icon

Dostaly jste v těhotenství balíček od gynekologa?

msgracia
9. čer 2022

Holky vím, že všude je to jiné. Dostali jste něco u svých gynekologu v těhotenství? Já balíček když jsem dostala průkazku. Nezáleží na tom jestli něco dostanu, ale samozřejmě kamarádky se chválí co vše dostaly. Tak se ptám, jak jste to měli vy.

Strana
z2
izzylka
10. čer 2022

Já dostala u gyndaře několik takových taštiček... Většinou tam byly jen vzorky a letáky. Ale ve 2 jsem měla lahvičku s dudlíkem a v jiných 2 Bepanthen, normální balení.. Za to jsem byla ráda, že jsem ho nemusela kupovat 🤣 v porodnici jsem dostala 1 látkovou plenu, že kufříky už nedávají 🤣

veraakubik
10. čer 2022

Ano,s prukazkou jsem dostala tohle-jeste v tom byly nejake letacky o ockovani,plastový obal na prukazku,nejaky kupon na slevu a asi dva vzorečky..
Jinak mi zůstává touzim stat jak nektere přítomné reagují..Smutné..

pampeliska1313
10. čer 2022

Na gyndě takovej “batůžek” s ruznyma vzorkama, dudliky, savičky, jedny ponozticky a takový ty vzorky kosmetiky atd, byla tam i knížka se slevama na detskej nábytek, to bylo super. Jen jsme to nestihli využít:D a pak vím ze ještě v nemocnici mi něco nabízeli, ale to jsem už odmítla. Beru to tak, ze ten batuzek jsem si zaplatila k “nadstandartu” těšila jsem se na to, ale to je vše.🙂 stejně většinu těch věcí jsem nevyuzila a to jsem měla jednu tašku vlastně. Vzorecky nemám otevřeny do teď, proste používám kosmetiku co jsem si vybrala sama. Akorát dudliky, lahve se savickou, to nezklame.:D ale chápu, ze to děla někomu radost, navíc když všude dostane něco.:D

eithelwing
10. čer 2022

Ne. 😄 Ja vubec nevim, ze gynekologové něco rozdavaji. I prukazku daval az v 15tt.
V porodnici jsem ale dostala celý kufřík drobnosti pro miminko, balik plinek. ☺️

msgracia
autor
10. čer 2022

@journals je jasné že se nemusí nic dostat. Ale vysvětli to holkám co se stále chválí že dostaly to nebo ono. A co mám já? Chtějí prostě vědět. Někdo rád vyzkouší aby věděl zda ta dana kosmetika vyhovuje

msgracia
autor
10. čer 2022

@sebinka123 ahoj, holky dostaly vzorek plin, masti na zadecek, slevové kupony i na mateřské věci, letáky, některé zase brožury. Jedná z nich měla v balíčku i látkovou plenu, vzorek vlhkých ubrousku, šidítko.

msgracia
autor
10. čer 2022

@zuzkasim letos syn dostal balík pomůcek, který sme si zaplatili. My třeba své pomůcky měli, takže tyto jsme měli přes rok.

msgracia
autor
10. čer 2022

@linducha90 moje s nima má spolupráci. Já právě u syna v 2014 furt něco měla. Ale chápu, že holky které čekají první tak jsou unesene co vše dostali.

trolingproradost
Odpověď byla odstraněná
journals
Odpověď byla odstraněná
somalicats
10. čer 2022

@msgracia 5 dětí, z toho jen jednou balíček od gynekologa - tenkrát jim to navezla nějaká firma. Hromada letáků šla hned do kontejneru, byly tam nějaké vzorky krémů, ty jsem schovala, i nějaká ta plínka a bryndáček. Zato v porodnici po porodu pokaždé. A na rovinu - já z toho vždycky využila akorát ty vzorky krémů na zadek, olejíčky od Hippu jsou na můj vkus moc parfémované, takže to jsem vždycky rozdala, kojeneckou vodu vypila a využila jsem akorát ty plínky a ubrousky. Většinu obsahu ale dělaly letáky a to automaticky vyhazuju a přijde mi to zbytečný. Kdybych nedostala nikdy nic, tak by mi to ani nevadilo.

klchudik
10. čer 2022

Ano dostala...dostala jsem těhotenskou průkazku 😂

jane46
10. čer 2022

@elsy3 Tak ja nejak podobne... Cerveny bryndak a ponozky nekolikrat 😆
Jo a v porodnici ta krabice.... Brozurka o kojeni mi u prvniho hooodne pomohla... V porodnici jsem ja blba poslouchala sestricky a mela obe bradavky hned praskle s tim "no to si musite zvyknout" 🤦

msgracia
autor
10. čer 2022

@klchudik já ty první vzorky dostala s průkazkou. Ale na to jsem se neptala 😉

elsy3
11. čer 2022

@jane46 Mne řekla sestra, že s mými bradavkami ani kojit nemůžu, že to prostě nepůjde a mam dat rovnou flašku. Pozvala jsem si domů LP, bradavky úplně v pohodě, jen syn se nechtěl prisat vůbec, ani přes prst, stříkačku, hadicku. Vůbec. Prý to ještě neviděla 😀 neměla jsem tolik mléka a potřebovala jsem stimul, aby sál, ale jakmile mu to hned samo neteklo, hystericky záchvat a konec. Celé šestinedělí jsem odsavala, ale nakonec to stejně neklaplo.. ale hlavně že jsou děti zdravé🙂

ruzova_pastelka
11. čer 2022

Dostala, ale bylo to víceméně na nic. Nic, co bych chtěla používat. Napoprvé jsem si to nechávala (byly tam i jedna nebo dvě plenky, jediná užitečná věc), podruhé jsem to včas rozdala, až budu těhotná potřetí, tak už to asi budu odmítat.

Jo a u pediatra jsem dostala vzorek rok prošlého UM. To fakt chceš 🙄

msgracia
autor
11. čer 2022

@ruzova_pastelka já v té krabici dostala kapky do očí co byly do konce měsíce. Takže taky super, jinak ty vzorky co tam byly dal byly v pohodě.. A gravimilk bomba jelikož ho piju

Strana
z2