Doktorka určila pohlaví ve 13.tt. Mohu s tím už počítat?
Ahojky holky, byla jsem dnes na Screeningu a jsem 13+2tt a doktorka už mi řekla pohlaví a viděla chlapečka. Chtěla jsme se zeptat jestli s tím už opravdu počítat a nebo se ještě muže ukázat holka?
tak s tím bych moc nepočítala, vím o mamince tady na MK, co čekala chlapečka a porodila holčičku....
Pokazde nam rekli holcicku, na tom prvnim screeningu je to takove nejiste, nam to i tak rekli, ze "vidi holcicku"... ale mame to potvrzene snad 4x, i MUDr. Vlasinem (2.screening), tak snad... bychom mu pokazili statistiku 😅
Nám doktor řekl na 95 % holka a máme ji. Ale byla příhodne natočená. Moc jsem se k tomu neupinala a počkala si na další potvrzení, než jsem začala nakupovat holčičí
Nám řekla paní doktorka pohlaví až v 16. týdnu a ve 22. nám jej potvrdil MUDr. Vlašín. Naštěstí se pak už u porodu žádné překvápko neodehrálo a máme holčičku, kterou nám řekli i doktoři 😉
V 13. tt bych to od lékařů brala ještě s rezervou a co tak čtu, tak jsem překvapená, že evidentně mýlit se mohou až do poslední chvíle 😀
Ještě, že to nebyl náš případ - my jsme jméno pro kluka vůbec neřešili 😅
Mně totiž doktorka přišla tak na 100% jistá ☺️ Jen mi to přišlo strašně brzy, vůbec jsem to nečekala. Říkala, že chlapečci mají hrbolek nahoru a holky mají rovně ☺️
Já čekala jistojistě chlapečka, ještě se tahal za pindika na ultrazvuku 😂😂 a porodila jsem holčičku kupodivu bez pindika 😁😁 a to byl ultrazvuk někdy 21 tt, na dalším se mimco schovavalo a jiný už se nedělal.
@zmrzlink jak pisou holky, jisty je to az po porodu. Kazdopadne nam bylo taky receno pohlavi uz na prvnim screeningu. U prvnino syna nam pani doktorka rekla, ze na 70%kluk a u druheho syna si byl pan doktor dokonce jisty,ze kluk. Ale mam kamaradku a ta cekala holcicku a narodil se chlapecek. Takze i to se stat muze 😀
Ano, taky nám řekla přesně ve 13+něco ze je to kluk a opravdu to tak bylo, v 18tt potvrdili na 100% i z důkazem. :D
Tak koukám holky je to stále 50/50 😁 Ale četla jsem,že většinou se u kluků už moc nepletou 😁
mne take rekla doktorka ve 13.tt, ze to vyoada na kluka a byl... ten kluk se asi odhaduje lip
13+2 je 14tt, to zaprve. Zadruhe - zalezi na tom, jak je v tom ta lekarka zkusena. Znam lekare, ktery ve 14tt urcuje pohlavi celkem bez problemu, a znam vetsinu jinych, kteri to v tomto tydnu rikaji jen tak 60/40 atd.
Ani jednou jsem to az do porodu nechtela vedet. Ale zajimalo by me (ted zpetne), jestli to dr. na 1. screeningu videl.
Ahoj, nám řekla pani doktorka na genetice ve 13tt, že to bude chlapeček na 85% poté na utz 20tt chlapečka potvrdila a já byla i s manželem na 4D utz (29tt+4) a už byl vidět jak pindík tak ostatní věci 🤣
Vše máme do modra tak snad to nakonec nebude holčička 🤣🤣🤣
Třikrát mi na prvním screeningu řekli, že kluk, u prvních dvou se to na dalších kontrolách jen potvrzovalo a trefili se. Potřetí mi na druhém screeningu sdělili, že kluk ani náhodou, a přestože jsem tomu do poslední chvíle nevěřila, opravdu se narodila holka :D takže já bych s tím ještě nepočítala.

@zmrzlink vse je jiste az po porodu...