Funguje chůze po obrubníku na vyvolání porodu?
Nezkoušel jste někdo takzvaný "curb walking" na vyvolání porodu, sestoupení děťátka níže? Zajímalo by mě jestli to může pomoct 🤔 jde vlastně o to že jednu nohu máte dole z obrubníku a druhou chodíte po obrubníku, takže se vlastně tak jakoby houpete, kývete😂
@montmirail mě nepomohlo ani skákání na trampolíně 😂 ale zkusit se má všechno, tak směle do toho
@montmirail mě pomohly cviky na gymnastickém míči, našla jsem přímo nějaké k sestoupení prcka. Nevím, tedy zda nepomohla kombinace hamiltona, dlouhé horké vany a toho cvičení. Při tom cvičení jsem fakt cítila, jak se tlačí dolů a hned druhý den ráno mi praskla voda.
Sleduju jednu PA,myslím že z Ameriky,a to to doporučuje.mimo jiné cviky. Ukazuje i názorně,co ta pánev dělá,jak se otvíra nebo naopak zavírá...určitě to ničemu neuškodí.
@escapelle jé nevěděla by jsi jméno? Na instagramu? Já to právě viděla na porodním videu když poslali rodičku se projít před porodnici aby porod postoupil.
@montmirail serenitylifedoula
Fakt se mi její videa líbí.spoustu věci jsem pri porodech delala automaticky i když jsem o tom nevěděla, něco teprve vyzkouším ☺️
tak to slyším poprvé. Já běhala ještě v porodnici po schodišti jako blázen a nic 🙂 ani mytí oken nepomohlo...

To slysim poprve, ale me zabralo cviceni podle youtube - bylo tam dost drepu 😄