Jak dlouho jste vydrželi neprozradit těhu?🙂
Holky,jak dlouho jste tajili těhu?🙂
rodině v 12tt a jedné blízcé kamarádce, na koníkovi takže i kamarádkám tak nějak kolem 18tt, v práci to na mě vyzradil kolega v 20tt, jinak bych mlčela ještě nějaký ten pátek🙂
Já to rozkecala hned. 😀
Dozvěděla jsem se o tom týden před mými narozeninami, takže jsem to všem řekla při příležitosti oslavy 🙂 Jinak bych to nijak netajila, ale to asi protože jsme na miminko přišli až v 11tt, takže jsem měla ty první kritické týdny za sebou 😉
Na me to bylo v 8tt uz videt, takže nebylo co řešit. 🙂 a ty,co me celé tehu nevideli,to tim padem nevedeli a pak byli v soku... 😀
rodině po screeningu, kamarádům až tak v půlce 🙂
Kedze v prvom pripade sme to povedali hned a v 11tt sme o mimi prisli, tak sme sa rozhodli nepovedat nikomu nic do screeningu v 13tt...nie kvoli povercivosti, ale kvoli neprijemnym situaciam, ktorych sme si uzili dost prvy krat...neprijemnych pre nas aj pre tych, ktori o tom vedeli...
První těhu jsem tajila všem (rodině, kolegům v práci..), kromě dvou nejlepších kamarádek, do 21. týdne, druhé těhu jsem prozradila hned co jsem našla dvě čárky 🙂
Sestra to vedela hned,ale ostatnim jsme to rekli az kolem 20 tydne..moc casto se nestykame a po mailu to neni videt 😉
Hned na začátku kvuli mé práci (pracuji ve zdravotnictví). Téměř od začátku jsem na PN takže rodičům by to bylo divné, proč jsem doma, takže jsme museli s pravdou ven hned. Pak jedné babičce, protože byla na amputaci DK tak aby měla proč bojovat. Jinak až kolem 16tt-20tt.
Pro příští těhu jsem ale poučená z toho, že to řeknu i rodičům později, nejdřív po prvním trimestru. To, co se dozvídám postupem času za drby a "žgryndy" co o mě okolí vedlo, tak jen lituju toho, že jsem netajila i první těhu dýl...
v práci jsem to oznámila po prvním trimestru, doma po potvrzení doktorkou, nebo teda oznámila, jen ujistila-moje mamka mi řekla že to poznala hned 🙂
já mamce a manželovi hned po pozitivním testu. Není se čemu divit, po 15 letech úmorného snažení nám IVF konečně vyšlo. Jo a moje nejlepší kamarádce, které se zadařilo taky až na 19. pokus🙂)
Pořád se strašně bojím, takže to říkat zatím nebudu dál nikomu.
čtvrté těhotenství jsme tajili do 21tt 😉
U prvního min. 13tt (oznamovali jsme rodinám na Štědrý den, v práci až po 20tt), u druhé 14tt (oznamovali jsme na prvních narozeninách malého 😀) 🙂
Do 20.tt