Jméno pro příjmení Grézl: Bruno, Bartoloměj, nebo Zdeněk?
Kdybyste si musely vybrat mezi těmito třemi jmény - které byste si vybrali a proč? Příjmení Grézl🙂
Bruno, Bartoloměj, Zdeněk
Ani jedno. Bruno a Bartoloměj zní k příjmení tvrdě a Zdeněk se s příjmením špatně vyslovuje.
Ale kdybych musela,tak asi Bartoloměj. Tam ta koncovka to jméno trochu změkčuje. A ke krátkému příjmení nevadí,že je delší, naopak.
@hanka_12345 Ja proste fakt nejsem na tyto oldschool jmena. Bruna a Bartolomeje aspon vetsina lidi zadnyho nezna, ale “strejda Zdenek”, “deda Zdenek”, tech beha na svete myslim plno 😀
Z toho výběru jediné Bruno. Zdeněk je úplně otřesné jmeno.
@neliiinka K příjmení se mi nejvíc z vybraných hodi Zdeněk. A mě se líbí Bartoloměj.
@veroniquecz tady jde o to,že je R ve jménu i prijmeni
Díky za názory.. ty jména jsou naprosto příšerný všechny těmi za mě, ale moje argumenty chlapovi nestačí, tak jsem potřebovala další😄
@pilzzee me se prave libi ze uz to nikdo moc nedava, tadeasu,matyasu,jakubu apod je ve skolce plno. Me by asi nebavilo aby bylo jmeno myho ditete u kazdyho 3. cloveka 🙂 tak to je zase muj nazor
Mě se líbí Bruno.
@milusina však to vůbec nevadí, já to tak mám i muž, i jedno dítě, druhé má zase v obou L. Fakt to není na překážku ;)
@neliiinka Příjmení je tvrdé, takže Zdeněk. Ale kdybych měla vybrat, tak ani jedno.
Zdeněk, Zdendů je málo 🙂
Bruno a Bartoloměj jsou boží samostatně. Ve spojení s Grézlem, mi přijdou zbytečně tvrdé, taky mi to navozuje "Grázl". Prostě moc "R", dlouho to bude Bluno Glézl, o ráčkování nemluvě... Grézl není typicky české, proto mi neladí s Bartolomějem. Z těchto tří bych volila Zdeňka, ale taky se mi líbí Hugo Glézl 😀
nekde jsem cetla ze hezky ty jmena ladi kdyz v jednom je r a v druhem neni takze treba tomas grezl, atd
něco na tom bude
@hanka_12345 jj taky se mi líbí Tomáš grezl
Mně by se líbilo něco měkčího, třeba ten Tomáš, nebo Štěpán, Filip, Matěj, Šimon..
Zajímalo by mě,jak se tato diskuze doma dál posunula, zda jste něco vybrali nebo se pořád motàte v kruhu těchto tří jmen
A co Benedikt Grezl 🙂
Bruno je v pohodě ale není to už moc proflaknute?
A Zdeněk je pro mě skarede jméno.
Bartoloměj se mi taky nelíbí , prijde mi hodně zastaralé a nelíbí se mi jak zní. To už bych si třeba vymyslela Bartolom Grezl , Bart Grezl atd
...😝
@milusina Dcera má R ve jméně i příjmení a navíc š a č a dlouhý jméno i příjemní, je ve druhé třídě. Světě div se to zvládá. R umí cca od 5 let, Ř možná o půl roků déle a nemá s tím problém. Já si říkám, že pokud už má jedno R, tak už je to druhý vlastně jedno - akorát bych se vyvarovala, aby jméno končilo a příjmení začínalo na stejné, to se fakt blbě vyslovuje.

@milusina tak to bys žádnému dítěti nemohla dát jméno co obsahuje R a Ř 🤷🏻♀️