icon

Jak dlouho jste vydrželi neprozradit těhu?🙂

lidasedlakova
14. srp 2014

Holky,jak dlouho jste tajili těhu?🙂

alneka
Autor odpověď smazal
ivis
14. srp 2014

rodině v 12tt a jedné blízcé kamarádce, na koníkovi takže i kamarádkám tak nějak kolem 18tt, v práci to na mě vyzradil kolega v 20tt, jinak bych mlčela ještě nějaký ten pátek🙂

marie_anna
14. srp 2014

Já to rozkecala hned. 😀

nuali
14. srp 2014

Dozvěděla jsem se o tom týden před mými narozeninami, takže jsem to všem řekla při příležitosti oslavy 🙂 Jinak bych to nijak netajila, ale to asi protože jsme na miminko přišli až v 11tt, takže jsem měla ty první kritické týdny za sebou 😉

wenduliks
14. srp 2014

Na me to bylo v 8tt uz videt, takže nebylo co řešit. 🙂 a ty,co me celé tehu nevideli,to tim padem nevedeli a pak byli v soku... 😀

veru324
14. srp 2014

rodině po screeningu, kamarádům až tak v půlce 🙂

bajana
14. srp 2014

Kedze v prvom pripade sme to povedali hned a v 11tt sme o mimi prisli, tak sme sa rozhodli nepovedat nikomu nic do screeningu v 13tt...nie kvoli povercivosti, ale kvoli neprijemnym situaciam, ktorych sme si uzili dost prvy krat...neprijemnych pre nas aj pre tych, ktori o tom vedeli...

lenicka07
14. srp 2014

První těhu jsem tajila všem (rodině, kolegům v práci..), kromě dvou nejlepších kamarádek, do 21. týdne, druhé těhu jsem prozradila hned co jsem našla dvě čárky 🙂

kamino
14. srp 2014

Sestra to vedela hned,ale ostatnim jsme to rekli az kolem 20 tydne..moc casto se nestykame a po mailu to neni videt 😉

aluskacz
14. srp 2014

Hned na začátku kvuli mé práci (pracuji ve zdravotnictví). Téměř od začátku jsem na PN takže rodičům by to bylo divné, proč jsem doma, takže jsme museli s pravdou ven hned. Pak jedné babičce, protože byla na amputaci DK tak aby měla proč bojovat. Jinak až kolem 16tt-20tt.
Pro příští těhu jsem ale poučená z toho, že to řeknu i rodičům později, nejdřív po prvním trimestru. To, co se dozvídám postupem času za drby a "žgryndy" co o mě okolí vedlo, tak jen lituju toho, že jsem netajila i první těhu dýl...

mafeska
15. srp 2014

v práci jsem to oznámila po prvním trimestru, doma po potvrzení doktorkou, nebo teda oznámila, jen ujistila-moje mamka mi řekla že to poznala hned 🙂

sisinka74
15. srp 2014

já mamce a manželovi hned po pozitivním testu. Není se čemu divit, po 15 letech úmorného snažení nám IVF konečně vyšlo. Jo a moje nejlepší kamarádce, které se zadařilo taky až na 19. pokus🙂)
Pořád se strašně bojím, takže to říkat zatím nebudu dál nikomu.

saminomimino
15. srp 2014

čtvrté těhotenství jsme tajili do 21tt 😉

paulie
15. srp 2014

U prvního min. 13tt (oznamovali jsme rodinám na Štědrý den, v práci až po 20tt), u druhé 14tt (oznamovali jsme na prvních narozeninách malého 😀) 🙂

datela
15. srp 2014

Do 20.tt