icon

Domácí práce a těhotenství, může mě něco ohrozit?

emtinka
9. lis 2015

Ahoj, jaké máte zkušenosti s tím, co děláte doma, zatím se snažím vše, ale přemýšlím nad tím, zda mě může něco ohrozit, díky za vaše zkušenosti a postřehy 🙂

Strana
z2
sephorka
10. lis 2015

Já osobně rizikové těhotenství mám. Na začátku, když jsem ještě těhotenství neměla potvrzené, ale byla jsem po operaci kolene, jsme tu měli úklidovou firmu, udělali velký hloubkový úklid, od té doby udržuji dost pravidelně a dá se to, ale, jak už tu bylo psáno, s přestávkami, pomalu… koš nenosím, ani s odpadky, ani s prádlem a na vytírání si dávám hodně málo vody a dá se to… je sice pravda, že těhotenství není nemoc, také jsem si v minulém říkala, že dřív těhotné pracovaly i na poli atd… a skončilo to nejhůře, jak mohlo… takže asi taky podle toho, jak se kdo cítí…

deea26
16. lis 2015

Emtinko, pokud nemáš rizikové, nestrháš se jako kůň a nepůjdeš přes únavu nebo - chraň tě ruka Páně - přes bolest, tak myslím, že se nemáš čeho obávat. Osobně jsem teď 32+5tt a minulý týden ryla zahrádku, sbírala ořechy, hrabala listí - pomalu, v klidu. Můžeš to brát třeba taky jako pohyb, kterým se udržuješ v kondici, hlavně pokud tě ta práce třeba těší 😉 Ale jak tady holky říkají, ty chemikálie různé, na to taky dávám bacha (a nejenom teď, když čekám - máme to doma vlastně hodně "eko" a bez sajrajtů typu Savo už dlouhou dobu).

kackapospi
16. lis 2015
Uživatel kackapospi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kackapospi.

Já jsem dělala úplně vše 🙂 dokonce jsem v 8M okopávala zahradu :D to už vypadalo docela blbě, ale já se cítila dobře

Strana
z2