icon

HCG při mimoděložním těhu (GEU), napište zkušenosti

llenka_li
7. led 2017

Maminky, napište mi prosím zkušenosti s mimodeloznim tehu, zajímají me hlavne hodnoty hcg, jak byly vysoké a jak rostly?

Lezim v nemocnici a je u me podezření na GEU, neboť jsem dnes 4+0 a hcg postupuje pomalu, ct 470 (2+5tt), so 570, po 680, str uz jenom 730, ale vcera tedy v patek 1011. Na UTZ nikde nic. Jsem bez obtíží a nyní cekam na dalsi krev a UTZ v pondeli.

Strana
z5
werysek3131
23. led 2017

@llenka_li to jo...Nevím po kom je tak necitelnej ....Ono to nějak snad dopadne ...Od včerejška mě hrozně bolelo břicho a dneska taky a jde že mě krev taková jiná trochu než při klasických měsíčkách ...Uvidím co mi řekne doktorka ..Kdyby to byla menzes tím lip hned nasadim antikoncepci tohle už nechci nikdy zažít ,asi není správný čas na miminko a asi ani chlap ...Je mi 26 let za pár dnů tak mám ještě malinko času najít toho pravého a být konečně šťastná protože teď co se mi stalo tohle tak jsem si nějak premitla svůj život a musím říct že vážně nic moc ...Šťastná jsem byla asi jen když se mi narodila malá před 6 lety ale i tehdejší partner stál za hovno ...Tento mě sice nebije ale občas co s pusy výpusti stojí za to ..Hlavně je to sobec který mysli především na sebe ....Co už ..Snad bude líp ...🙏

werysek3131
24. led 2017

@llenka_li to máš pravdu ...

verkaunka
29. led 2017

Ahoj, hledala jsem tu téma prave na HCG a našla tohle.už si to u svého tehu nepamatuji, je to přece jen par let a hledala jsem info.....jen bych chtěla napsat,ze sestre tvrdila lékařka ze je mimodozni tehu a při další kontrole bylo zase vše OK....už se tesi na děcko..všem držím palecky at to vyjde a můžete se taky těšit na svá miminka....

llenka_li
autor
30. led 2017

U me to tedy nakonec mimodelozni bylo a ačkoli jsem nemela žadne velké příznaky, spinila jsem jen uplne slaboulince a jen pri námaze, bolesti jsem nemela, podbrisek jsem cítila, ale jen trosku tlak, občas pichlo tu a občas tam...což také muze byt normalni u tehu..a to uz jsem začínala krvacet do břicha v 4+4tt, což se zjistilo az po revizi a punkci Douglassova prostoru, kde bylo 100ml čisté krve..na UTZ nic nebylo vidět v dutině brisni. Ale jsem 18dnu po laparo a odebrání pravého vejcovodu + revize a uz probíhá i sex a nechranime se..a jsem uplne v pohode - psychicky i fyzicky.. Beru jen haldy přírodních podpůrných bylinek..mam Jukl Kontryhel kapky (extrah), Gynex kapky, Drmek tablety, Fertil Care tablety a čaj Ludmily Mojžíšovo - početí a plodnost se jmenuje..takze věřím, ze příště to již vyjde 🙂 a jeste jedna vec, dvě deti uz doma mam, myslela jsem, ze mimodelozni se děje hlavne u prvotehulek a prd..🙂

llenka_li
autor
30. led 2017

@werysek3131 Ahojky Veru, jak se daří, citis se uz lépe?

verkaunka
30. led 2017

@llenka_li držím palce 🙂

misula29
2. únor 2017

@llenka_li já měla po dvou dětech dvě mimo hned po sobě . S těma podpůrnýma prostředkama bych to taqk nepřeháněla , ono míň je někdy víc 😉 Tak ať se brzo zadaří🙂

llenka_li
autor
3. únor 2017

@misula29 Jezis, to mi ani neříkej..jak je to možné? Mělo to nějakou příčinu? Po 1.MT ti řekli, jestli je druhy vejcovod v poradku? A dalsi miminko pak jeste bylo?

S bylinkami to snad nevadi, beru je jen aby dorostla děložní sliznice, kterou mam nízkou...vzdy se mi podařilo otěhotnět brzy, nemam tedy strach, ze by se nezadarilo, spis chci jen podpořit tu sliznici, která neni uplne v poradku a uz u 1. těhotenství mi to lékař rikal...

misula29
3. únor 2017

@llenka_li nikdo neřekl, prostě se stane:-/ řekli ,že zvenku vypadá v pohodě,ale laparku mě nedělali, prostě blbá souhra náhod. Přirozeně už to bez vejcovodů nepůjde,teď jsme akorát zahájili stimulaci na IVF , tak snad to klapne🙂
Bylinky jsou fajn,ale zase bych to asi tak nekombinovala aby sis ještě nerozhodila cyklus. Na sliznici bych pila ten kontryhel a brala jen listovku , zvlášť pokud nemáš jinej problém 🙂

llenka_li
autor
3. únor 2017

@misula29 to jsi teda mela fakt strašnou smůlu :( Porad si rikam, ze to příště uz bude dobre, ze tohle byla hrozne blba náhoda, tak doufám. Alespon, ze existují tyto možnosti...taky. Taky mi prave řekli po prvni laparoskopii, ze ten druhy vejcovod vypada v pohode, ale jak říkáš, dovnitř asi nevidí. Ta operace nebyla nic moc, takze by mi fakt asi hrablo zjistit stejnou zprávu podruhé :( Jak dlouho jsi po laparo?

misula29
3. únor 2017

@llenka_li no kontrolní laparo jsem měla cc rok před otěhotněním a první těhu bylo v květnu(mimo) a pak jsem podruhé otěhotněla hned po první ms a opět mimo : při lapo při odstarnění toho mimo nekontrolovali ten druhej vejcovod zevnitř jen zvenku a to vypadal ok. Jenže ono za rok se toho může spoustu změnit mě bylo řečeno.
No on z toho byl vyvalenej i doktor

llenka_li
autor
3. únor 2017

@misula29 tak to koukam, to jsi opravdu teda mela šílenou smůlu 🙈 takze ty jsi byla i na kontrolní, a proč? Byl nějaký problem? Za rok jo, ale ne za dva mesice, což byl čas od te posledni laparo, kde vzali prvni vejcovod. A je divné, ze neco neviděli, ja si trosku jasala, ze kdyz mi řekli, ze ten druhy vypada v poradku, mam z části vyhráno 🙂
I tak věřím, ze to bude dobre, ono to ale asi jinak nejde, rikam si, ze čím víc budu myslet na to, ze to nevyjde nebo se bude opakovat MT, tak si to privolam sama.

misula29
3. únor 2017

@llenka_li hele, to tak nemůžeš brát , prostě jsem měla pech , předtím jsme se snažili rok a nic což mě bylo divný ,protože předtím jsme problém neměli, nakonec měl manžel blbou morfologii a já byla pro sichr na té kontrolní laparce. Četla jsem i příběh kočky co měla 3 mimoděložní .... což je úplně ultra pech. U vás to bude určitě ok 🙂

werysek3131
13. únor 2017

@llenka_li Ahojky ,dekuji za optání uz je to lepší jak psychicky tak fyzicky ..🙂

llenka_li
autor
13. únor 2017

@werysek3131 to je dobre..s přítelem lepsi?

werysek3131
19. bře 2017

@llenka_li ahojky promin že píši až ted ale tak nejak stejný on je povaha složitá a to se nezmění ..🙂

llenka_li
autor
19. bře 2017

@werysek3131 a snažíte se o mimi nebo to ted neni na programu? A jak se citis ty, uz dobre, viď?

werysek3131
25. dub 2017

@llenka_li ahojky nn nesnažíme...on nechce a chtit asi ani nebude ..citím se lipale už to není ono uz to cítím že mam zásah do těla :(

cyri
19. lis 2019

@anetka1701 ahoj Anetko mam podobny problem jak ty byla jsem na kontrole hcg to bylo 952 nic videt pustoprszdno😞dva dny nato jsem mela 800 a doktor me rekl ze nemuze vyloucit mimodelozni ale nic me neboleli.Ted v pondeli jsem byla znovu na hcg a zase kleslo rekl mi ze muze jit o samovolny potrat a ze jeste nechce rezat a jdu znovu ve ctvrtek dnes jsem mela bolesti asi pulhodinove na prave strane.Vcera jsem krvacela ne strasne mic tak trochu dnes uz nic.Mam strach zda se nerozjizdi mimodelozni....

totova45
19. dub 2022

Ahoj holky dneska sem bílá na BHCGa mám 1,0 a nic mi k tomu neřekli doktorka obvodní mi řekla že můžu mít mimodelozni těhotenství je to možní když mám BHCG1,0 prosím odepis tě mi zítra jdu zase na kontrolu

Strana
z5