icon

Jméno pro příjmení Grézl: Bruno, Bartoloměj, nebo Zdeněk?

neliiinka
14. srp 2024

Kdybyste si musely vybrat mezi těmito třemi jmény - které byste si vybrali a proč? Příjmení Grézl🙂

Bruno, Bartoloměj, Zdeněk

Strana
z2
veroniquecz
14. srp 2024

@milusina tak to bys žádnému dítěti nemohla dát jméno co obsahuje R a Ř 🤷🏻‍♀️

andelka
14. srp 2024

Ani jedno. Bruno a Bartoloměj zní k příjmení tvrdě a Zdeněk se s příjmením špatně vyslovuje.

Ale kdybych musela,tak asi Bartoloměj. Tam ta koncovka to jméno trochu změkčuje. A ke krátkému příjmení nevadí,že je delší, naopak.

pilzzee
15. srp 2024

@hanka_12345 Ja proste fakt nejsem na tyto oldschool jmena. Bruna a Bartolomeje aspon vetsina lidi zadnyho nezna, ale “strejda Zdenek”, “deda Zdenek”, tech beha na svete myslim plno 😀

izz76
15. srp 2024

Z toho výběru jediné Bruno. Zdeněk je úplně otřesné jmeno.

swan42
15. srp 2024

@neliiinka skoda ze jste nevybrali neco z ty minuly diskuze

kristyneckaa27
15. srp 2024

@neliiinka K příjmení se mi nejvíc z vybraných hodi Zdeněk. A mě se líbí Bartoloměj.

milusina
15. srp 2024

@veroniquecz tady jde o to,že je R ve jménu i prijmeni

neliiinka
autor
15. srp 2024

Díky za názory.. ty jména jsou naprosto příšerný všechny těmi za mě, ale moje argumenty chlapovi nestačí, tak jsem potřebovala další😄

dendy88
Autor odpověď smazal
hanka_12345
15. srp 2024

@pilzzee me se prave libi ze uz to nikdo moc nedava, tadeasu,matyasu,jakubu apod je ve skolce plno. Me by asi nebavilo aby bylo jmeno myho ditete u kazdyho 3. cloveka 🙂 tak to je zase muj nazor

colik
15. srp 2024

Mě se líbí Bruno.

veroniquecz
15. srp 2024

@milusina však to vůbec nevadí, já to tak mám i muž, i jedno dítě, druhé má zase v obou L. Fakt to není na překážku ;)

martulka88
15. srp 2024

@neliiinka Příjmení je tvrdé, takže Zdeněk. Ale kdybych měla vybrat, tak ani jedno.

rosalindamelinda
15. srp 2024

Zdeněk, Zdendů je málo 🙂

baboone
16. srp 2024

Bruno a Bartoloměj jsou boží samostatně. Ve spojení s Grézlem, mi přijdou zbytečně tvrdé, taky mi to navozuje "Grázl". Prostě moc "R", dlouho to bude Bluno Glézl, o ráčkování nemluvě... Grézl není typicky české, proto mi neladí s Bartolomějem. Z těchto tří bych volila Zdeňka, ale taky se mi líbí Hugo Glézl 😀

hanka_12345
17. srp 2024

nekde jsem cetla ze hezky ty jmena ladi kdyz v jednom je r a v druhem neni takze treba tomas grezl, atd

něco na tom bude

babickahej
17. srp 2024

@hanka_12345 jj taky se mi líbí Tomáš grezl

andelka
17. srp 2024

Mně by se líbilo něco měkčího, třeba ten Tomáš, nebo Štěpán, Filip, Matěj, Šimon..

ninive211
28. říj 2024

Zajímalo by mě,jak se tato diskuze doma dál posunula, zda jste něco vybrali nebo se pořád motàte v kruhu těchto tří jmen

neliiinka
autor
29. říj 2024

@ninive211 nakonec jsem ho přesvědčila, že všechny tyhle jména jsou strašný😄 bude to Tony🙂

veronicka89
29. říj 2024

A co Benedikt Grezl 🙂

Bruno je v pohodě ale není to už moc proflaknute?
A Zdeněk je pro mě skarede jméno.
Bartoloměj se mi taky nelíbí , prijde mi hodně zastaralé a nelíbí se mi jak zní. To už bych si třeba vymyslela Bartolom Grezl , Bart Grezl atd
...😝

krtikkrtovaty
29. říj 2024

@milusina Dcera má R ve jméně i příjmení a navíc š a č a dlouhý jméno i příjemní, je ve druhé třídě. Světě div se to zvládá. R umí cca od 5 let, Ř možná o půl roků déle a nemá s tím problém. Já si říkám, že pokud už má jedno R, tak už je to druhý vlastně jedno - akorát bych se vyvarovala, aby jméno končilo a příjmení začínalo na stejné, to se fakt blbě vyslovuje.

Strana
z2