Je to kluk?

Dr nic neříkal?
@miszulicka Já bych na to tolik nespoléhala, já tam viděla taky pindíka na 1 screeningu😁 zeptala jsem se jestli to je pindík a pan doktor řekl že tohle mají všichni ten pahýlek. Tak říkám a vidíte co to je? Tak říkal holčička 😊 uvidíme jestli se nám to potvrdí
Přijde mi ten hrbolek vodorovně. Takže já říkám holka 😂
No neříkal nic. Jen udělal fotku a říkal že nebude komentovat. 🙂 Tak jsem chtěla znát vaše zkušenosti a jestli jste tam ten výrůstek taky měli a co se vam potvrdilo
Holka 😉
Já vidím holku
Vy mate vsechny tak krasne a jasne fotky z 1 screeningu az vam zavidim jak je hrbolek krasne videt😞🙂ja ho tam na mimisku nemam snad vubec🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙂🙂
Myslím, že spíš holka. Nám u všech kluků směřoval ten hrbolek nahoru úplně
Hrbolek je vodovorovne jakoby s páteří , řekla bych, ze holka
Ano ano jak to tu už několikrát je psané, hrbolek rovně-holčička nahoru-kluk. Takže za mě taky holčička ☺️
Holky klidně pište komentáře lichotí mi když píšete holčička 😁😁 moc bychom si ji přáli protože už máme chlapecka. Ale ono je stejně důležité ať je miminko hlavně zdravé. Příští týden ve středu mám ult. Snad se ukáže a budeme vědět více. A určitě vám sem dám vědět ❤️❤️❤️
Tak holky je to holčička 😁😁 děkuji za vaše komentáře jste úžasný ♥️♥️♥️
@miszulicka No my jsme dobré!!! 😂 Uhodly jsme to.
@empik
@radka27101
@barunka1408
@hawah
@gruyerre
@utrikocku
@empik holky,muzu se zeptat,na te fotce je vidět ten hrbolek? Mate tip jestli holka nebo kluk? Na screeningu jsme to neresili,byla jsem šťastná, ze je vse v pořádku
Řekla bych holku. Pak dej vědět 🙂
@barunka1408
@gruyerre
@siima12
@hawah děkuji holky. Holcicku bychom si přáli. Dám pak určitě vědět 🙂
@veronka_123 ja myslim, ze holka
@gruyerre Diky, to tipovala i dr. 🙂

A co ti řekli ? Podle mě je.