout na záda a trošku do bříška drcnout a mimouše vzbudit. A kdybys měla jakékoliv pochybnosti tak jeď k dr. ať se raději na mimi koukne 😉 . Ale určitě je vše o.k.

alice.r
14. črc 2011

Já zas mám stíhu z toho, že prcek se tam občas mele, jako by měl epileptický záchvat. Říkala jsem to dr. a prý mám sledovat jen abnormality, že prý bude aktivní takle celý těhu. No, snad je vše ok a nic mu nechybí. Někde jsem četla, že je v tomto stadiu pupečníková šňůra dlouhá až 50cm. Tak si říkám, jak se s ní tam asi mele. No nic, člověk se na to musí dívat pozitivně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru