icon

Funguje chůze po obrubníku na vyvolání porodu?

montmirail
12. led 2022

Nezkoušel jste někdo takzvaný "curb walking" na vyvolání porodu, sestoupení děťátka níže? Zajímalo by mě jestli to může pomoct 🤔 jde vlastně o to že jednu nohu máte dole z obrubníku a druhou chodíte po obrubníku, takže se vlastně tak jakoby houpete, kývete😂

vikinkav
12. led 2022

To slysim poprve, ale me zabralo cviceni podle youtube - bylo tam dost drepu 😄

areh
12. led 2022

@montmirail mě nepomohlo ani skákání na trampolíně 😂 ale zkusit se má všechno, tak směle do toho

pe_tu_ss_ka
12. led 2022

@montmirail mě pomohly cviky na gymnastickém míči, našla jsem přímo nějaké k sestoupení prcka. Nevím, tedy zda nepomohla kombinace hamiltona, dlouhé horké vany a toho cvičení. Při tom cvičení jsem fakt cítila, jak se tlačí dolů a hned druhý den ráno mi praskla voda.

escapelle
12. led 2022

Sleduju jednu PA,myslím že z Ameriky,a to to doporučuje.mimo jiné cviky. Ukazuje i názorně,co ta pánev dělá,jak se otvíra nebo naopak zavírá...určitě to ničemu neuškodí.

montmirail
autor
12. led 2022

@escapelle jé nevěděla by jsi jméno? Na instagramu? Já to právě viděla na porodním videu když poslali rodičku se projít před porodnici aby porod postoupil.

escapelle
12. led 2022

@montmirail serenitylifedoula
Fakt se mi její videa líbí.spoustu věci jsem pri porodech delala automaticky i když jsem o tom nevěděla, něco teprve vyzkouším ☺️

wechytka
14. led 2022

tak to slyším poprvé. Já běhala ještě v porodnici po schodišti jako blázen a nic 🙂 ani mytí oken nepomohlo...