Dostaly jste fotečku u 1. ultrazvuku?
Manžel by ji strašně rád viděl, i přes mé vysvětlování, že nejspíš asi nic neuvidí 😀 🙂 Budu ráda za Vaše odpovědi, případně zkušenosti s 1.ultrazvukem. Děkuji Marki
První fotku s ultrazvuku jsem dostala v 8tt,miminko na ní vypadá jak medvídek 🙂
U mojí dr. je fotka kdykoli za poplatek (byla to stovka, jestli se dobře pamatuji), vzala jsem si ji několikrát včetně prvního ultrazvuku a manželovi jsem musela vysvětlit, co a kde má vidět 😉
Mně se doktorka ptala hned na první kontrole, jestli chci fotečku 🙂
Ahoj, záleží na gynekologovi. Můj třeba ultrazvuk standardně ani nedělá, jen když se mu zdálo, že dítě málo roste, nebo úplně na začátku aby vyloučil mimoděložní těhotenstvá, ale to byl vidět jen gestační váček (takže zrní, černí díra a v ní šedej chuchvalec o velikosti cca 2mm). Když už mi ho dělal, standardně fotku nedělal, ale na vyžádání s tím neměl problém. Rozhodně se zeptej.
ne, a protože byl manžel se mnou nebylo to třeba
Fotku jsme dostaly i když byl manžel se mnou.
Jj protože jsem poprosila dr. Snažili jsme se rok a maly je přes prášky... Foto mám v albu 😉
Mě se doktorka ptala hned na prvním UTZ jestli chci fotku 🙂 sice tam byla jen dutinka a žloutkový váček,ale i tam jsem si ji nehala udělat... teď už mám další i s mini mimiškem 🙂
Jasně. Stačí si o ni říct 😉

ahojky, já ne, ani u první dcery, ani teď, ale myslím, že stačí poprosit a zaplatit a máš ho 🙂